Underbar dag! =)

Kan man säga nå annat än att det har varit en helt perfekt dag.. Klarblå himmel utan ett enda moln och sol hela dagen! :) Har legat och stekt nere vid vattnet på bryggan hela dagen, helt underbart :) En till rolig sak som jag är rätt stolt över faktiskt är att jag har KÖRT vattenskoter för första gången idag! hehe.. Tack vare jens som tog modet till sig och gick över och fråga :) Dom har bott där i 4år och aldrig har nån tagit modet till sig och frågat, men idag var jens duktig..
Det var kul, men samtidigt lite läskigt.. jag råkade höras över hela sjön med mina små rop, sorry :) men nästa gång vågar jag kanske gasa på lite mer nu när man har känt på att köra, för jag hoppas det blir fler gånger... och då menar jag ENDAST för vattenskoterns skull ;) hehe.. nej nu får jag ge mig, men det är mammas fel! hon som tjatat..

Imorn hoppas jag på en till fin dag med sol och värme så man kan steka lite till.. Har hört att det ska bli sämre sen igen :( får hoppas det inte stämmer..
Är ju själv här hemma ett tag imorn så då hoppas jag det är fint så jag kan lägga mig nere på bryggan.. utan utsikt tyvärr, men men :P nej nu ska jag sluta dryga om det.. Tro inget caroline nu, hehe :)

Ska nog ta och titta runt lite och sen sova..
Kram!

Flytten avklarad...

Ja då var flytten avklarad.. Känns väldigt konstigt att mitt hem inte längre är på brynäs, att jag aldrig mer kommer bo där.. Var en konstig känsla när man låste och gick därifrån och visste att det var sista gången.. Lite vemodigt.. men men.. Det kommer bli jätte bra i den nya lägenheten :) Kollade runt lite mer där idag och det var bättre än vad jag först såg när jag kollade på den.. Sen blir det nya tapeter imorn då..
Kommer bo i Hedesunda tills på tisdag så allt får bli klart med tapeter och så innan jag flyttar in på riktigt..

Kom till Hedesunda kl 9 ungefär.. Då blev det till att beställa pizza och ta en cider och bara koppla av, härligt :)
senare kom en av grannarna över... blev en trevlig pratstund :)
Nu ska jag ta och sova.. är såå trött.. blev inte många timmars sömn inatt när T var vaken och inte mådde nå bra alls :( tyckte faktiskt synd om han idag och blir ju orolig, inte alls sig lik.. hoppas på en bättring imorn..

Nu: sova! Godnatt!

Fredag

Vilka genomtänkta rubriker jag har, har jag kommit på.. hehe :) inte så duktig på att komma på såna.. men men..

Fredag idag och himlen är blå och solen skiner! Härligt :) i alla fall för er som inte måste vara isolerad inne och packa och städa idag.. :S håller på och tvättar fönstrerna nu så lite ute får jag ju vara :)
Var på tempo nyss och köpte lyx frukost eller i alla fall lyx bröd, som jag sitter och äter nu :) Kl 13 ska jag vara på gavlegårdarna och skriva kontrakt.. Hon som äger lägenheten nu ska också vara med eftersom jag får den en månad tidigare.. ska bli intressant och se hur hon ser ut som man pratat med i telefon.. hehe..
Sen ska jag ner på stan en jätte snabbis och köpa en sak... och sen är det bara att åka hem och fortsätta..
T är och hämtar lill T.. Undrar hur hon kommer reagera idag då när hon kommer hit? men det går nog bra.. T skulle prata med henne i bilen så hon är beredd på att vi bor i lådor och att det är sista gången hon sover här inatt..
Känns lite mysko faktiskt att det är sista natten för alltid som man kommer sova här... men men.. Kommer bli bra det här ändå =) och framförallt billigare..

Nu måste jag nog tillbaka till fönstren! Ha en bra dag!

Kram!


Bilder på kläderna jag köpte igår kommer, men just nu ligger min kamera sladd ner packad i nån låda.. men det kommer sen som sagt =)


Ont i ryggen :(

Jag har så förbannat ont i ryggen nu... förstår inte vart den här värken kommer ifrån.. kan det vara all packning...
jag som ska flytta på lördag och bära saker och städa.. kul med den här värken, suck :(
Känner mig sååå less nu!! är trött och har ont!!

Blev en t-shirt och ett linne nere på stan i alla fall... Sen hjälpte syster mig lite ihop till en kryssning, tack syster! :)
Så nu har vi våran kryssning Emelie! :) Som ni kanske förstår så har jag bjudit med emelie på min fria kryssning, så tyvärr alla andra som så hemskt gärna ville följa med! hmmm hehe :) Hoppas det var några fler nere där nu och fick ihop till en så vi kan åka några stycken..

Nu ska jag vila eller kanske gå och sova? får se..

Kram på er!

Regn :(

Insåg nu när jag kom hem att det blir nog inte till att tvätta nå fönster idag.. har för mig att det skulle bli finare imorn (nån som vet?) så tar det då istället..
Blir till att torka ur skåp, ugn och packa mer nu istället...
Senare ska jag träffa syster på stan och så ska vi ta oss en sväng på tjej kvällen =) Ska man satsa på en kryssning eller? hmm.. får fundera på saken..

Nu till packningen!

Torsdag

Nu närmar det sig... jag är nervös! jag som är så mörkrädd och allt ska bo själv för första gången i mitt liv... hur ska det här gå?
I och för sig kommer jag ju inte sova själv jämt.. T kommer ju sova där och jag antar att syster kommer bli lite inneboende, hehe :)
Nu på morgonen kunde jag pusta ut lite också... sommaren är räddad! Fick reda på igår att jag kommit in på sommarkursen och nu på morgonen hade jag fått beslutet från csn som sa att jag är beviljad csn under sommaren! :) Okej, mitt lån ökar ju med ett antal tusenlappar :S men faktiskt så hellre det än att leva med 0kroner en hel sommar... det kändes inte så roligt med den tanken.. Men som sagt, nu ordna det sig.. Sen kan jag ju erkänna att jag är ju inte så jätte taggad direkt att plugga under sommaren, men det är bara att bita ihop och stå ut det.. Är det ingen j*vel som vill anställa mig över sommaren på nå jobb så får jag lida igenom det här istället... :P Sen har jag hört att det handlar om 7 skolförlagda dagar, resten hemstudier.. och inte en enda av dom 7 dagar är i juli.. så det kanske funkar :)

Nu ska jag cykla iväg till skolan och lämna in hemtentan och tror det skulle kollas på film oxå (?).. visar sig..
Sen blir det hem och fortsätta packa och tvätta alla fönster!

Ha en bra dag!
Kram på er!

Dagens att göra....

Promenad
Fortsätta packa
Sortera tvätt
Sola

Det är min dag idag de =) Får se om det händer nått annat också...

Lördag

Idag har det varit en lugn dag... Var och handla imorse lite på Willys, det nödvändigaste.. Onödigt och köpa nå mer när det bara är en vecka kvar här.. En vecka bara.. inte klokt..
Sedan var vi ner i källaren och hämta upp alla kartonger och kom på att vi använt många kartonger till julsaker.. så det blir lite kämpigt att få ner allt i det vi har.. men det löser sig..
Mina saker ska ju bara från en lägenhet till en annan så då kan man ju använda sig av lite påsar och saker.. och sen har ju jag farfars alla flyttkartonger också.. Viktigare för T då att få nån mer kartong eftersom hans saker ska stå i ett förråd i en månad..
Har i alla fall packat ner rätt mycket av kökssaker.. glas och tallrikar och koppar som man inte kommer behöva nå mer under den här veckan.. Så har 3 fulla kartonger och lite mer just nu..
Men mycket kvar, ska fortsätta imorn..

Snart blir det Robinson och cheeze balls (stavning?).. ska bli mums.. hehe =) tjockis.. hmm.. nej då :P
Såg att bror med kompisar sitter utanför oss och grillar o dricker alkohol i det fina vädret, ser ut att vara trevligt =) blev ju riktigt varmt och fint väder nu på kvällen efter åskvädret.. härligt =) Hoppas det håller i sig hela dagen imorn oxå.. kanske man kan sola lite på balkongen och kanske ta en promenad.. Får se vad som händer på kvällen, inget planerat...

Nu ska jag göra blåbärssoppa åt T ( inte magsjuka utan en mag attack /mag felsom kommer ibland) och ge mig själv lite cheeze balls och päronsaft =)

Ha en trevlig kväll allihopa vad ni nu än gör! =)
Kram på er!

Sådär...

Då var renskrivningen gjord... och får jag ärligt säga det själv är jag rätt nöjd med hemtentans längd så långt så skriver jag mer kommer det blir för mycket än vad det får vara tror jag.. Så jag kanske nöjer mig =) men filmanalysen måste jag peta lite i märkte jag...
Jaja nog skolprat... Eller nej föresten.. har sökt en sommarkurs nu väldigt försent.. Kan det vara så att jag har väldigt svårt att slita mig från skolan ELLER kan det vara så att det är för att få lite pengar i sommar? ;) jag vet inte alls jag, men jag gissar på det sistnämnda... Sen när jag läste att den är bara förlagd med lektioner/föreläsningar m.m v.24-24 och v.33.. och har hört att det bara är 7 dagar(!?) det handlar om.. Så då känns det nästan värt det.. Bara bita ihop och göra det för att få det att gå runt i sommar... Fast än har jag ju inte kommit in, får nog inte reda på det heller förrän bara någon dag innan det börjar kan jag tro eftersom det är en sån pass sen anmälan.. bara man kan lösa det med CSN i alla fall.. men men det visar sig.. skulle ju vara skönt så man kan andas ut lite..

Såg att syster hade namnsdag idag också, så grattis syster! =)

Satt igår och plocka ihop alla böcker man inte behöver längre... tänker sälja dom, tjäna en slant på det tror jag om jag får dom sålda.. Så är det någon som ska börja på lärarprogrammet nu i höst och är intresserad att köpa böcker så säg till :) kommer även lägga ut dom på blocket nån gång här...

Vad ska man göra nu då...? hmm... är hungrig känner jag... men T och T är inte hemma än... vet inte när dom kommer riktigt så får vänta ett tag till kanske..
Tänkte sola lite på balkongen, men det kom nå helvetes moln på himlen nu bara för det... bara för att jag varit duktig nu hela dagen så ska vädret jävlas när man har en stund för det! :( suck..
Nu blev jag less!

Hejdå!


hehe så less blev jag nog inte... men LITE faktiskt...

Onsdag

Då var det helg då, kan man nästan säga eftersom det är kristihimmelsfärd imorn och sen klämdag på fredag så för mig är det helg i alla fall =) Eller jag har ju i och för sig inte fått jobbat nån dag den här veckan så har väl haft helg hela veckan.. Men istället har jag varit duktig och gjort hemtenta och fimanalys... Har 3 frågor kvar på filmanalysen och hemtentan känner jag mig klar med på första frågan (a,b,c,d) Men då tänker jag som Emelie brukar... Eftersom den inte ska vara inne förrän den 28:de och jag känner mig redan klar med halva.. Är det så då att jag gjort den jäkligt dålig helt enkelt eller är det bara så att jag varit duktig och vara effektiv?? En fråga som alltid kommer upp när man är klar med nånting i tid för en gångs skull.. Ska ta och skriva rent det så får jag se om det är dåligt gjort eller om det ligger inom ramen.. hehe..

Idag har jag annars hunnit med att ta en morgonpromenad, städat, dammsugit och duschat och klockan är nu halv 12... Känner mig rätt nöjd :)

Nej ska nog ta och börja skriva nu då!

Kram på er!

Dagen idag..

Då var det klart nu... 1 juni får jag flytta in i lägenheten, så det blir bra de =) 29:de är det kontrakt skrivning..
Får hoppas att tapetseringen kan bli gjord då också så allt blir klart... har bestämt att göra det själv så det går fortare.. Blir bra detta!

Önskar jag får jobb nån dag den här månaden, har räknat ut att jag kan jobba 4 dagar i alla fall, blir ju nån peng mer... men får väl se om nån ringer.. Ingen som ringde idag i alla fall, så det blir att gå på den där psykologiska undersökningen kl 13 då... Tjänar ju en bio biljett i alla fall, hehe =) Är lite nervös över vad det är jag kommer utsättas för.. Nånting framför en dator i 40-60min, känns inte sådär lockande direkt, men jag har ju sagt ja nu ju.. och eftersom det inte blev nå jobb kan jag lika gärna göra det och få biobiljetten.. Kan ju komma till använding nån gång =)

Nu ska jag ta och göra mig lite klar här och äta nånting innan jag cyklar till Högskolan... Resten av dagen efter det blir det hemtenta plugg... Hoppas jag får personlighet boken idag också så jag kan börja med filmanalysen.. Har ju bara filmanalys och hemtentan kvar att göra nu... Sen har jag sommarlov :) (jag kallar det sommarlov för det känns bäst, hehe)

Ha en bra dag allihopa! Kram på er!

Grattis Norge! =)

Ja, det blev Norge som vann Eurovision i år, riktigt roligt faktiskt tycker jag =) Låten var bra, killen grymt söt och att INTE ett öststats land vann var ju bara underbart.. Utan ett grannland till oss i år =) Jag måste ärligt säga att jag tycker Norges låt är bättre än Sveriges... Jag har aldrig riktigt gillat Sveriges låt i år, så därför känns det lika roligt att Norge vann :)
Det är ju nästan så man har lust att åka till Oslo imorn.. Tänk vilken fest dom måste ha där, först vinsten av detta och samtidigt 17maj... Kan tänka mig att det är grymt där nu =) Men tyvärr går ju inte det att åka dit.. men men...
Grattis Norge i alla fall! =)
Annars måste jag säga att årets fält var väldigt bra, många bra låtar.. Var bara nån enstaka som var skit, men resten var faktiskt okej.. Väldigt ovanligt, men mycket roligare att titta på =) Tror det gynnar sig rätt bra med att ha två semifinaler innan, mycket skit försvinner ju där.. Gillade de svenska kommentatorerna också =)
Ja.. nog pratat om det.. =)

Det svider i ögonen nu av trötthet så ska nog ta och krypa ner nu och sova...
Godnatt på er!

Kram kram!

Fredag

Då var det helg igen då.. Den här helgen spenderas ute i Hedesunda.. Det är väldigt fint väder ute, men så synd att det ska blåsa storm ute! :S Det förstör liksom det fina vädret, annars hade man ju kunnat lagt sig och sola lite..
Annars blir nog helgen bara lugn... Kolla på Eurovision imorn och bara ta det lugnt..
Har bestämt att inte göra av med nå pengar alls tills flytten nu, bara hoppas det blir till 1 juni annars vet jag inte om jag kommer kunna klara att spara.. hehe...

Känner att jag faktiskt inte har så mycket att skriva nu.. kanske hörs senare =)

Kram på er!

Nu är det klart!

Lägenheten är MIN :) Känns väldigt skönt.. har jag tur kanske jag får flytta in redan till 1 juni också, men det är som sagt inte alls säkert.. Hon jag prata med idag skulle kolla upp det... Fick reda på att det näst intill är hel rust på den oxå, lovely :)
så nu känns det rätt lugnande när man vet att man har nånting...

Imorn är det sista dagen med inplanerad föreläsningar och sånt i skolan, sen är det bara eget arbete... Men jag hoppas på att få jobba, skulle vara väldigt skönt..

Kram på er!


Svarsdatum slut...

Nu har svarsdatum gått ut och som jag ser så har den före mig inte tackat ja... Är det så att lägenheten är min nu då??
Törs inte tro det än... man vet aldrig med system grejer sådär... Men jag tror att det är så nu! =)
Får kolla med kontakten.. hehe..

Inge mer nu!

Bestämde mig för att inge mera nerehet nu! Så jag cykla nyss och köpte glass och choklad och ska nu i min ensamhet äta det samtidigt som jag ska kolla på lite OC.. Söndagsmys för mig själv :)
Känns riktigt mysigt faktiskt..
Vet att det kommer komma hem en glad T i alla fall.. eftersom Barcelona nog kommer vinna nu ikväll :) 2 minuter kvar.. men det är nog lugnt..

Nej till glas och choklad :)

Ha en bra kväll allihopa! :)



                    Det här blir det nu :)




Ajdå... han är nog inte så glad som jag hoppades på...! :S varför skulle det där onödiga sista målet in för?? suck.. aja.. får spara lite glass åt han så kanske han blir lite glad :P

Söndag

Lägenheten var okej.. den var inte så hemskt som jag hade föreställt mig, men visst vill man ha nya tapeter för dom var ju inte det vackraste... Men det går ju att ordna..
Är lite orolig över om jag kommer trivas med den minimala kokvrån med nästan inget arbetsyta alls... jag som gillar att baka och greja, men man får väl komma på en smart idé på de oxå så det ordnar sig...
Läget är ju som sagt helt perfekt och även hyran, så det funkar.. Ska ju inte bo där resten av mitt liv precis och det är ju faktiskt ett guldläge för en student..
Men jag står ju som sagt inte etta på den, så nu är det bara att gå och vänta tills tisdag då.. få se om man får den eller inte.. jag har sagt ja på den i alla fall..

Ja nu sitter man här ensam då... Undrar vad man ska roa sig med den här kvällen själv då... hmm.. T försvann pang tjong nyss till Peter... men men... får fördriva tid framför dator och tv.. Är ju inte nå speciellt på tv på söndagar tycker jag..

Känner mig lite nere... vet inte varför... allt känns så tråkigt nuförtiden... inget som händer...
Men är väl kanske just därför det ska till en förändring så att det händer nått... Sen vore det ju inte helt fel om alla uppgifter i skolan vore klara nu och inlämnade och man kunde gå på sommar ledighet eller heter det gå och bli arbetslös några månader kanske?? nej nu var jag negativ igen...
Det blir bra det här! JA, DET BLIR BRA DET HÄR!!

Längtar till 8 augusti i alla fall.. hehe jag är konstig jag :)


Fredag

I söndags hade jag världens ångest och förstod inte hur jag skulle orka hela veckan.. Den kändes otroligt lång och en vecka utan slut.. MEN... Nu är det fredag och helg igen :) Jag överlevde alltså den här veckan och det känns väldigt bra faktiskt :)
Nu är praktiken över och det ska bli lite skönt att få komma tillbaka till skolan nu, man blir bortskämd att gå i skolan! :) Men det är bara en vecka kvar där oxå.. I alla fall en vecka då vi har föreläsningar och redovisningar.. sen de sista 2 veckorna i maj har vi ingen planerad skoltid utan bara hem uppgifter, hemtenta och portfölj på psykologi.. Det känns skönt :) Anmälde på min praktik plats att jag gärna är vikarie dessa två veckor om det skulle behövas och även att jag var fri att vara vikarie hela juni.. Hoppas man kan få in några kronor i alla fall, nu när det ser väldigt mörkt ut att få ett sommarjobb :( men jag överlever nog, men därför skulle det vara skönt att få vikariera lite nu i slutet på maj och så mycket som möjligt i juni innan förskolorna slår ihop..
Ännu viktigare att få in pengar känns det ju nu när det KANSKE är en lägenhet på G... men inget är klart än och jag har inte varit o kollat på den än, ska göra det på söndag..
Jag hoppas att den ser någorlunda bra ut i alla fall... små saker går ju kanske att ordna till... Är ju perfekt läge och billig hyra, så den skulle man ju kunna stå ut i... Även fast det inte är nån balkong, men men.. Jag har en lägenhet i alla fall, centralt och billigt..
Sen är det ju bara att hoppas oxå att den där j*veln som skulle vara 3min före mig att sätta upp sig på den inte säger ja till den.. För gör det fanskapet det så är det ju kört i alla fall..
Men men... mer om det på söndag kanske när jag varit där och kollat =)

I helgen blir det bara lugnt, ska vila upp mig känner jag.. Är helt slut efter dom här 3 veckorna, sen måste man väl plugga lite oxå..

Tänkte bjuda på några kort =)


                Emelie, jag och syster på min födelsedag


                              Jonas och Malin =)


                                                =)



Emelie lycklig efter ha fått sin efterlängtade tårta ;)


Jag har helt enkelt inte så mycket mer bilder från den dagen tyvärr, blev inte mycket taget =) men 4 fick ni se..

Kram på er!

Söndag

Ångesten är på topp idag! Jag kan säga att jag har inte ett dugg lust att gå upp vid 6 imorn och cykla till Sätra... jag får ont i magen när jag tänker på att det är måndag imorn igen!
Och den här veckan har jag nästan bara långa dagar och det känns som att veckan kommer gå hur sakta som helst... jag vill inte!! usch vad jag inte vill... hatar att känna såhär.. och hur mycket jag än gnäller så kommer jag ändå behöva gå upp imorn och cykla iväg, kan inte undvika det... suck... Gud vad det är synd om mig :P

Nu ska jag gå och äta frukost! Ska åka med 3 bussen hem sen..

Hejs!

1 maj

1 maj idag och arbetarnas dag... vad det nu ska betyda.. men ledig är man i alla fall och vissa människor går fackeltåg =)
Själv har jag precis duschat och ska lägga in lite nya låtar på mp3n och sen väcka T..
Sen är det dags att bege sig ut till Hedesunda och min familj... Är ju helt underbart väder ute! hoppas det är lika fint där, kanske man kan sola sig lite :)

Kram på er!


RSS 2.0