Veckans träning (v.39)

Måndag: Aerobic 60min

Tisdag: Medelpass 60min

Onsdag: vila (hedesunda på kalas)

Torsdag: Spinningpass 60min

Fredag: Aerobic 60min

Lördag: Gym 70min (cross 10min, arm+mage+lite ben 60min)

Söndag: Medelpass 60min


Jag är väldigt nöjd med veckans träning... Har hunnit med att träna mycket även fast jag haft praktik så det är jag nöjd med :) Har sån träningsvärk i armarna just nu bara, men det är härligt :)
Imorn börjar en vecka med nya tag, som tyvärr inte börjar med nån träning eftersom jag har praktik 7:30-18 imorn och imorn kommer vi behöva vara kvar till 18 eftersom dom har föräldramöte 17-18 och det måste vi vara med på, men det gör inte så mycket.. tycker det ska bli intressant..

Nu är det dags att sova! Godnatt!

Kram!

Lördag...

Då har snart en vecka till gått... en vecka som mest har bestått av praktik...
Vet att jag varit dålig på att uppdatera här, men har varit helt slut på kvällarna så har inte riktigt orkat..
I onsdags efter praktiken var jag ut till Hedesunda en sväng och firade Torsten som fyllde år :) Fick även träffa min Maria, lika roligt som alltid.. har bestämt nu att åka ner till henne nån helg här framöver och det ska hända!
I fredags hade vi vfu träff på högskolan, men blev inge vettigare av det precis, men fick ju sluta 3 timmar tidigare i alla fall eftersom jag egentligen hade haft stängning på praktiken, så ska väl inte klaga ;)

Hunnit med att träna mycket i veckan även fast jag har praktik, så det är jag nöjd med... Veckans träning kommer upp imorn..
Igår var jag och Tommy på bio, såg flickan som lekte med elden och fick sitta i salong 1, de ni ;) Filmen var bra, lika bra som förra filmen tyckte jag.. kan hända att det hände lite mer i första filmen än i den här, men filmerna är överlag jättebra :)
Har sett dom två nya Johan Falk filmerna också under veckan och dom är också väldigt väldigt bra... Och ännu lever frank wagner, hehe ;) får väl se hur det blir i nästa film.. hehe...

Har nyss laddat upp lite bilder från förra helgen också, som förövrigt var jätte trevlig och rolig.. Så kul att träffa mina flickor där borta igen :) blev en rätt billig kväll också.. gratis mat, gratis inträde och gratis skjuts hem.. hehe.. säger man inte nej till :)

Nu ska jag ta och gå igenom lite bloggar som jag missat under veckan, hehe.. Är barcelona på tv just nu... och brynäs förlorade idag, suck.. men men..

Hoppas ni har en bra kväll!

Kram!

Förra helgen :)













   






Finns ett par riktigt roliga filmer också som hör kvällen till, men dom har jag lovat att ska vara sekretess belagda :) Annars hade vi en grymt rolig kväll :) Sandras bilder önskas!

Kram!


Veckans träning (v.38)

Måndag: Aerobic 60min

Tisdag: Spinning 60min

Onsdag: vila

Torsdag: Spinning 60min

Fredag: Aerobic 60min

Lördag: - (uppsala)

Söndag: - (uppsala+hedesunda)

Ganska nöjd med veckans träning.. eftersom jag både onsdag, lördag och söndag inte var hemma på hela dagen och inte kunde träna..
Men nu är det måndag och nya tag :) Började på VFU:n idag så ska försöka hinna träna så mycket det går, går ju vissa dagar så långt så...
Hade räknat med att sluta 18 idag, men hon hade gett oss fel tid (eller vi behövde inte vara med på nå arbetsplatsmöte som dom skulle ha) så då fick vi sluta 16... och faktiskt så fråga jag om jag fick gå några minuter tidigare så jag skulle hinna med att gå på aerobicen halv 5 :P Det var bra, blev glad att jag kunde gå på det idag, hade inte trott det.. Jag älskar verkligen aerobicen, det är så fruktansvärt kul och nu när man lärt sig stegen kan man ta i och ta ut stegen mer, blir helt slut... men så kul och härligt :)
Är precis hemkommen från den nu... ska ta och duscha och laga lite mat sen...
Imorn går jag 8-16 och sen blir det nog ett spinningpass vid 6 tror jag...
Känns sådär med VFU:n måste jag säga (okej, jag är bortskämd med skolan och får sova varje morgon, hehe) men det är inte bara det.. utan alla uppgifter vi ska göra.. Pratade med våran handledare idag och vi har planerat upp dagar då vi ska göra dom så det känns bra i alla fall.. Två av uppgifter blir gjorda redan den här veckan så..
Jag säger vi och våran bara för att jag och en som heter frida som går i min klass är på samma ställe och samma avdelning och har alltså samma handledare :)

Nej nu ska jag duscha... så jag får äta mat nån gång.. är grymt hungrig..

Kram!


Uppsala here I come! :)

Ska alldeles strax börja gå mot tågstationen.. har inte nån direkt koll på hur lång tid det tar att gå dit plus att jag har en väska att släpa på också och då kanske de tar lite längre tid plus att jag ska hämta ut min biljett..
Jag sitter hellre där och väntar en liten stund än att få stressa allt vad jag har :) Thats me.. Tåget går 10:30 och ska vara framme i uppsala 11:41.. lång tid, jag vet, men så är det när man åker upptåget.. de stannar ju på precis varenda litet ställe.. vissa har man aldrig ens hört talas om ;)
Sandra skulle möta upp mig på stationen och sen får vi se vad som händer :)

Sen imorn hoppas jag på gratis skjuts hem, hehe :) får hoppas gunilla sover kvar i uppsala så jag kan åka med henne.. Annars blir det en buss till våla vid 12 och så får jag hämtning där...
Ska till Hedesunda imorn alltså eftersom pappa min fyller år :) Så kommer bli två hela dagar med onyttigheter, som jag inte ätit nu på snart 4 veckor.. MEN.. jag ska äta det den här helgen UTAN att få dåligt samvete... Nästa vecka är det bara att köra på igen så :)

Nej nu måste jag ordna det sista här och sen åka.. måste hinna kasta soporna också..

Ha en bra lördag allhopa för det tänker verkligen jag ha! :)

Kram!

Fredag kväll...

Fredag kväll och det betyder att imorn får jag sätta klockan för att hinna med tåget som går 10:30 till Uppsala och det ska bli så trevligt och kul :) Äntligen få träffa mina flickor där borta.. och sen får vi se hur kvällen slutar:) har nyss packat och fixat lite musik (utifall att;) )...
Annars idag har jag hunnit med att strykit tvätten, städat (dammat och dammsugit), varit på willys, lagat taco lunch tillsammans med Tommy och Tova och sedan ätit taco lunchen och sen umgåtts med dom innan det var dags för aerobic kl17.. Aerobicen var lika rolig som alltid, nästa vecka skulle de bli ny musik på den, bara hoppas jag kan gå på nått av passen.. VFUn börjar ju nästa vecka och då blir det svårare att hinna med träning, men jag ska träna så mycket som det går absolut :)
Sen kom jag hem från träningen, pratade med Sandra i telefon, duschade och lagade sen lite mat (spaghetti och tonfisksås, lite gott)..
Har kollat på Idol och nu strö tittar jag på kändisdjungeln, har aldrig sett de förut.. Kl 22 blir det en underbar film vid namn Dirty dancing:) den går på tv idag.. troligtvis för patrik swayes (stavning?) bortgång här i veckan..
Men jag älskar den filmen och önskar varje gång jag ser den att jag också kunde dansa :)

Ja, så har min dag sett ut.. Tråkig läsning kanske, men har inge annat direkt att skriva just nu...
Hoppas ni andra har en bra kväll :)

Kram!


Noll motivation blev bra till slut =)

Då var det kväll igen (har lagt märke till att jag alltid börjar med DÅ)...
Var i skolan idag 9-13 typ och sen gick jag ner på stan och köpte en sak och sen hem.. Blev till att plocka undan lite saker, prata med Sandra om lördag (hoppas, hoppas:) ), förberedde mat och gjorde reflektions uppgift 2...
Efter att ha gjort allt det här hade jag noll motivation till att åka iväg på ett spinningpass.. kände att jag helst bara skulle vilja slappa i soffan... MEN.. det gjorde jag inte.. Satt på lite pepp musik medan jag bytte om och åkte iväg.. och så fort jag satt på cykeln kom en sån enorm energi ur mig så körde på tyngre än vad jag gjort tidigare till och med.. riktigt skönt :) Satt en ung tjej på cykeln bredvid mig och jag bestämde mig för att köra ikapp med henne, hålla samma takt.. Var roligt och väldigt peppande :)

Var till konsum när jag kom hem och köpte vindruvor.. Sen blev det dusch och har nyss ätit lax med cous cous och rivna morötter..
Nu blir det Idol om en halvtimme och sen lyxfällan =)

Kram!

Torsdag...

Snart helg igen, mycket trevligt :)
Igår var jag som sagt ut till Hedesunda och klippte mig (ser nästan ut som förr, men med MYCKET kortare lugg, så skönt) och sen färgade mamma håret på mig så nu har jag mörk igen.. Känner att jag trivs mycket bättre i de mörka än den tråkiga färgen som blev när jag fick för mig att bli blond igen.. Höst=mörker och då känns de bra med mörkt hår också :) Funderar på om jag ska lägga ut nå kort på mig, men få se om jag orkar.. kommer ikväll i så fall..
Idag blir det skola 9-12 (föreläsning) och sen träffa studiegruppen efter det.. tror inte vi blir så jätte långvarig faktiskt.. Sen ska jag nog ner på stan en sväng...
Sen blir det spinning halv 6... och innan där ska jag ha hunnit strykit, städat (? om jag inte gör det imorn) och helst förberett maten så jag bara kan värma den när jag kommer hem.. Blir lax idag :)
Nu ska jag göra mig klar här och cykla till skolan... Hörs nog senare=)

Kram!


Fantasisaga - check!

Då var den redovisningen gjord och klar, som jag varit nervös och stressad och oroade över.. och jag vill väl inte påstå att det gick jättebra.. nerverna tog övertag och orden bara rasade ut ur munnen i en rask takt.. hehe.. så min saga var väl berättad på 2-3minuter.. men men... nu är det gjort i alla fall och det är så skönt :) finns ju vissa som har sitt kvar imorn ;) hehe nejdå, det kommer gå bra för er också...
Efter skolan skjutsa Tommy mig till mitt hemliga bibliotek (bara för att böckerna inte ska reserveras för mig, hehe) och lämna tillbaka två böcker jag inte behövde och ordnade sig jag kunde låna om en av dom en tredje gång.. Så det var bra.. Trodde jag skulle bli tvungen att köpa den eftersom den behövs under VFU:n, men nu när jag fick låna om den igen så har jag den ända till efter VFU:n.. mycket bra! :)
Har alldeles nyss varit duktig att skriva rent vår gruppfråga 2 också.. Så nu har dom andra i gruppen fått det också.. Effektiv ja :)
Nu ska jag snart börja byta om och cykla iväg till F&S och träna... blir ett spinningpass idag så mina knän får vila lite.. Får så ont i ett knä (som jag haft problem med förr) när jag tränar aerobic eller nå gympa pass, men av nån konstig anledning inte när jag kör spinning.. Väldigt irriterande är det... Funderar på om jag kanske ska köpa sånt där bandage (ser i alla fall ut som ett sånt, hehe) som man sätter på knät när man tränar som ska minska trycket mot knän när man hoppar och dunsar.. Kolla upp priser på sånt i alla fall... Är kanske värt det..

När jag kommer hem blir det att duscha och laga lite mat.. Sen Idol kl20.. Dom sänder ju ifrån Gävle idag och då är det ju ett måste att se :) Se om man känner igen nån, skulle vara kul om det kom med nån som man känner igen i år också.. som man kan hålla och hoppas på :)
Efter idol blir det förhoppningsvis att kolla på nyaste Wallander filmen.. cellisten tror jag den hette(?).. Alltid lika roligt när det dyker upp nya såna..

Nu ska jag ta och byta om, spinningen börjar 16 i och för sig och jag är förbokad men jag brukar ALLTID få stressa ändå.. konstigt det där, hehe :)

Kram!

Ska bli så kul att äntligen få träffa er på lördag tjejer, saknar er!! :)

Ny vecka - nya tag!

Då var det måndag då... en ny vecka att se fram emot :) hmmm.. jag hoppas den här veckan kommer gå fort i alla fall, för helgen ser jag fram emot nå enormt mycket :)
Men den är måndag och jag känner mig frisk och kry igen! lite snorig bara, men sånt kan man ju vara hur länge som helst såhär på hösten.. men känner mig inte hängig och dunkande huvudvärk längre.. och det betyder att jag äntligen kan börja träna igen :) Så idag blir det först skola 13-16 och sen direkt efter 16:30 ett aerobic pass.. hoppas det är lika roligt som förra gången :) bara hoppas vi får sluta lite tidigare än 16 bara, för annars blir det stressigt.. har bokat passet och då måste man ju vara där minst 11min före.. annars blir det straff :P
Nu ska jag äta upp frukosten och göra mig klar.. och cykla om nån timme :)

Ha en bra dag allihopa! :)

Kram!

Söndag..

Då har den här dagen gått också då... blev inte riktigt som jag tänkte mig... Blev nästan inge läsa alls, blev inge laga mat eller nå..
Tommy kom helt plötsligt på att han ville åka nånstans så helt spontan åkte vi ut till Hedesunda och fika :) Blev även bjuden på mat där, porterstek och kokt färskpotatis.. var väldigt gott :)
Så det var trevligt :) Kom hem vid 7... duscha och nu sitter jag och tittar på ensam mamma söker och efter den ska jag kolla på filmen på 4an...
Har egentligen inge mer och säga utan ville bara skriva nått =)

Ha en trevlig kväll!
Kram!

Veckans träning...

v.37

Måndag: Promenad 60min

Tisdag: Spinningpass 60min

Onsdag: Medelpass 60min

Torsdag: - (sjuk)

Fredag: - (sjuk)

Lördag: - (sjuk)

Söndag: - (sjuk)


Är inte alls nöjd med veckans träning, men i onsdags bestämde sig nå baciller att ta övertaget över min kropp och då blir det tyvärr sådär.. Hellre vila och bli frisk så man kan börja träna fortare igen..
Imorn har jag bokat in ett aerobic pass, så då ska jag komma igång igen :) Känner mig mycket mycket bättre nu så.. På´t igen bara! :)

Annars har helgen varit väldigt lugn... Bio i fredags och igår kolla film... Var och handla lite igår också och köpte kött, som visade sig, när vi kom hem, stank f*n... Åkte tillbaka med den i en plastpåse och tryckte upp den i näsan på killen som jobbade vi köttet.. Han ryggade tillbaka och sa utan protester att jag skulle få pengarna tillbaka :) Åkte sen till en annan affär och köpte nytt kött =)
Ja, lite onödig information kanske.. hehe.. men visar bara på att man ska åka tillbaka med grejerna när det är fel på dom.. hmm.. hehe okej...
Var även på Erikshjälpen igår och köpte lite småsaker till min "fantasisaga" som jag ska redovisa på draman på tisdag.. Är man seriös så är man :) Har i alla fall ordnat så vi får redovisa sagorna i våra studiegrupper istället för hela gruppen.. Mycket skönare kan jag säga! Känner inte alls lika stor panik för det där nu.. och sagan är nästan klar, ska bara öva lite på den :) Jag är duktig, hehe ;)

Idag blir det till att läsa lite kurslitteratur, laga mat, äta mat, läsa lite till, kolla på Ensam mamma söker och sen kolla på filmen på 4an (kommer inte ihåg vad den hette, men är baserad på Marie Jungstedts böcker och hon ska vara bra har jag hört)... Så det är min söndag de :)
Imorn blir det skola 13-16 (antar 15:30).. och sen aerobic 16:30..
Jag längtar till onsdag då jag ÄNTLIGEN ska få klippa mig och färga håret... Och sen självklart till helgen, ska bli sååå grymt kul! :) Jaja.. långt dit.. hinner nog prata mer om de :)

Nu: "undervisa i pedagogiskt drama"...

Kram!

Fredag

Då var det helg igen då... och den här helgen blir väldigt lugn.. jag måste bli frisk igen...
Om 25min hade jag önskat att jag stod redo för ett aerobic pass :( men tyvärr blir det inge sånt idag... huvudet vill, men kroppen säger ifrån... och ibland måste man använda förnuftet framför viljan..
Ju mer jag vilar desto fortare kan jag börja träna igen :) förhoppningsvis på måndag..
Fick hem två nya träningslinnen idag som jag beställt, både var bra så det vart jag nöjd över :)
Jag och Tommy håller på att laga mat nu... blir klyftpotatis och stekt kött med grönsallad till, ska bli gott :)
Efter maten ska vi på bio... Ska se beck.. Har hört delade meningar om den, vissa tycker den är jättebra, andra bra och vissa dålig.. Så jag tänkte bilda min egna uppfattning idag :)
Ska bli mysigt att gå på bio, var väldigt länge sen vi gjorde de... Och jag ska faktiskt äta popcorn för det är ett måste på bio :)



Har varit "ledig" hela dagen idag.. var riktigt skönt att få sova imorse, sov ända till 11 och det är inte vanligt när det gäller mig så jag märker att det är nått som inte stämmer i kroppen :S
Igår kväll kolla vi på baksmällan (the hangover).. trodde den skulle vara bättre än vad den var... men tommy skratta så han grät ibland, men jag tror helt enkelt att det är ren killhumor.. Men lite rolig var den vissa stunder :)



Hmm.. ja det var väl det för nu...
Ha en bra kväll allihopa! :)

Kram!

Glädjedödare nummer 1... suck...

Jag har kommit igång med träningen, allt känns jättebra och jätte roligt... men får det hålla sig så?
Nej... precis när allt det där ligger på topp kommer bomben... FÖRSKYLNING... och inte en liten förskylning, utan en mega förskylning... VARFÖR?? jag vill träna... jag vill gå på spinning idag och aerobicen imorn... suck...
kan ju hoppas litegrann att det är bättre imorn... Idag blir det ingen träning, nej stopp.. är huvut dumt får kroppen lida... skulle inte ens ha varit där igår...
Jag kan riktigt se hur snorgubbarna ler lömskt åt en.. "haha, nu förstörde vi för dig din j*vel"... vad har jag gjort dom?? åhh vad less jag blir...
Jag vill bara berätta hur jäkla synd det är om mig nu alltså... :P (självklart kommer jag bli frisk nån gång igen och kan sätta fart igen, men nu känns det som en evighet, nästintill aldrig, så det ÄR synd om mig, hehe)
Bara det inte är svinis som har fått tag i mig... men än står jag på benen :)

Nu blir det skola 9-16 (smitta ner lite andra, mohahahah) OBS! ett skämt för er som inte förstod de :P
Sen blir det bara vila och ta det lugnt..

Kram!


Tvådelad människa...

Jag har kommit fram till att jag är en tvådelad människa... Jag gillar inte alls att gå upp på morgonen, utan vill helst sova tills jag själv känner att nu är det dags att gå upp.. samtidigt tycker jag om de tidiga dagarna i skolan    (9-12).. för då kommer man hem i tid och har hela dagen kvar framför sig att göra nått.. Men det kräver att jag måste gå upp på morgonen... lite knepigt det där :)
Men men... måndag idag, ny vecka, nya tag :) och jag gillar det :) Jag hoppas den här veckan blir lika bra som den förra med träning och sånt.. ska göra ett försök i alla fall..
Nu blir det som sagt skola snart, först föreläsning 9:15-12 och sen ska vi träffas i studiegruppen efter vi ätit och göra en uppgift.. kanske klara runt 15.. Då blir det hem och vänta i ett medelpass som börjar kl 17 på fjärran (ett mycket bra pass för dom som har funderingar på att börja träna:) )
Måste hinna läsa lite kurslitteratur där i mellan också...
Få se hur min planering går ihop :)

Nu ska jag äta upp frukosten och sen cykla till skolan... Appropå cyklar, fick en lapp i brevlådan nu på morgonen att gavlegårdarna ska börja rensa bort cyklar ur cykelställen.. Dom har satt en gul lapp på alla cyklar och tar man inte bort den gula lappen från sin cykel inom 4 veckor så ryker cyklen härifrån.. MYCKET bra anser jag, då cykelstället här nere är proppat med cyklar och cyklar som aldrig rörs sig därifrån nån gång.. som alltså bara står där och tar upp plats för andra.. så mycket bra ide där gavlegårdarna :)
Jaja, ville bara säga de :)

Kram!

Tvätt och bilkörning...

Kom precis hem nu efter lite övningskörning här i stan med lillebror.. Mamma min var självklart också med, men eftersom hennes lokalsinne inte är det bästa så fick jag följa med som kartläsare :P Körde runt lite överallt och inne i stan, öva högerregel, start i backe, väjningsplikt, rödlysen, byta fil och sådär.. Måste säga att jag är riktigt stolt över min lillebror, riktigt duktig är han redan :) Lite hög fart fram till rödlysen och vid svängar ibland, men övning ger färdighet.. Han får helt klart godkänt :)
Innan körningen har jag hunnit med att tvätta också, var inte sådär jätte mycket tvätt, men behövde tvätta lite träningskläder och underkläder...

Nu blir det till att läsa lite kurslitteratur och sen stryka innan Tommy kommer.. Då blir de till att laga lite mat, vad vi nu ska äta.. blir kanske nått med kyckling eller kött.. Vet inte om vi skulle åka och handla lite också (?).. får se..

Nu: Tvåspråkighet hos barn i Sverige (har 3 kapitel kvar)...

Kram!

Veckans träning (v.35+36)

v.35

Måndag: 60min powerwalk + 100 situps.
               2km simning

Tisdag: 60min powerwalk + 100 situps

Onsdag: -

Torsdag: Gym (cross 25min, mage, ben, arm) 90min

Fredag: Gym (cross 10min, arm) 45 min. 
              Medelpass 60min

Lördag: Powerwalk 60min + 100 situps+ 50 armhävningar

Söndag: Powerwalk 60min + 100 situps
              Gym (cykel 15min, cross 5 min, arm, ben, mage) 75min

v.36

Måndag: Medelpass 60min

Tisdag: Gym (cross 10min, ben, arm, mage) 65min
             Spinningpass 60min

Onsdag: Powerwalk 60min + 100 situps

Torsdag: Spinningpass 60min

Fredag: Corepass 60min
              Aerobicpass 60min

Lördag: Spinningpass 60min

Söndag: vilodag


Såhär har min två första träningsveckor sett ut... Träningskortet köptes alltså torsdag v.35 så därför är det inga pass gjorda före det..
I det stora hela är jag nöjd... och det är såhär (som i v.36) jag vill att mina närmaste veckor ska se ut...
Jag har märkt tyvärr att det kommer rubbas lite under praktiken (v.39-41), men jag ska försöka få in så mycket träning som det går de veckorna också..
Jag skriver upp det såhär endast för att jag själv ska ha koll på min träning, så jag får den att ligga på en jämn nivå..


Rumor has it...

Ja, den filmen blev det nu ikväll.. med Jennifer Aniston och Kevin Costner.. och jag skulle kunna betala dyrt för att få Jennifers hår! Hur fint är inte det och i den här filmen.. färgen, längden.. ja allt..
Filmen var rätt okej... inte i topp klass, men helt okej att bara slapp kolla på =)



Dagen idag har annars varit bara bra... Spinningpasset imorse var segt, inte segt i upplägget utan passet var bra men jag kände mig alldeles för seg.. Kom aldrig riktigt igång och benen ville inte samarbeta med mig.. Jag kanske inte är gjorde för att köra pass så pass tidigt.. hehe.. eller så var benen inte riktigt pigga från dubbelpasset.. men men jag klara mig igenom det i alla fall :)
Åt lite lunch när jag kom hem och sen skjutsa Tommy mig och Tova till fjärran, där vi bada i några timmar... Hade det riktigt roligt :) allt gick bra från början till slut... Sen åkte vi hem till mig och åt tacos innan dom åkte "hem till sig"..
Sen nu på kvällen har jag suttit och kollat runt lite på datorn, fixat ihop min tavla (fattas bara två kort), faktiskt pluggat lite (duktiga jag, hehe) och sen blev det film... Blev lite för många nötter till filmen, är lätt illamående nu :S
Men har varit en bra dag helt enkelt! =)

Imorn har jag faktiskt planerat en vilodag från träningen, tror det behövs... Ska tvätta 10-13 och sen vara vägvisare när lillebror ska övningsköra här i stan, ska bli roligt =)
Sen antar jag att jag måste plugga lite till och sen på kvällen kommer tommy...
Så får se om det dags schemat imorn går ihop =)

Nu ska jag sova.. så godnatt! :)

Kram!

Godmorgon gott folk! =)

Godmorgon, sovit gott? :) Själv har jag faktiskt sovit väldigt bra, somna som en stock igår kväll.. Men jag har drömt så mysko saker, bråkade med alla människor :S inge kul dröm, men var ju tur att det var en dröm...
Nu ska jag iväg på ett spinningpass som börjar kl10 och sen hem och duscha av mig och sen blir det fjärran med Tova :) Ska bli roligt.. Tova och Josefine dag :)
Efter det vet jag inte riktigt vad som händer... Får se om vi kanske äter ihop allihopa idag (jag, Tommy, Tova).. Vet inte vad dom har planerat idag efter badet.. Det visar sig :)

Ha en bra dag allihopa! :)

Kram!

Seven Pounds...

Just den filmen har jag sett alldeles nyss, seven pounds... En rätt så bra film, mycket känslor i slutet så visst har man suttit här och bölat... alltid när det gäller mig :P
Men en ganska bra film, händer inte sådär jätte mycket.. men den funka..



Tände ett vanilj ljus till filmen, så nu luktar det vanilj i hela lägenheten.. mysigt :)
Funderade på att se en till film nu, men tror inte jag orkar.. blir nog till att kolla runt lite och sen gå och sova..
Hmm.. ja jag hade nog inte så mycket mer att säga just nu, hehe =)
Godnatt!

Det bästa med träningen måste vara känslan efteråt, underbart! :)

Blev dubbelpass idag... Först core 60min och sen direkt 60min aerobic.. Fixade så jag stämpla in mig på aerobicen samtidigt som coren, duktig jag ;) Coren var väl inte direkt nånting för mig kanske, allt gick så sakta på nå vis.. hehe.. jag vill ha puls och svett! :) Men det vägde upp sen på aerobicen... fruktansvärt kul måste jag säga, ska jag verkligen gå på fler gånger.. svetten bara rann, det gillar vi :) Och när det hade gått en timme hade jag lugnt kunnat fortsatt längre, så roligt var det :) Synd på tiden bara, att det är bara på fredagar kl 17... ofta gör man ju nått annat på fredagar och sådär.. vore bättre om det hade varit en vardag, men men.. De fredagar som man inte gör nått kommer jag verkligen gå på det..
Imorn är det på´t igen bara.. 10:00 är jag inbokad på ett spinningpass :) så blir ett pass innan jag och Tova åker och badar..

Värmde laxen med cous cous när jag kom hem och hade duschat... gott gott..
Nu blir det kanske en film, såg att det var bara skit på tvn så... har faktiskt köpt lite nötter idag som jag ska smaska på till filmen =)
Hoppas ni har en bra kväll allihopa! =) (Tänker speciellt på dig Emelie, hoppas du har grymt kul! och att du tog modet till dig till insane;) )

Kram!


Helg...

Ja då var de helg då :) fast det känns inte riktigt som helg faktiskt.. kanske är för att man inte har nått speciellt planerat nån av kvällarna, typ fest eller så..
Blir träning för min del ikväll istället :) eller ikväll och ikväll.. Har bokat in mig på aerobic kl 17 och funderar på om jag ska köra core före kl 16.. men kommer ju inte kunna vara med på hela den eftersom jag måste dra in mig 11 minuter före aerobicen börjar.. Så får se hur jag gör, kanske åker dit till coren och går 40-45min på den och sen drar in mig på aerobicen och går på den :)
Sen när jag kommer hem igen blir det lax med cous cous och grönsallad :) Har faktiskt förberett maten redan nu så det bara är att värma när jag kommer hem.. Känner att jag inte riktigt kommer orka ställa mig och laga lax och cous cous vid halv 7.. Så skönt att bara kunna värma :)
Sen kanske det blir nån film eller om det är nått roligt på tvn, har inte kollat än...

Men vi kanske hörs senare! ska dricka upp mitt grön te nu :)

Kram!

Avokadosoppa :)

Gick bra på spinningpasset... Men jag kände mig alldeles för pigg när jag gick därifrån, så kände mig inte riktigt nöjd med träningen idag.. Var jag för slö, tog jag inte i tillräckligt eller var det för enkelt? jag vet inte riktigt.. men men, har ju helgen kvar att pressa på.. Så har ju några dagar till =)
När jag kom hem blev det en dusch och sen gjorde jag avokado soppa med kantareller och gud så gott det var! Soppan var underbart god måste jag säga, så det lyckades jag bra med :)
Receptet för er som är intresserade:
Receptet är för 4 personer och jag halverade det och det blev över.

3 avokador
7dl grönsaksbuljong, av fond eller tärning, varm
0,5 tsk salt
2 krm vitlökspeppar
1 dl vispgrädde (kan minskas ännu mer, för den blir rätt tjock ändå)
0,5 dl gräslök, fint skuren (skippade jag)
100gr kantareller, smörstekta

Tillagning:
Skär fruktköttet från avokadorna i bitar och kör det i en mixer eller matberedare till ett jämnt mos. Späd lite i taget med buljongen.
Smaka av soppan med salt och vitlökspeppar. Vispa grädden och rör ner den.
Häll upp soppan i skålar, strö över gräslöken.
Toppa med de stekta kantarellerna.

Mycket gott var det! :)

Sitter och kollar på lyxfällen just nu, stackars människor..
Efter det blir det sängen och läsa lite inför skolan imorn..

Kram!

Torsdag

Då var det snart helg igen då... tycker den här veckan har gått så fort.. Och eftersom den här veckan snart har gått så har jag klarat av 2 veckor med min mat och träning :) fast okej, det är bara torsdag än.. har helgen kvar också.. dom som nästan är jobbigast för maten skull.. men men, det finns ju nutrilett bar om det blir alldeles för jäkligt, hehe..
Veckan som varit har gått bra i alla fall.. I måndags var det medelpass och i tisdags skulle jag på ett spinningpass halv 12, men ledaren för det passet kom inte så då gick jag in på gymmet och körde lite cross, ben, arm och mage.. blev sammanlagt 75min där ungefär... Men när jag kom hem kände jag att jag var inte riktigt nöjd med det, eftersom jag var inställd på att köra ett spinningpass den dagen.. Så även fast det kändes rätt bra i benen efter gymmet åkte jag ner dit igen och körde ett spinningpass kl 16.. Och vilken känsla efteråt! jag har aldrig varit så nöjd med mig själv nån gång och även fast jag hade varit på gymmet nån timme tidigare kändes benen jätte pigga och när passet var slut skulle jag kunna ha hållt på längre.. Det var sån härlig känsla! plus att det var ett jätte roligt pass också.. Gillade ledaren till passet, glad och med humor =)
Igår fick det bli en liten vilodag så tog en promenad (med promenad menas rask promenad alltså) och sen 100 situps.. Var rätt bra för mina ben den dagen kände jag..
Idag skulle jag ha tagit en morgonpromenad, men blev mer sugen på att åka till högskolan och vara med i en psykologiska undersökning som jag hade läst om dagen innan.. Så tommy skjutsade mig dit innan han åkte till arboga.. Väl där fick jag en tid för undersökningen kl 13, så gick in och satt mig och läste ett tag i biblioteket först..
Men undersökningen var rätt rolig faktiskt.. Handlade om matematik.. Man satt framför en bärbar dator med hörlurar på sig.. På skärmen dök det upp olika siffror som man skulle plussa ihop med varandra och få till ett tal som man skrev upp efter varje omgång, samtidigt som det ibland dök upp ljud i hörlurarna.. Var rätt svårt ibland att plussa ihop siffror i huvudet samtidigt som man hör massa ljud i öronen.. Men jag gjorde det bästa jag kunde och tyckte jag var rätt duktig faktiskt :) Anledningen till att jag egentligen ville vara med på den här undersökningen var ju självfallet biobiljetten man fick för det :P Så nu har jag två gratis biobiljetter, så nu kan jag bjuda med mig nån (har faktiskt redan valt Tommy, hehe)... Känns lite dumt när man frågar nån om dom vill gå på bio med mig bara för att jag har en gratis biobiljett, som snart datumet går ut på, fast dom får betala, hehe.. Så nästa helg blir det bio för mig och Tommy har jag bestämt :)
Efter undersökningen gick jag ner på stan och gick och letade efter en bikini åt Tova.. och det är en sak jag inte förstår.. varför tar alla affärer bort badkläder för barn när sommaren är slut?? Man kan väl även bada på vintern, på badhus eller om man åker utomlands.. men jag tror inte affärerna förstår det eller tänker så långt.. I alla fall fick jag tag på en bikini åt henne på Kappahl som fick duga.. 49kr kosta den (rea såklart) och var en storlek större än vad hon egentligen har just nu.. Men förhoppningsvis kan hon ha den i alla fall..
Tova är alltså hos Tommy den här helgen och på lördag ska hon och jag åka och bada på fjärran :) En Josefine och Tova dag.. (tommy tål inte klor, så kan därför inte vara med).. men det ska bli trevligt :)

Ska träna nu snart, spinningpass halv 6.. med samma ledare som förra gången =) Sen ska jag göra avokado soppa med kantareller =) nått recept jag hittat på i en tidning.. hoppas det är gott..
Blir spinningpass imorn också och på lördag innan badet blir det antingen ett spinningpass (igen) eller ett medelpass, har inte bestämt mig än.. men nånting blir det :)

Nej nu blev det långt skrivet med bara massa babbel.. :P

Kram!

RSS 2.0