Underbart väder!

Har nyss kommit hem från en timmes promenad i det fina vädret, vad väldigt skönt och solen som stekte mot ansiktet.. Får nästan lite vårkänslor.. Kan inte snön bara fortsätta smälta bort nu så våren får komma fram!
Men kan ju hoppas i alla fall.. Men inte för mycket för då blir man väl besviken.
Man får njuta riktigt mycket när såna här dagar kommer istället :)

Nu ska jag åka och sola, skönt! Och sen hjälpa mor min att handla.. Jag är snäll ja :)

Resten av eftermiddagen får vi se vad som händer... T kommer vid 6, halv 7 nån gång.. Så nånting får man väl försöka hitta på och roa sig med tills dess.. Kommer kännas lite konstigt att komma hem till mitt igen, men lite skönt oxå..
På söndag kommer det en tjej och ska titta på lägenheten.. hmm :S känns konstigt.. Det är ju min lägenhet!
Men men... jaja.. Thats life... bara att inse de...
Nej inge depp nu Josefine! Dags för solning! :)

Natt prat...

Egentligen är jag rätt trött nu, men har inte haft nån lust att gå och lägga mig... Lägga sig i sängen=tankar... Och det är jobbigt, därför drar man ut på det så länge som möjligt.. Men snart ska jag försöka gå och lägga mig och säga åt mig själv att sova på en gång.. Hoppas det fungerar..

Nu är jag ledig från att åka till skolan (för ledig från skolan vill jag inte påstå att jag är) ända till onsdag.. Så skönt! Man får i alla fall sova på morgonen utan att någon klocka väcker en.. Det är lyx!

Imorn är det fredag...
Dagens inplanerade är en promenad och solning... Och senare på eftermiddagen kommer T och hämtar mig och jag åker hem till mitt egna hem igen.. Blandade känslor, men jag tror det kommer fungera bra..
Det är två helt olika saker verkligen att ha sitt eget och bo hemma... Friheten framförallt, så det ska bli lite skönt att få tillbaka den, men självklart kommer det samtidigt kännas annorlunda.. För det är ju inte som förr att bo där...
Men jag tror som sagt att det kommer fungerar bra och det känns bra att åka hem..

Ska försöka få upp lite bilder här i bloggen också under nästa vecka, lovar inget men ska göra ett försök :)

Dagen som varit...

Dagen blev bra ändå... Psykologin lektionen gick rätt fort, men när man tjugo över tolv fick reda på att läraren nästan hela lektionen stått och pratat om nått vi egentligen inte behöver lära oss blev man ju lite less...! Man tycker väl att lärare borde veta bättre än att stå och prata om helt fel saker... Så man kan säga att det var en helt onödig lektion och helt onödiga 5 sidor anteckningar.. suck.. men men... Jag har slutat blivit förvånad...

Resten av dagen spenderades på massa olika affärer, en trevlig tripp helt enkelt... men duktig som jag var köpte jag inte nånting alls :)

Nu är det kväll och kvällar känns ju sådär... men känns rätt bra ikväll ändå efter lite samtal som var gladare än igår...
Imorn blir det skola en sväng igen, vet inte hur länge... börjar 10 i alla fall...
Sen vet jag inte vad som händer faktiskt... det visar sig..
Ska nog ta och sova lite nu kanske...
Godnatt!

Suck

Igår kväll var ingen bra kväll :( Ibland brister det bara, när sanningen kommer för nära...
Så idag skulle jag helst bara ha velat dra täcket över huvudet och sova hela dagen.... men tyvärr funkar det inte så...

Idag blir det skola 10-13... psykologi... har noll motivation till det, har börjat tröttna rejält men snart är den kursen slut i alla fall..
Sen efter skolan hämtar mamma och syster upp mig och så blir det till att åka runt lite på olika ställen... Det känns roligt i alla fall!
Men först psykologi som sagt.. Hoppas timmarna går fort!

Nu måste jag åka fram till bussen...
Hörs senare!

Unga mödrar

Blev inge pulka åkning idag... Kände att orken inte riktigt fanns där efter solning och dusch... Så har bara suttit och gjort ingenting ungefär sen solningen..
Sitter och väntar på att Unga mödrar ska börja nu... Gillar att följa att tjejer i det programmet och jag måste erkänna att jag längtar tills man får sin egna lilla, har fått en sån stark längtan på senaste tiden... hehe.. Men inte än på ett tag, 2-3 år kanske :) När man har pluggat klart och fått en utbildning, helst ett jobb... och självklart har nån som man känner att allt stämmer med...
Svammel svammel :)

Ska väl kanske försöka få upp lite bilder här oxå, men bor ju inte hemma hos min dator den här veckan.. Så får bli sen när jag kommer hem till mig själv igen...
Hem? Jo det är väl fortfarande det i 3 månader... känns så konstigt... men blir bäst såhär...
Låt 3 månader gå nu... och ett sommarjobb dyker upp så jag kan börja starta om och starta på mitt nya... och försöka få det gamla att bli en stark vänskap... hoppas det bli så i alla fall...
Nej nu ska jag sluta tänka på det nu! Tänk framåt och inte bakåt!!

"Efter regn kommer solsken Josefine, jag lovar att det faktiskt gör det..."  tänker på dom orden som kom från en bra vän.. du är så söt julia :)

Nu börjar det!

Duktig!

Nu har jag precis kommit hem efter en långpromenad. Gick fram och hälsade på Ann på jobbet och ställde några frågor till vårat fältstudiearbete, så nu har jag varit duktig på min "lediga" dag, fast egentligen är det väl sånt här man ska göra på dessa dagar, men min disiciplin är väl inte direkt den bästa :P Men nu har jag som sagt gjort nånting och jag ska väl sammanställa svaren sen lite senare så jag har nått att komma med sen... Första gången jag gör nånting i tid :)
Gick till mammas jobb sen och tog bilen, vågade inte chansa och gå hem igen när jag kände av skavsår...

Om ungefär en halvtimme ska jag åka fram och hämta henne på jobbet och sen ska jag och syster och sola.. Ska bli så grymt skönt! även fast jag flagnar litegrann från förra solningen, men blev lite kall efter promenaden så därför ska det bli skönt att få lägga sig och värma upp sig lite..

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer... det visar sig,,, kanske blir lite pulka åkning... hehe :)
Synd bara att solen försvann bort... mycket mysigare när solen skiner...

Hoppas ni har en bra dag gott folk :)

Jag har fallit...

Jag har länge varit trogen läsare till massvis med bloggar, men har känt att jag inte riktigt skulle veta vad jag ska skriva om om jag själv skaffade en. Men nu hände det som sagt :) Får se hur seriöst och långvarigt det blir.
Jag känner att just nu är det ett bra läge att skaffa sig en, när det är mycket tankar som snurrar i huvudet.

Men det kommer väl mest handla om min vardag, vänner, fest, familj och starten på det nya livet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0