Tisdag

Blir bara rödare och rödare på kroppen och ändå smörer jag in mig hur mycket som helst.. Är ju så svårt att hålla sig ifrån solen ju, måste ju passa på medan det är sånt här underbart väder! =)
Idag har T och lill T varit här i Hedesunda hela dagen så idag har det mest blivit bad och lek, så lite vila från solandet men solen steker ju ändå.. Var roligt att dom kom hit och var kvar hela dagen =)
Annars har det inte hänt så mycket.. följde med syster när hon klippte sig och nu på kvällen har det blivit kortspel..
Altan och kortspel = sommarkväll =)

Tänkte berätta en sak som hände mig igår... Låg nere vid våran strand här och sola.. Låg i en solstol, blunda och hade musik i öronen.. Kände efter ett tag att det kilar på tån och jag tror att det bara är en myra eller nått så jag sparkar bort det lite med foten.. men på en gång kommer kilet tillbaka igen.. Då kollar jag upp och ser att det ligger en snok (orm) på min fot!! flyger upp ur stolen och skriker rakt ut.. skrämmer livet på min moster som satt bredvid mig så hon flyger också upp och skriker rakt ut, ovetandes om vad det var jag skrek om.. haha.. lite rolig syn sådär för resten som låg där :P
Men det var riktigt äckligt kan jag säga.. det var liksom snokens tunga som jag kände som kilade.. usch!
Det finns alltså en snok som man brukar se i vattnet ibland här simmandes, men sådär nära inpå har den aldrig kommit.. fy alltså.. Så min mamma har helt klart bestämt sig nu för att genomföra ett mord, hehe :) (hon är sjukligt rädd för ormar, oavsett om dom är levande, i plast eller trä).. Så får se om hon lyckas :)

Annars igår var vi in till valbo en sväng.. köpte ett par bikini byxor, två par trosor och en top/tunika/klänning.. kan använda den som alla tre sakerna.. Hann inte med så mycket mer eftersom vi kom in dit vid 7 och dom stänger 8.. Men lika bra, blev man inte av med så mycket pengar :P Allt jag köpte var på rea också så det var klipp..

Nu ska jag titta runt lite här och sen sova..

Kram!


jag funderar och tänker... säg åt mig att sluta!! hur kunde de bli såhär... sluta tänk nu!!

Varning för bildbomb!

Har nu fått tag i kort från i lördags och har sorterat ut några som är godkända att visa, på ett eller annat vis :P
Får be om ursäkt för bild kvaliteten vissa gånger.. hehe men man ser ju lite vad det är i alla fall... och även röda ögon, men vet inte hur man får bort det med den här datorn..
Det var verkligen blandad ålder på folket i lördags och även olika stilar.. hehe..

          

         

Malin och Jonas var duktig på dansgolvet =)

      

Timmarna går och det märks kan man se :P usch... hehe..



Här är ett exempel på blandning av stilar =)



            

Och här är exempel på blandning i ålder =) Sååå jäkla söt.. Jag och Tyra tog oss en sväng om och Tyra rockade, sötnos :)

       




Jag och många fler hade så grymt kul den här kvällen :) Blandningen på åldrar och folk gjorde de hela så bra och roligt, från 1- 70 liksom :)  Kanske svårt att förstå för nån som aldrig varit på det, men blandning av ålder gör det jätte roligt! :) I alla fall hade jag det.. och är jag med i matchen ända fram till halv 5 och kände vid halv 5 att jag skulle kunnat varit ute ett tag till.. ja då måste jag ha kul! =)



Här är klockan vid 4 på natten.. och det passar rätt bra att vi slutar där =)  Sorry syster, hehe, men var tvungen att ta med en bad bild i alla fall :)

Sådär, då har ni fått sett lite bilder.. Nu ska jag ta och sova! berättar mer om dagen idag imorn bitti..
Godnatt!

Kram!

Söndag

Då har ännu en helg försvunnit då... det går så fort.. jag blir nervös..
Den här helgen har bestått av sol, sol och mera sol =) Så underbart.. är så skönt att äntligen få lite färg på kroppen och känna sig lite fräshare.. Jag har badat också, inte bara en gång utan flera.. la ut flytbryggan igår så har legat där en stund imorse också.. härligt härligt..

Igår följde jag med på 50års fest... När jag gick hemifrån hade jag sagt att jag bara skulle följa med och äta mat och sen gå hem igen.. hmm.. det blev inte riktigt så kan man säga, hehe =) jag och syster blev dom sista som kom hem 04:30 inatt.. haha.. Hade så grymt kul! Blev kanske lite för mycket dricka, men det var väldigt roligt =) jag och syster körde järnet.. haha.. Jag börjar skratta bara jag tänker tanken på det.. ramlar in i hallen båda två, bara skrattar och mamma står där och faktiskt skrattar hon med och säger kommentaren "och hur ser ni ut?".. haha.. Kanske ska tillägga att vi hade tagit oss ett natt dopp innan vi gick hem...
Och systers första kommentar imorse "vart har jag gjort av mammas leggins?" hehehe..
Vi hade väldigt kul helt enkelt och det är en kväll att minnas kan man säga på många olika vis :) hehe.. jaja nog om det.. Kommer bilder så fort jag fått dom av syster..

Dagen idag har varit väldigt seg kan jag då säga... huvudvärken har varit tung, samt trötthet och värkande bulor mitt i pannan och mitt på huvudet (så går det när man är kort och alla andra är längre och slår in armbågarna i huvet på mig på dansgolvet, hehe)
Men mot kvällen nu börjar normala josefine komma tillbaka... Ska bli väldigt skönt att få sova snart i alla fall..

Ja, det var väl det jag hade att säga.. blir väl lite mer kommentarer när bilderna läggs upp =)

Kram!

Stek i solen hela dagen =)

Ja.. det är väl vad den här dagen har bestått av =) Har legat i solen sen jag kom hit ut och till solen svalnade av.. väldigt skön dag =) och det har gett lite resultat med färg också.. hehe..
Blev bestämt idag att det inte blir nå ockelbo i år... Dom här hemma tyckte de var för fint väder plus pengar brist.. så jag får klara mig ändå då =)
Får ta och köpa det jag tänkte på marknaden i Idre istället, om det finns där.. Är ju inte så långt kvar tills dess heller..

Imorn blir nog dagen likadan som idag.. Sola =) Sen ska jag nog följa med på 50års fest.. följer med och äter mat och sådär i alla fall, men stannar nog inte hela kvällen.. Men mat är ju alltid gott =) Så blir nog så..
Annars är inte planerna nå annat..

Ska kolla runt lite nu på datorn och sen sova... Godnatt!

Kram!

Fredag

Då var det helg igen då.. Tycker tiden ska ta och sakta in lite nu, dagarna bara flyger iväg.. Hur fort kommer inte den här sommaren gå annars?? Är snart inne i juli redan...
men men.. bara njuta av varje dag som går.. och speciellt nu när det är underbart väder ute =)

Idag kommer papperet som jag väntat på.. Så ska ta och lägga på det på brevlådan snart och sen ta 12 bussen ut till Hedesunda =) Ska bli så härligt att få lägga sig och steka när man kommer dit.. Kanske ta sig ett dopp också? det visar sig :P
Undra om utsikten är där? hehe.. skulle ju vara roligt nu när det är så fint väder.. åka vattenscooter igen skulle inte heller vara fel :P
Undra om jag får med mig nån till Ockelbo då i helgen också.. skulle vilja åka dit och kika jag.. Får kolla med dom där hemma när jag kommer dit..
Kan inte klockan gå lite fortare så bussen kommer snart.. Nu vill jag ut och sola!! :)

Kram!

Minigolf nr 2...

Och den slutade mycket bättre.. Jag vann med hela 3 poäng! :) stolt som en tupp är vad jag är.. Synd att T ska bli så tjurig, förstör liksom min glädje ;)
Annars.. posten kom, men inte med det jag väntade på :( så får bli till att åka buss till Hedesunda imorn.. bara hoppas det kommer imorn.. annars blir jag arg!

Nu väntar fläskfilé och kokt färskpotatis med bea sås! :) Så mumsigt så! :)

Kram!

Kom igen nu då Posten!!

Sitter och väntar på att posten ska komma.. det är avgörande för om jag kan åka med T ut till Hedesunda imorn eller om jag måste åka buss :P måste invänta ett brev som är väldigt viktigt att jag får.. Igår kom posten kvart i 12...
Men just när man ska göra annat idag är väntan så seg...

Det fina vädret bara fortsätter och fortsätter, helt underbart! =) tycker dock synd om caroline som måste jobba i den här värmen, det är inge kul.. Men bara hoppas att detta fina väder bara fortsätter och fortsätter nu och pågår hela sommaren :) (kanske lite för positiv där,men man kan ju försöka)..
Det skulle i alla fall bli ännu varmare i helgen är det sagt, så bara hoppas att det håller sig så också då..
Igår var jag och T och spela minigolf.. Skulle först gå till boulogern och spela, men ändrade oss i sista minuten och gick till Stenebergsparken istället...

                                                                              

Det gick väldigt bra för mig... men tyvärr gjorde jag bort på mig näst sista banan så T kom ikapp och vann med bara 2 poängs skillnad! såå irriterande.. hehe...
Efter minigolf la vi oss i solen och stekte i några timmar (eller jag stekte, T löste korsord, hehe)..
På vägen hem köpte vi jordgubbar som vi sen gick hem och mums i oss... På kvällen blev det film, The Lazarus project (stavning?)... riktigt bra var den i alla fall =)

Nu väntar jag som sagt på posten och sen när den har kommit så ska jag ner på stan och lämna tillbaka lite böcker på biblioteket och förnya mitt busskort som snart går ut... Får se om jag går en sväng på stan sen också.. vill ha en ny bikini! måste hitta en sån innan v29 i alla fall.. och jag har ju både presentkort på H.M och Åhlens så vore ju great om jag hittade nån bikini på nån av dom.. Kanske tar en snabbis in och tittar..
Sen blir det nog att steka lite i solen igen nånstans, vet inte vart.. T ville spela minigolf idag också, men på Fjärran (?).. visste inte ens att dom hade banor där.. Så får se då hur det blir =) Nånting hittar vi nog på..
Sen imorn blir det Hedesunda då som sagt, får se hur länge jag stannar där.. beror helt på vädret... Är trött på att vara i stan nu när det är sånt fint väder.. Fin väder och stadsmiljö hör inte ihop!! På sommaren ska man vara ute på landet, så är det bara... Det är inte riktigt samma sak att ligga i nån park och sola här i stan som det är att ligga hemma på våran egna strand eller på bryggan och sola.. det är liksom nånting annat det =) bara att det att kunna ta sig ett dopp när svetten börjar rinna alldeles för mycket.. det går liksom inte i en park.. hehe =) Nej Hedesunda imorn! =)

Nu blev det långt här.. och posten har fortfarande inte kommit.. suck... Den har 5 minuter på sig!!

Kram!

Tänk först och tala sen!

Ibland glömmer jag helt bort att vissa kommentarer som man tänker ska stanna inombords... men ibland glömmer jag helt bort att tänka först och tala sen utan bara låter saken komma ut och det slutar alltid med att det blir helt fel..
Ibland är man så dum... men men.. nu föll kommentaren ut och det är bara till att ordna upp saken..
Använd hjärnan Josefine!

Har inte gjort nå speciellt alls idag, pluggat lite.. T hann bara komma hit innan han åkte igen så blev inte att vi hittade på nått..
Väntar på att han ska komma igen så jag får mat snart... (och ordna upp att käften min glappar ibland)...

Så... vet inte riktigt vad jag ska göra innan dess.. har kollat på oc ett tag... känns hemskt att sitta inne en sån här dag, har ångest för att jag inte varit ute.. Det är såna här dagarna jag saknar min balkong så grymt mycket.. men men.. fortsätter det här fina vädret hela helgen så får jag se om jag kanske åker till Hedesunda..
Ska åka på ockelbo marknad i helgen också.. bara hoppas jag får nån med mig.. dit ska jag oavsett..

fortsätta vänta nu och hitta på nått att göra medans..
kram!

Tredje dagen sol =)

Känns bara så härligt! =) Har legat två dagar i boulogern och stekt.. brände upp ryggen igår så kanske ska ta de lite försiktigt med solen idag.. Men är bra sugen att gå och lägga mig där igen snart =) Men jag har plugg och göra också så kanske ska ta och göra lite sånt idag istället.. har suttit ett tag nu i och för sig.. Får se hur det blir =)
Ska ringa och kolla hur det går för T snart och se när han kommer... kanske kan hitta på nått annat att göra..

Igår beställde jag 3 VANLIGA böcker från cdon.. hehe.. lite ovanligt nuförtiden, brukar bara vara studentlitteratur..
Måste ha nån vanlig bok att ha och läsa nu under sommaren när man ligger och steker i solen =)

Nu blev det blackout i huvudet, vet inte alls vad jag ska skriva.. men kanske hörs senare =)

Kram!

Midsommarafton i bilder...

                              

Vaknade upp av regnet som föll ner, men stången ska kläs som varje år så några tappra själar (inklusive jag själv) gick ut och klädde den.. Kolla vad fin den blev =)


                                  

Efter stång klädning och sill lunch blev det fika med mumsig jordgubbstårta och mjukkaka =)



Tipspromenaden blev flyttad in.. Och jag måste bara säga att jag kom faktiskt INTE sist... Var t.o.m en av dom som fick pris! :) stolt.. 5 rätt av 12.. de ni :P


                                                                   



Full koncentration på maten här =)

                                                   

Malin var på g =)                Caroline var där =)                  Tommy i fin form =)                       Och till sist jag själv =)


Det var några bilder från midsommar... hittade på några enstaka bilder från mammas 50års fest också...

                                                      

Tre hela bilder därifrån, resten av bilderna var inte något att visa direkt...

Sådär gott folk, då har jag bjudit på några bilder också =)



uppd.
såg att bilderna och texten inte direkt gick ihop... men jag orkar inte ändra.. men ni förstår nog ändå =)

Midsommarhelgen över...

Då var midsommarhelgen  över och tyvärr slutade den i en stor tragedi för många i Hedesunda... jag vill börja med att skänka en tanke åt alla anhöriga, familjer, vänner m.m. som idag är i en stor sorg :( jag får ont i magen av att tänka på det.. det är så fruktansvärt tragiskt det som har hänt...


Midsommarhelgen i bilder kommer komma.. tror jag fick ihop några bra bilder i alla fall =) Har inte hunnit fått in dom på datorn än..
Har legat i boulogern och pluggat och solat idag, men helt plötsligt blev det jättekallt så jag gick hem.. Väntar på att T ska komma hit nu, tror vi skulle åka och handla lite..

Kanske hörs senare..
Kram!

Midsommarafton =)

Glad midsommar allihopa! =) Hoppas ni får en trevlig dag vad ni nu än ska göra idag..
Här är gården full med folk, som varje midsommar.. Så blir det årliga midsommarfirandet med långbord och lekar (tipspromenad).. trevligt trevligt.. MEN.....
Tyvärr kollade jag ut nu.. och det regnar... suck.. varför?? jaja inte mycket att göra åt, bara hoppas det slutar och blir bättre väder mot dagen...

Kram!

Onsdag över..

Idag har det varit sol! Äntligen lite ljus i vardagen, sen att det inte varit sådär jätte varmt får man se förbi.. Solen kom fram och det är ett litet steg på vägen =)
Provtagningen gick bra idag.. jag emlade innan vi åkte dit, men det hann inte verka nånting så kände i alla fall.. men det gick fort och bra, så nu är det över..
Sen idag har jag varit duktig och pluggat så nu är nästan två frågor på hemtentan avklarade.. ska försöka göra lite mer imorn, hitta lite mer motivation och sätta mig och skriva lite till.. jag är nöjd om jag blir klar med 3 frågor innan söndag.. Resten tar jag nästa vecka om det inte blir nå mer..

Imorn är det dagen innan midsommarafton och i det här hemmet betyder det lite förberedelser =) har lovat mamma att hjälpa henne med handlingen, är ju inte så lite direkt hon ska handla... sen ska jag hjälpa henne baka pajer och fixa ordning lite..
Sen lite senare när Caroline kommit hem blir det den årliga blomplockningen till midsommarstången.. Lite mysigt sådär =) bara det finns några biommar att plocka, har inte sett så mycket ute i dikena.. men vi ordnar nog nått, man tager det man haver =) ibland har vi t.o.m gått så långt som stöld.. haha :P men det var bara en gång... var ju lite pinsamt sådär..
Sen annars vet jag inte riktigt vad som händer imorn.. Tyvärr skulle ju inte vädret bli det bästa, bara hoppas att regnet är med oss på fredag i alla fall..

Ska kolla runt lite mer på datorn nu och sen sova.. Hörs imorn gott folk!
Kram!

Snart sova..

Nu är jag i Hedesunda och ska alldeles strax gå och sova, tänkte bara skriva ner ett litet godnatt inlägg..
Tvätten gick bra idag, även städningen.. pluggning blev det lite mindre av idag, men imorn ska jag sätta mig och försöka få nånting gjort.. när man är här kan man inte hitta på nå dåliga bortförklaringar och bara "råka" göra nått annat hela tiden ;)
Kom ut hit i alla fall kl 9... Syster fick prova sina efterlängtade kläder, rätt mycke skicka tillbaka men nånting sparade hon kvar =) Själv spara jag linnet och tröjan, men bikini får åka tillbaka.. får leta efter en sån i stan sen eller nå..

Imorn ska vi åka på provtagningen... usch gillar inte sånt :( hatar sprutar och nålar som ska stickas in i armen... men men.. det är bara o göra det... Jag ska vara först i alla fall har jag bestämt! så jag får de överstökat först..
Sen ska jag försöka plugga lite också..

Tänkte bjuda på 3 bilder... (Va!? hörde ni?? bilder!)... hehe ja det är sant... 3 hela snodda bilder från syster från i fredags, men så är det när man själv har en kamera som är *pip*
Men titta och njut! ;)

Hörs imorn! Godnatt! Kram!


                                                                

Då var det lov då =)

Kan inte säga nå annat än att det känns rätt skönt att nu får vara ledig i 2 månader =) har i och för sig en hemtenta och ett PM att göra.. men det har jag hela sommaren på mig att göra så orkar inte stressa.. Bara med tentan litegrann så jag slipper köpa nån mer bok.. Men det känns inte så farligt =)
Sol fick jag också på min sommarlovs dag =) Och när jag kom hem hade jag fått brev att H.M paketet ÄNTLIGEN hade kommit också så nu känns allt bra =) Ska gå och hämta ut det efter kl 17...
Kl 16 ska jag tvätta lite.. bara det allra nödvändigaste och nån sak som ska med ut till Hedesunda under midsommar.. Åker till Hedesunda redan nu ikväll.. Prov tagningen ändrades till kl 11 istället för 15 imorn.. så då kan jag lika gärna åka ut ikväll, slipper man gå upp imorn bitti och åka ut...
Blir ju inge OC idag då.. eller jo, kanske hinner nått innan jag åker ut i och för sig ;)

Ska dammsuga och städa lite här nu innan tvätt tiden börjar så jag bara kan äta och åka sen.. Jag är en sån som vill ha rent och fint hemma innan jag åker iväg nånstans så det är skinanade rent när jag kommer hem, hehe.. men är mycket roligare att komma hem då tycker jag..
Så dammsugaren nästa!

Kram!

Snart sommarlov! =)

Fick reda på idag att man behöver bara komma till skolan på onsdag om man behöver hjälp och handledning med sitt arbete, annars är det ingenting på onsdag.. Och jag känner att jag nog klarar utan handledning eftersom jag kanske inte direkt satsar på högsta betyg :P Så imorn är det sista skoldagen och sen är det sommarlov! =) jag kallar det sommarlov även fast jag har en hemtenta och ett arbete.. Jag får vara hemma, göra vad jag vill, kunna resa bort, sola, bada och ha de bra även fast jag har de.. Sista inlämningsdag för uppgifterna är 31 augusti så jag har tid på mig =)
Men som sagt, hemtentan ska jag försöka bli klar med den här veckan.. Annars innan den 25:e, då böckerna ska vara tillbaka lämnade och det tror nog jag att jag klarar av eller det ska jag klara av.. Tänkte sätta mig och börja på hemtentan nu snart..

T och lill T har varit här hos mig och hälsat på idag, mys.. Lill T badade och T och jag gjorde tacos..
Lite trist att man träffar lill T så sällan nu.. men så är det.. Blir desto roligare och mysigare att träffa henne istället nu när man väl gör det =) Hon fick ett halsband och några armband av mig som jag hittade på under flytten och kände att jag inte direkt kommer använda nå mer.. Hon blev överlycklig, så det var ju bra =)

Nej, om man ska ta och börja plugga lite nu då ett tag.. kanske kommer en liten bit på de.. Måste ju hinna kolla på lite OC också ;)
Plugg nu.. sen dusch.. sen OC...!

Kram!

Måndag

Då var det ny vecka igen då.. Går bara måndag, tisdag och onsdag den här veckan.. Sen är det sommarlov =)
Grått och trist ute idag också, men faktiskt så regnar det inte.. peppar peppar.. Får väl se hur länge det går!
Ska alldeles snart börja gå mot Högskolan, börjar 9:15 idag och slutar 14.. så rätt skön dag..
Sen blir det ner på stan en sväng och gå på systemet.. kommit fram till att jag måste göra det idag för imorn hinner jag inte och på onsdag direkt efter skolan åker jag ut till Hedesunda och blir kvar där tills efter midsommar.. Så idag är enda dagen..
Ikväll blir det mera OC tror jag :) men ska hinna med och plugga också.. har bestämt för mig själv att hemtentan ska bli klar den här veckan! Då har jag bara PM:et kvar att göra i sommar och det börjar jag få lite koll på också vad jag ska skriva om.. Har fått tag på en person som var villig att ställa upp på en intervju också, helt perfekt! =) så det ordnar sig nog de arbetet också..

Nej nu ska jag äta upp frukosten och klä på mig och börja gå.. Hörs senare..

Ha en bra dag allihopa! =) Kram!

OC maraton..

Ja det är just vad jag håller på med nu.. Så kul att kolla från avsnitt 1, dom är så små och ser så annorlunda ut allhopa.. hehe.. Summer var ju nästan liten rund i början också märker jag, inte lika smal som nu på slutet.. Vad dom verkligen förändrades under årens gång =) Serie nörd.. ja det är jag..
Har ätit lite popcorn och marknads chips också.. onyttigt men gott =)
Har bestämt med mig själv nu att såhär får jag äta och hålla på fram tills efter midsommar, sen blir det andra bullar :) (med lite undantag för vecka 29 hehe, men då går man så mycket ändå så)... Det ska bli sallad, mycket frukt och träning.. promenader framförallt nu på sommaren.. Jag ska verkligen göra ett seriöst försök nu igen och försöka att inte ge upp och lägga av.. Får se hur det går, men jag känner att jag har bestämt mig nu, måste bli nån ändring nu på det här...
Beach 2010 då kanske, haha :P

Nej nu ska jag fortsätta titta här.. nått avsnitt till i alla fall innan sängen =)

Kram!

Söndag

Behöver man säga nått annat än att det regnar? det bara öser ner.. värre än igår.. jaja inga mer kommentarer om det..
Vad händer idag då? Ingenting alls ungefär.. Är kvar i Hedesunda, åker hem med 7 bussen ikväll.. finns inte nå mer att göra hemma än här i det här vädret så är roligare att vara här då och ha lite sällskap..
Kanske tar o tittar på nån film eller nå...? Eller kanske inspelningar från när man var liten.. hehe.. Alltid lika kul de :) tänk om de mindre syskonen kunde vara sådär små nu! Så gulligt ju! Skulle man få ett litet syskon nu tror jag man ska uppskatta den mindre åldern mycket mer.. När dom var sådär små var ju även jag liten och då tänkte man inte på det..
Men men.. kommer inte få nå mer syskon och dom jag har kommer aldrig kunna bli sådär små igen, så är väl ingenting att ens fundera på :P  Nästa gång det blir nå litet i den här familjen är det antingen att man själv blir mamma eller faster eller moster.. Längtar dit! :)

Helgen har varit bra i alla fall.. Både livlig och lugn... På måndag är det skola igen.. Måndag, tisdag o onsdag.. Sen får jag sommarlov! :)
Det är sjukt att det är midsommar om 5 dagar också! tittar man ut nu så kan man aldrig tänka sig de... Känns som det nyss var midsommar också.. allt går så fort!

Jaja, nu ska jag göra nå annat..
Kram!

Kväll..

Ja då har lördagen gått också då... Har bara varit regn o regn o regn hela dagen, såå trist! :(
Var till Gysinge marknad i alla fall... Köpte marknads chips, naturgodis, brända mandlar och hårt tunnbröd.. Riktigt nyttiga grejer.. hehe..
Annars nu ikväll har jag bara tagit det lugnt.. kollat på sommarkrysset med mamma =) Är så grymt trött, förstår inte hur jag kan vara så trött.. Ont i huvet och trött.. Inte på topp direkt..
Blir till att titta runt lite här på datorn nu och sen blir det sängen...

Kram!

Lördag

Har precis vaknat... Regnet fortsätter ösa ner... suck.. Vad är detta!? Tycker synd om studenterna som fick åka flak hela kvällen i spöregn, får hoppas dom hade lika kul ändå.. Verkade som så i alla fall =)
Som vanligt blev man jätte avundsjuk och ville ta studenten igen, helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv.. Ni som har erat kvar, NJUT!

Gårdagskvällen var riktigt trevlig.. Började med en sallads buffé som var riktigt god och sen blev det att göra sig klar och börja festa.. Dök upp lite mer folk senare också...
Vid 12 gick vi ner på stan och skulle kolla om det skulle gå och gå in på nån krog.. Men eftersom vi kom exakt samtidigt som alla studenter och att en av oss inte hade nått legg så kände vi att det nog inte skulle gå.. Så vi gick hem igen i regnet.. jag och syster.. Åt sallad och fralla och gick och sov =)
Vaknade upp nu med en lätt huvudvärk, men annars känns det bra =) Ska ta en dusch nu och packa ihop lite saker.. Blir till att åka ut till Hedesunda idag och vara där tills imorn...
Skulle på Gysinge marknad idag, men undrar om dom där hemma vill åka ävan fast vädret ser ut såhär? Kanske inte regnar där borta.. och sen är det ju några timmar kvar så kanske hinner sluta.. Det skulle faktiskt inte vara nå regn idag!!!

Bilder kommer sen när jag fått tag på några :P Så säger jag alltid... men det är sant =) så länge det inte finns nå bilder så har jag inte fått tag på några.. Och min egna kamera är ju som den är så därför tar jag inga egna =)

Nu blir det duschen! Hörs senare!

Kram!

Torsdag

Då var helgen här då... Kylskåpet har fyllts på och drickat är inköpt, kan inte bli bättre :) Slog på stort idag inne på systemet och köpte en ägglikör så imorn blir det till att dricka snöbollar =) Ska få syster att tycka om dom också.. Är ju såå gott!
Varje gång den här tiden på året får jag en sån ånget och nostalgi känsla att jag blir helt rörd.. Jag vill oxå ta studenten igen!! Varje år när jag ser dom enormt lycklig ungdomarna som åker på stan och skriker vill jag bara vrida tillbaka tiden 3 år och sitta där själv och skrika och vara super lycklig! suck.. men tyvärr kommer jag aldrig mer få ta studenten..
Bara ta examen, får nöja mig med de =)

Imorn blir de till att titta på polhems studenter.. Sen hem hit till mig och ta oss en liten drink ;) Sedan blir det sallads buffé och fest :) Kommer bli en trevlig kväll, är jag väldigt säker på! =) Få se om syster vågar sig ner på stan och försöka oxå, tror det skulle gå ja :)

Nu är det sjukhuset!

Kram!

Tisdag

Nu har det varit lite blogg stopp ett tag.. har inte riktigt haft nå vettigt att skriva..
Har gått mina två första dagar på sommarkursen nu, känns bra med den.. Bra lärare och sådär.. Har lite hum vad jag ska skriva om också.. Synd bara att det känns som jag måste köpa det flesta av böckerna, är ju inte billiga.. Får se hur det blir..
Annars har de här två dagarna bara varit lugna.. Imorn får man pengar :D känns otroligt skönt!
Resten av veckan blir nog bara lugn fram till fredag.. Då blir det fest :) Sen på lördag kanske det blir en tripp till Hedesunda och gysinge marknad... Antingen lördag eller söndag, det visar sig..

Ser fram emot fredag nu! =) Hoppas det blir fint väder så våra planer går ihop, annars får vi kanske ändra planerna lite.. men det kommer bli roligt ändå! =)

Just nu håller jag på och tvättar.. för första gången i den nya, hehe..

Nej vet inte vad jag ska skriva.. hehe.. vi hörs..

Kram!

Söndag

Då har en vecka till gått då och imorn börjar sommarkursen, ska bli intressant och se vad det är för nånting.. Har kollat igenom uppgifterna och det ser helt okej ut och man kan göra dom individuellt och det är jättebra.. så det kommer nog funka det här =)

Igår köpte jag säng.. riktigt lyx med en sån stor säng, hehe.. har jag aldrig haft förr.. Sov ända till 11 imorse så den måste ha varit bekväm :) Igår när sängen hade kommit på plats åkte jag och T till testeboån och fiskade.. Det var riktigt roligt och jag leder i antal fiskar.. med 2-1 ;) Stor fiskaren själv..
Senare blev det tacos och massa film.. 3 stycken o alla var bra =)

Nu på morgonen har vi också varit och fiskat men det var inte lika roligt idag.. Fiskade på ett annat ställe och det blåste och var kallt och ingenting gick bra.. Ska försöka igen när det är finare väder...
Berätta för T igår om Orgasmatron, hehe =) så nu ska jag ta och köpa en sån när pengarna kommer =)

Nej nu ska jag ta och göra nå annat..
Kram!

Gårdagen...

Gårdagskvällen var jättebra=) Examenfirande hos min Sandra.. det känns skönt att man har nån man kan ringa nu när man har olika krämpor.. bara slå en pling och få en diagnos, hehe =) Bjöds på god mat och god dryck.. Tack för igår, det var jätte trevligt =) Blir avundsjuk..... men om 2,5 år så! Då är det min tur! :) Fast färdig förskollärare då..
Jag fick också en sen födelsedagspresent av henne, glad jag blev för de =) Var ett jättefint halsband med tillhörande örhängen.. Tack så jätte mycket gumman! :) ( vet att du läser så ;) )

Och Therese! (vet nu att du läser oxå, hehe) skicka en liten kommentar här och skriv msn adress... måste ju ha dig där förstår du väl :)

Idag ska jag köpa säng, äntligen!=) Ska bli skönt att få en helt ny säng och stor.. har jag aldrig haft...
Det dumma är att jag glömde alla mina presentkort som jag ska betala sängen med hemma.. så blir lite omväg.. först Gävle och sen Ikea.. Hoppas det är okej för chauffören..

Nej nu ska jag gå ner och duscha och göra mig klar... Knäppte inga kort igår, men vet att Therese gjorde de så jag tänkte sno några av henne ;) och så fort jag har snott dom så kommer dom upp här så bjuder jag på nått..
Jag måste bli bättre på att lägga in bilder här, jag vet! ska göra ett allvarligt försök och försöka styra upp det!

Kram!

Arg!!!

Jag blir så j*vla arg på allt vad lärare och saker heter!! Hur kan dom skicka ut rapporten dagen före inlämningsdatum av portföljen och säga att vi måste ändra den en gång till för att få ett godkänt på den!? Kan dom inte ha skickat ut den lite tidigare så man hade haft en chans då att hinna ändra!! Jag har redan lämnat in den där förbannade portföljen med våran först ändrade rapport i! Vi, studenter, ska då ALLTID följa tiderna och lämna in saker och ting i tid, men lärarna dom kan sega hur länge som helst med sitt så att dom sätter oss studenter i panik i sista sekunden!!! Speciellt lärare, som inte ens är lärare, som har varit studenter själv för inte så länge sedan... Då borde man väl vara bättre själv!!!
Jag har noll lust att orka fixa om den här igen! Och jag förstår inte ens vad det är vi ska ändra!! Gaaaahhhhhh vad arg jag är!!!
Men men... hur arg och hur mycket skit jag än kastar på dom nu så måste det ju göras för att det ska bli godkänt... men vadå, kommer inte portföljen heller bli godkänd nu!? J*vla skola alltså... SUCK!!! men det är bara att se glad ut och ändra det.. Men jag orkar inte lägga energi på att bestämma en dag nu, det gjorde jag förra gången anser jag.. Så bestäm en dag nån annan och jag kommer.. nu är jag less!!

Sådär nu fick jag ut lite aggresioner! hehe =) Nu skiter jag i det där... Om en kvart går bussen till Hedesunda..
Ska först klippa mig hos Marie och sedan ikväll blir det examen firande! =) Ska bli roligt! =) synd på vädret bara...
Kom på nu att jag måste ta ut pengar också.. kanske dags att klä på mig då och gå ner..
Hörs senare!

Kram!

Sådär...

Nu har alla kläderna kommit på plats, spegeln sitter uppe i hallen och resterande lådor och onödiga saker har kommit upp på vinden.. Det enda jag inte har klarat av är att få upp lampan i hallen, men jag tror faktiskt det inte är jag som inte får det att fungera utan att det är själva uttaget uppe i taket som inte fungerar.. Har suttit upp en provisorisk lampa där nu bara för att få lite lyse där.. hehe inte snyggt direkt men men...
Jag har även hunnit lagat mat, ätit och duschat... Tänkte kolla lite på OC nu snart så fort det är klart..

Blir till att åka ut till Hedesunda imorn med 10 bussen... så blir första natten själv här nu idag :) går nog bra de..
Ska kolla runt lite på Ikea nu medan jag väntar.. blivit beroende av deras hemsida :)

Kram!

Godmorgon...

Jag imponeras varje gång av mina fantasifulla rubriker.. hehe... men dom kanske ser ut som dom gör bara för att jag inte har nån fantasi, så måste det vara =)

Vad händer idag då? hmmm.. plocka upp alla kläder som fortfarande ligger kvar i påsar och lådor, sätta upp spegeln i hallen och skulle vilja få upp lampan i hallen också, men det vet jag inte om jag klarar av själv...? men man ska inte underskatta sig själv ? =) Andra saker som ska upp på väggarna väntar jag med tills jag fått sängen, som jag förhoppningsvis får på lördag...
Har en hel lista med saker som jag vill ha! Så snälla pengar, kan ni komma nu? Kan man börja köpa några saker i alla fall..
Annars idag blir det nog bara lugnt... Det spöregnar ute, så har väl inte sån lust med nå annat heller...
Vet inte om jag åker ut till Hedesunda idag eller imorn bitti? hmm.. ska klippa mig hos Marie 11:20.. och då måste jag i så fall åka med 10 bussen imorn bitti... eller åka ut dit idag.. Har inte fått nå svar på än när T ska åka... åker han i den tiden kan jag åka med han.. Ja de visar sig =)
Sen på kvällen ska jag till Sandra på hennes examen firande, ska bli roligt! =) Ska bli kul o få träffa hennes nya loverboy, få se vad det är för nått.. hehe =) men verkar vara en bra sak.. vad man har hört =)

Nej lite frukost nu då kanske! Hörs senare!
Kram!

Kvällkvisten...

Ja då har ännu en dag gått då och jag måste säga att jag var riktigt duktig idag.. Inte en enda kartong kvar här inne nu, allt är upplockat utom alla kläder som jag ska göra imorn...
Blev riktigt nöjd med en del i vardagsrummet.. vid fönstret.. Väldigt nöjd med gardiner o så.. Bilder kommer som sagt :)

Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska säga.. blir nog till att gå och sova snart, är väldigt trött...

Godnatt!
Kram!

Lägenheten...

Ja då har man kommit hit då och hunnit sovit en natt också =) Gick bra, inga spöken eller andra saker.. hehe..
Igår när vi kom hit var första tanken "kommer jag nånsin få ordning här"... allt var ett enda kaos och mer kaos blev det sen när alla saker vi ställt upp på vinden så länge kom ner hit.. Så jag bor helt klart i kartonger, blir helt matt när man ser allt.. Men det här ska jag få ordning på =) har faktiskt gjort rätt mycket än så länge, men ändå känns det inte som det försvinner nått... ska nog gå upp på vinden med alla kartonger och grejer som faktiskt är tomma, kanske känns lite mindre då..

Syster sov här igår kväll.. Vi gjorde tacos och drack vin senare på kvällen, mysigt var det =) Och Caroline fick även göra ett utlåtande... hehe.. endast postitiva ord.. hehe...
Hon kommer hit snart igen och ska sova här inatt också.. Hon är så snäll som hjälper mig att packa upp och komma i ordning.. Vi ska flytta lite saker och sådär nu när hon kommer..
Men solen skiner ute och det ser varmt ute, kanske ta en promenad till boulogern (stavning?) först och sitta lite i solen och bara ta det lugnt.. Tror det blir så faktiskt..
Ska fortsätta packa upp lite nu innan hon dyker upp här....
Det kommer bilder så fort jag har fått i ordning här... Jag LOVAR! :)

Kram!

Då var det fina vädret ett minne blott!=(

I flera dagar nu har man vaknat med strålande sol och klarblå himmel, värme så man har kunnat sitta ute på altanen och ätit frukost... Nu... vaknar man av att regnet slår mot rutan och det är helt grått ute och endast 10 grader.. suck.. Förstår inte hur det kan vända så fort.. Sommar kom nu tack!!
Tycker synd om dom som tar studenten eller min Sandra som tar examen på fredag, ser inte så ljust ut med vädret :( så tråkigt.. en sån dag vill man ju ha toppen väder.. men men, som jag och syster sa igår.. varför klagar man på vädret egentligen som man inte kan göra nånting åt? Det är som det är bara..
Men ändå klagar jag hela tiden, hehe :)

Sitter och äter lite lunch nu och väntar på att mamma ska komma hem.. För när hon kommer hem ska vi åka in till staden och jag ska handla lite mat och så ska vi åka till owe jansson och köpa nya gardiner till mig, roligt :) Sen blir det in till lägenheten och börja städa efter tapetseringen, sätta upp gardrinerna och börja packa upp alla tusen kartonger..
Blir första natten där ikväll =) men har bokat syster som natt gäst... Måste ju ha nån där första natten, så man vet att det inte spökar eller nått där :P Och skulle det spöka så är caroline ett bra val av nattgäst.. hmmmm.. hehe :P
Jag vet, jag är inte frisk... men såna där tankar har jag fakiskit.. jag står för det i alla fall!! :)
Måste komma ihåg att åka förbi Högskolan också och lämna in portföljen.. Sen har jag riktigt sommarlov fram till den 8 juni då sommarkursen börjar, men jag anser mig nog ha sommarlov ändå även fast jag går en sommarkurs.. kommer ju inte satsa högt där direkt :P

Nej måste diska undan här nu och packa ihop mina saker innan mor kommer...
Usch blev äckligt mätt känner jag.. bläää... :( hörs senare :)

Kram

Glass och kläder =)

Min utsikt kom tillbaka ;) jag har få nå fnatt på det här! men det är lite roligt faktiskt =)
Bara syster som vet vad jag pratar om, men jag tror vi låter det vara så också =)

Idag har jag bara legat och stekt hela dagen och det har gett resultat :) känns bra att få lite färg äntligen.. När syster kom hem blev det lite mat och sedan en promenad ner till Sandsnäs och åt glass, myspys... synd bara på alla j*vla knott som är så irriterande och som gör ont..
Sedan har vi suttit och kollat på H.Ms hemsida och det blev en beställning gjord nyss, härligt :)

Nu börjar färjan igen!

Kram

Steker i solen =)

Har tagit en liten paus ifrån solen nu och håller på och fixar med lite papper, men det går inte så bra.. så tror jag tar och lägger mig och steker igen faktiskt :) Måste ta vara på den här dagen, för imorn ska det fina vädret vara borta igen...
Min utsikt försvann idag :S hehe... men var nog inte sista gången, hela sommaren kvar.. hehe..

Nej tillbaka till solen! =) Hoppas alla har en bra dag!

Kram

RSS 2.0