Rosa bandet...

Var inge lyxfällan idag märkte jag... Är ju Rosa bandet galan idag, det hade jag glömt bort.. Har nyss suttit och grinat som en tok.. klarar inte av att kolla på sånt här ja.. usch..
Men ändå ska jag kolla klart på det här nu...


Parkbadet...

Idag var jag, caroline och tova på parkbadet.. Var roligt :) Men vad trött man blir efteråt.. de spelar ingen roll vilken ålder man är, man blir lika trött nuförtiden när man är på badhus en heldag som man blev när man var liten.. Men vi åkte i strömmen, hoppade i vågorna och hade roligt :)
När vi kom hem igen gick luften ur mig totalt, ALLT kändes tråkigt och otroligt jobbigt.. var som ett depressions anfall bara flög över mig... och jag var inte ensam om det, hehe.. konstigt det där..
Hade ingen lust alls att åka och träna halv 6, men jag tog mig iväg.. var ju spinning med min favorit ledare, så grymt bra musik att tiden bara flyger iväg.. när passet är slut hade man kunnat hållt på mycket längre.. Så roligt är det :)
Men efter träningen kom energin tillbaka.. Värmde stuvade makaroner och falukorv resterna, men det var nästan äckligt... inte ett dugg gott att värma stuvade makaroner, blev bara som en stor makaroner klump.. nej usch, blev lite lätt illamående av det.. så skippade de...
Har även hunnit strykit och nu sitter jag och tittar på sos gute :) och efter det blir det lyxfällan...

Imorn är det dags för drama redovisningen, men jag är konstigt nog inte ett dugg nervös.. inte just nu i alla fall, men det kommer kanske.. hehe..
men jag tror nog att det kommer gå bra..

Nu börjar sos gute igen!

Kram!

Tidsoptimist... ja kanske :)

Var i skolan idag från 9- ungefär 16... Blev helt klar med våran planering av Rödluvan och vargen, känns bra :) Ska åka dit lite tidigare på fredag och öva, så det funkar bra :)
Sen hade jag som mål att hinna träna kl5, komma hem, duscha, laga mat, äta, tvätta kl7 till 22 och samtidigt plugga och hinna bli klar med observationen och halva pm:et... MEN... som ni säkert förstår gick inte detta ihop..
Jag kom hem, sorterade tvätten, åkte och tränade 5-6, kom hem, duschade och lagade stuvade makaroner med falukorv (som för övrigt blev väldigt gott, stolt över mig själv), gick ner till tvättstugan kl7 och la i maskinerna.. Sen har jag blivit avbruten av olika moment mellan vänderna till tvättstugan.. men observationsuppgiften blev alldeles nyss helt klar och det känner jag mig väldigt nöjd med :)

Är "ledig" nu onsdag och torsdag så då har jag tid att börja med pm:et... Imorn har jag satt upp som plan att bli klar med minst halva pm:et (helst mer)..
Jag ska även gymma imorn och gå på systemet... men annars har jag inget annat planerat så då borde jag hinna halva det..
På kvällen vid 10 kommer syster hit och ska sova här... (käre gode gud, gör så att hon inte snarkar lika mycket som förra gången, hehehe)... för på torsdagen ska jag, syster och Tova åka till Parkbadet, ska bli roligt :)
Syster blir kvar till fredagen.. blir träningen där på kvällen..
Sen på fredagen har jag planerat att ha så grymt jäkla kul!! :) och det hoppas jag ni också har bestämt syster och Malin (lillebrors flickvän)..

Men men, nu ska jag titta igenom lite bloggar tror jag.. sen gå och sova..
Är ensam nu här... Tommy hämtade Tova några dagar tidigare den här veckan eftersom det är höstlov..

Godnatt sen allihopa!
Kram!


Veckans träning (v.43)

Ser att jag helt glömt bort att skrivit veckans träning på ett tag.. Tur att jag har det uppskrivet i alla fall...

Måndag: Aerobic 60min
Tisdag: Spinning 60min
Onsdag: - (enorm huvudvärk)
Torsdag: Spinning 60min
Fredag: Aerobic 60min
Lördag: Gym 80 min (cross 10min, arm+mage+rygg och lite ben 70min)
Söndag: vila (Kalas)

Jag är nöjd med förra veckans träning... I lördags var det mitt första delmål också, så då var det vägning och mätning... och jag måste erkänna att jag blev lite förvånad, men väldigt glad :) hade kanske kunnat varit lite mer på vissa ställen, men men.. jag är nöjd, har bara gått 2månader än ;)
Nästa mål är 24dec, julafton :) Hoppas man blir nöjd då också eftersom man sen ska trycka i sig massa mat och julgodis och grejer...

Märker att jag inte skrivit blogg överhuvudtaget på länge och det är för att det är sååå mycket just nu med skolan.. inte bara en uppgift, samtidigt som det känns som jag inte kommer nån vart alls med nånting.. suck..
Men ikväll blir det plugga HELA kvällen...
Nu ska jag till skolan och börja planera för Rödluvan och vargen, som vi ska göra på fredag min dramagrupp.. hehe.. åhhhh vad jag älskar sånt *ironi ironi ironi* för er som inte förstod... men ni som känner mig vet :P

Kram!

Myskväll..

Förrätten är äten och nu väntar jag på att varmrätten ska bli klar :) Sen blir det efterrätt och lite senare ost och kex.. Myskväll på hög nivå här ikväll :) Mat, vin och tända ljus.. mys;)
Till ost och kexen blir det en film, som vi får hoppas är bra..
Såna här kvällar ska man ta tillvara på :)

Dagen i sig har varit rätt lugn... Var och gymmade imorse och sen till willys och systemet och handlade mat och vin..
Dusch när jag kom hem och sen har jag stått i köket och gjort förrätten, efterrätten och salladen... Tommys tur där inne nu för att göra i ordningen köttet..
Maten som serveras ikväll är...
Förrätt: Bakpotatis med räkröra
Varmrätt: Potatisgratäng och fläskkaré med en grönsallad till (innehållande sallad, gurka, tomat, rädisor och fetaost)
Efterrätt: Äppel/Päron paj med marsan sås

Så då vet ni de :)
Hoppas ni andra också har en bra, rolig, mysig kväll! :)

Kram!

Klassfesten och veckans träning!

Klassfesten igår var riktigt rolig och trevlig :) var hemma hos caroline först och gjorde lite lekar och spela spel.. och sen blev det slicken.. En riktigt lyckad kväll :)
Idag är jag trött o huvudet värker... och ingen tycker synd om mig! hehe.. mår kanske som man förtjänar...
Blir bara lugnt idag... var ju så smart att jag boka in en tvättid idag förut och det är väl inte direkt det som lockar mest just idag, men men...
Blir att åka och handla lite sen när tommy kommer.. Sen laga mat, titta på film.. myskväll helt enkelt :)

Träning har sett ut som sådan den här veckan...

Måndag: Aerobic 60min

Tisdag: Spinning 60min

Onsdag: - (var på kalas)

Torsdag: Spinning 60min

Fredag: Aerobic 60min

Lördag: Danspass 60min

Söndag: - (bakis dag)

Om en vecka är det första mål ettappen.. vet att jag tyvärr inte riktigt nått målet, men men.. bara att ta nya tag o fortsätta till nästa mål etapp..

Kram!

Lördag och nu taggar vi! :)

Klassfest ikväll, ska bli såå kul :) Så nu taggar vi allihopa som ska dit!! :) Jag ska börja med att tagga genom att gå på ett danspass nu kl halv 12... Friskis firar 25år i år och ikväll ska dom ha en fest på gasklockarna för alla som jobbar på friskis och medlemmar, 350pers tror jag det skulle komma dit.. Så då idag har dom bytt ut ett medelpass mot ett danspass och det låter väldigt roligt, så det ska jag gå på snart :) Hoppas det är lika kul som det låter... Bra med lite träning också innan man ska vara onyttig ikväll, hehe..
Jag är såå sugen på att köpa en vågtång... passar jättebra till både kort och långt hår och håret blir så grymt fint på dom som har långt och jag själv som har kort får upp volymen på håret och får det att stanna där... Men min ekonomi just nu säger att jag inte får köpa nån sån :( Nån som har en som jag kan låna bara idag?? Hör av er snälla..

Igår kväll hade jag och syster myskväll... gottade med massa saker, kollade på Idol (tror halva sverige blev lycklig igår faktiskt, men själv tycker jag att nån annan skulle åkt ur.. jag har svårt för en viss person, hehe) och sen efter Idol kollade vi på Johan Glans film "World tour of Skåne"... Har sett den förr, men den är så grymt rolig.. Så ni som inte sett den, se den... Man inte bara små skrattar lite utan man gap skrattar verkligen.. det är liksom inget hehe utan hahahahaha.. Så då förstår ni :) I alla fall jag och syster skrattar så åt den... och tommy med vet jag :)

Just nu ligger syster och sover och jag laddar för danspasset :) Hon ville gärna följa med, men eftersom hon har ont i halsen så är det ingen bra idé...
Skulle vilja sola idag också... Efter min brors konstaderande för en vecka sen... "Vad blek du ser ut Josefine, är du sjuk?".. Tack Fredrik :) Så känner jag att nu är det dags att börja sola också då, hehehe.. Fast kanske kan skylla på att jag hade varit dålig någon dag innan :P
Men tror inte det blir nån solning, kanske dumt att chansa också så man inte ser ut som en kräfta ikväll... jag har lätt för att bli en kräfta när man inte solat på länge.. Plus att jag inte vill gå och sola själv här i stan, hehe.. ja jag vet att jag är en tönt, men jag har gärna nån med mig i alla fall och tror inte syster vill... ?

Nej nu blir det bara massa svammel... ha en bra lördag! :)

Kram!




Det är alltså en sån jag vill ha och gärna låna av nån idag om nån har???


Fredag idag...

Vilken härlig dag detta är! Man blir INTE alls deprimerad när man vaknar och kollar ut genom fönstret, nej nej.. blir såååå glad...
Fy f*n vilken jäkla skit väder det är ute idag!! Helt grått och sånt där regn som man vet kommer hålla på hela dagen, det spöregnar liksom inte och det är inte heller nån skur.. utan mellan, ihållande regn.. suck..
Men men..

Idag ska jag åka och bada med Tova på fjärran... ska bli roligt, hoppas det är nå folk där bara.. tänkte eftersom det är en fredag på dagen, de flesta jobbar ju o barn går på skola/förskola..
Efter badet blir det hem en sväng och sen ska jag träna kl5 och sen hem igen och laga mat och kolla på Idol med syster :) Ha myskväll helt enkelt... Syster kom hit redan igår och stannar alltså till lördag.. Trevligt trevligt :)

Nu ska jag äta upp frukosten och invänta Tommy och Tova...
Ha en bra dag i regnet allihopa!

Kram!

Torsdag och helg! :)

Känns väldigt skönt att vara "ledig" imorn och känna att helgen börjar idag :) Varit i skolan idag 9-12, hade drama.. var rätt roligt idag faktiskt =) fick reda på slutuppgiften idag också, som inte känns sådär jätte jobbig eftersom den ska göras i grupp och då behöver man inte sitta hemma och göra den själv..
Nu framöver kommer vi ha väldigt mycket hemstudier, nästan så andra personer reagerar och tycker att vi har det jätte slappt.. Jag tycker att det är lite på två vis det där att ha mycket hemstudier.. Visst, det är jätte skönt att slippa gå upp tidigt på morgonen, slippa sätta alarm när man går och lägger sig... men samtidigt måste man ha grym disciplin på sig själv och verkligen sätta sig ner och plugga också... Det är JÄTTE lätt att hitta på andra saker att göra när man sitter hemma och ska plugga.. t.o.m. dammsugningen och disken går så lätt före.. I alla fall för mig kanske jag ska säga :)
Men i och för sig kommer vi ha gruppuppgifter och då måste man ju ändå till skolan och träffas och sådär, men har nästan inget bestämt schema.. Jaja, nog om det :)

Vad händer i helgen då?
Imorn ska jag kanske åka och bada med Tova, men blir det inte så kommer jag vara tvungen att plugga;) sen kl5 är det träningen och sen får vi se om syster skulle komma hit och kolla på idol och sova över, kanske... Annars blir det en lugn hemma kväll med Idol för mig själv :)
På lördag är det klassfest, ska bli grymt kul :) Var på systemet idag och laddade upp, hehe.. jag är taggad :) Ska bli kul att äntligen ha en klassfest och förhoppningsvis få ihop våran klass lite mer.. Men jag måste säga att jag tycker vi fått lite mer sammanhållning av oss själv nu än hur det var i början.. Men efter klassfesten kanske det blir ännu bättre :)
Sen på söndag blir det nog till att vara lite lätt dålig och tvätta kl4...
Så ser min helg ut ungefär plus att det självklart kommer komma in smågrejer som det alltid gör...

Nu ska jag göra ett allvarligt försök att vara duktig och göra klart dramauppgift 2&3 och börja skriva på observationsuppgiften... Fast golven skulle behöva dammsugas också.. hmm.. hehe.. NEJ JOSEFINE, plugga ska du göra nu!!

Kram!

Måndag

Då var det en ny vecka igen då och den här veckan börjar skola igen... Har ju två dagar att ta igen på praktiken och det ska jag göra nu på onsdag och nästa onsdag och jag ska få vara på småbarn dom dagarna oxå :)
Idag börjar jag kl13, därför jag sitter här nu i lugn och ro.. skönt att få sova en extra dag, men segt att bara sitta och vänta.. Så idag blir det skola 13-16 (förhoppningsvis lite tidigare) och sen halv 5 ska jag ÄNTLIGEN träna igen :) Har inte tränat på över en vecka nu och känner hur hela jag har växt (hmm) och nu har jag bara snorigheten kvar så nu tänker jag inte vila nå längre.. Nu jäklar ska det köras igång igen :)
Jag vet att jag inte kommer nå mitt mål tills den 24okt, men men.. bara att kämpa vidare tills 24dec, kanske man ha nått en ännu högre mål då :)

I helgen har jag bara tagit det lugnt, som var planerat... I fredags hade jag praktik till 16 (eller 15, fick sluta tidigare) och sen kom syster hit vid 5.. Vid lagade tacos och kollade senare på Idol med grönsaksstavar och dipp :) Tommy var också med och till han fanns det även chips, hehe.. Hon sov över här...
Lördagen vaknade vi, åt frukost, gjorde oss klara och sen gick vi och kollade på Höstmarknaden, var väl inget speciellt sådär.. köpte naturgodis.. Gick sen och hälsade på bror en sväng och sen gick på till Mocca (det nya fiket på söder) och fikade :) En trevlig och mysig dag :)
Vid 5 tiden åkte hon och då gjorde jag och Tommy mat och kollade sen på senaste Wallander filmen, prästen.. riktigt dålig..
Söndagen kom syster hit igen och så gick vi ner på stan och jag köpte näsdroppar (mycket viktigt!) och sen hem igen och gjorde oss klar och sen bara satt och vänta till mamma skulle komma och hämta oss för att åka till arlanda... Hon ville ha sällskap dit så både jag och caroline följde med och jag ska erkänna att det var första gången jag var på arlanda.. Nej precis, jag har aldrig varit på arlanda för jag har aldrig varit utomlands eller flygit nånstans nån gång i mitt liv och aldrig varit där och hämtat nån heller.. Det är sanning, låter lite tragiskt kanske, men så är det :) Men nån gång i mitt liv kan man ju hoppas att jag kommer göra det, hehe...
I alla fall, varför åkte vi dit då? Jo, för att hämta Jonas (lillebror) och hans kompis som varit i Serbien en vecka.. Jonas kompis har sina gudföräldrar där så dom har fått bott hos dom.. Dom åkte dit genom sitt projektarbete alltså, fotograferat... och jag tror dom ska göra nått arbete där dom ska skildra Serbien då och nu i bilder :) Lät som dom haft det riktigt bra och roligt...
När jag kom hem blev det mat, ensam mamma söker och sen the ring (japanska versionen)...

Så har min helg sett ut, hehe :)
Skrev ingen veckans träning igår, eftersom jag inte tränat en enda dag förra veckan.. Blir nästa söndag istället :)
Nu i veckan är det skola idag, tisdag och torsdag och praktik på onsdag... Onsdag ska jag även på kalas på kvällen och de andra kvällarna blir det träning...
På lördag är det klassfest också, ska bli riktigt kul :) Hoppas många kommer...
Men men, det är ett tag dit...
Nu ska jag göra mig klar och äta nånting...

Ha en bra dag!

Kram!


Suddig bild från myskväll i fredags :)


Har inte visat nya sängstommen tror jag, såhär ser det ut i alla fall :) suddig bild också...
Vitt överkast på med ljus, riktigt mys :)


Torsdag och jag börjar se ett ljus...

Varit hemma igår och idag från praktiken.. ont i halsen, hosta, snorig, lite feber och allmänt trött i kroppen plus att rösten försvann på mig.. har varit lite små dålig sen i helgen, men i onsdags morse när jag vaknade kände jag att jag inte orkade resa mig knappt och då hade även magen börjat värka.. Mådde jätte illa hela dagen igår också..
Men idag känns det lite bättre.. Rösten är på väg tillbaka, hostan o snorigheten mindre och feber under kontroll... lite magvärk, men inge illamående.. Så jag börjar se ett ljus :)
Mår dock inge bra av tanken att jag inte tränat nånting alls sen i fredags :( usch och fy... men har bestämt mig för att bli helt frisk och kry innan jag börjar träna igen, kanske börjar träna lite för tidigt förra gången.. men måndag kanske? kan kanske börja med en liten promenad i helgen förhoppningsvis...

Det tar även emot nå grymt att vara hemma från praktiken eftersom reglerna är så sjuka att man inte få vara borta en enda dag från praktiken.. De dagar man är borta måste man se ta igen efter praktiken..
Jag tycker den regeln är helt sjukt.. Förskolor är väl de mest bakteriefulla ställena man kan komma till och när man som ny kommer in i den där miljön är ju en förskylning eller nån annan sjukdom ett faktum nästan direkt om man har otur och när man som jag tar åt sig alla bakterier som finns blir det jobbigt...
Jag kommer ihåg att när man hade APU på Barn och Fritid fick man vara borta 2dagar och sen resten efter 2 dagar fick man ta igen... Så borde de ha nu också, även fast 2 dagar inte heller är mycket...
Jag är glad att jag inte har däckat helt i 40graders feber i alla fall och varit tvungen att vara hemma i en vecka eller mer..
Nej imorn tänker jag trotsa sjukheten (sjukt egentligen) och gå dit.. Då har jag bara 2 dagar att ta igen sen och det ska jag väl inte klaga på.. har ju rätt många hemstudier dagar veckorna framöver så får väl ta två dagar av dom...

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt och inte göra nå speciellt alls så jag kommer iväg imorn...
skulle ju vara helt ypperliga tillfällen att ha pluggat dom här två dagarna, men igår fanns inte orken att göra nånting och idag finns orken, men inte motivationen... och jag känner inte för att tvinga mig själv..
Har ju till den 25:e på mig med två uppgifter och 6nov med två andra och det ska jag nog hinna ändå.. (hoppas jag, hehe)

Hoppas ni mår bra alla andra! och att ni har en bra dag i den här fina höstdagen :)

Kram!

Föresten, var på hockey i tisdags kväll med Tommy.. Hade helt perfekta platser, såg hela planen helt perfekt och det som var ännu mer perfekt var att dom vann och spelade en riktigt bra match.. Bra Brynäs, bara för att jag var där ;) hehe.. Så den var helt klart värd 50kr.. hehe..

En vecka var nu då...

Nu börjar sista veckan på praktiken och ska jag vara ärlig känns det rätt skönt.. ska bli "skönt" att få komma tillbaka till skolan.. (eller är det bara jag som föredrar att sova på morgonen?hehe).. men men..
Ska vara på småbarn den här veckan, får se hur det går =)

Annars har jag en förskylning som ligger på mina axlar.. hostar o nyser.. inge kul alls kan jag tala om.. suck.. och så har vi lång dag idag.. 8:30-18 (mördar tid) och imorn 9-17 (också mördar tid!).. men imorn efter praktiken väntar nått kul i alla fall.. Hockey! :) ska bli väldigt kul..

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost mellan nys och hot attackerna...

Kram!


Veckans träning (v.40)

Måndag: - (slutade 18)

Tisdag: Spinning 60min

Onsdag: Medelpass 60min

Torsdag: Spinning 60min

Fredag: Aerobic 60min

Lördag: - (södertälje)

Söndag: - (förskyld)

Jag är ganska nöjd med veckans träning ändå, även fast det bara blivit 4 pass.. Blev ingen promenad idag heller eftersom jag är så grymt förskyld.. Bättre att vila och ta det lugnt och bli frisk igen först då...

Kram!

Lördag...

Idag känns det som om det varit en lång dag, är jätte trött just nu.. Gick upp vid halv 8 imorse och gjorde mig klar och åt frukost och sen följde jag med mamma och pappa till Södertälje och hälsade på min faster och farbror (ingift)... Kom fram till att jag inte varit där sen jag var typ 12 år... 10år sen, nästan så man får skämmas ju!
Men jag har självklart träffat dom på 10år, men det är bara när dom kommit upp hit till oss och hälsat på vid jul och lite andra tillfällen, men jag har inte åkt ner till dom på nästan 10år... Men nu har jag varit där! :)
Dom på bor en jätte gullig ö som heter Kiholmen, så dom bor alltså inte inne i själva södertälje... Är deras hus och några till som finns på den där ön och man måste åka över en träbro för att komma dit =) riktigt fint ställe är det... och dom har renoverat sitt hus, byggt ut det (okej, det kanske dom gjorde för 5-6år sen, men jag har inte sett de förrän nu).. och det var jätte fint...
Anledningen till att vi åkte dit var för att båda dom två har fyllt år och även min pappa och min farfar, så alla blev firade samtidigt.. Fick fika och jättegod mat.. Var lax med rotfruktskompott.. Hon la allt i bakplåtspapper och satt in bakplåtspappers rullarna i ugnen.. Var väldigt gott och även väldigt nyttig mat, så ska försöka få ihop den där maten själv nån gång hemma hos mig:)
Kom hem till Hedesunda nån gång runt 8, så tills nu har jag bara legat och slö tittat på tv... Nu har jag tänkt att sova.. Så man får sova ut en dag i alla fall den här helgen.. Men är ju bara en vecka kvar på praktiken nu och sen börjar "bortskämda skolunge" igen :)

Imorn har jag lovat syster att färga håret... Ska även ta en promenad, blir nog en lugn en för förskylningen är ett faktum på mig nu och halsen värker... Tommy och Tova kanske skulle titta in och säga hej innan Tommy åker till Arboga med Tova igen... och sen hämtar han mig på hemvägen..

Syskonen med partner sitter i rummet bredvid nu och kollar på andra johan falk filmen, vapenbröder... Säger bara en sak.. Frank Wa(ä)gner, hehe:) längtar tills tredje filmen kommer, får se om han överlever den också... trodde både i ettan och tvåan att han skulle försvinna, men icke.. Så får se hur det blir i tredje :)

Nu: sova... GODNATT!
Kram!

Kväller...

Då var fredag kvällen slut då... Fick hamburgare när man kom hem till Hedesunda, mums :) Sen blev det dusch och Idol.. Måste erkänna att jag tycker Jon var värd en plats mer än två stycken andra.. men men.. så är de :) Idol nörd- ja jag vet :)
Annars har inte kvällen bjudit på nå annat, men ganska skönt ändå.. känt mig lite seg av trötthet plus att halsen har börjat svida/värka lite.. suck.. inge kul..
Imorn blir det upp rätt tidigt igen, men det är helt mitt egna val imorn.. Ska till södertälje till min faster som sagt, har man inte varit där på 7-8 år (som jag räknat ut) så säger samvetet att det är dags =) Skulle åka 9 imorn bitti hörde jag talas om.. men det är väl rätt lugnt ändå.. MEN.. på söndag morgon ska jag SOVA.. gud så jag ska sova, ska sova så länge som jag aldrig har sovit.. (hmm, okej.. halv 11 i alla fall, hehe)..
Nu ska jag också SOVA, så jag får SOVA ganska många timmar innan jag ska gå upp vid 8... Så GODNATT!

Kram!

Fredag...

Då var det äntligen fredag! :) lagom trött och seg efter att ha gått upp 5 imorse, men det gick bra och än är jag med i matchen:) Men känns tyvärr som en förskylning är på väg igen:( suck..vill inte, men antar att det är tommy som smittat mig med nått.. eftersom han låg med nästan 40graders feber igår.. Han trodde hans sista tid var kommen, hehe :) men idag hade den sjunkit mycket så jag är säker på att han överlever detta :)

Sitter just nu och äter en smörgås, var ju mellanmål för en timme sen så inte konstigt att man är hungrig! :) min kropp är inställd på frukost vid 8, lunch halv 12, mellanmål halv 3 och sen middag när man kommit hem.. så är det i förskole yrket :)
Annars har jag hunnit umgås lite med Tommy och Tova.. en barbiedocks lekande tova och en trött, sovande tommy.. men det var trevligt i alla fall :) Har också hunnit packa lite som jag ska ha med mig till hedesunda sen..
Ska strax gå ner på stan och fylla på busskortet och sen ska jag möta caroline (för caroline ska följa med på aerobicen idag, äntligen!:) ) och sen ska jag på aerobic som sagt, roligt roligt :) Sen efter det blir det 6 bussen till hedesunda och få äta mammas mat när man kommer fram :)

Pinsamt idol var igår då (kollade på datorn imorse vem som hade gått vidare).. Stackars camilla, skämma ut sig sådär för hela svenska folket.. men jag förstår inte hur hon kunde höra så fel.. Karolina och Camilla låter ju inte speciellt lika.. hehe.. men men...
Nej, nu ska jag kolla runt lite och sen byta om och gå ner på stan.. äta upp mackan först ska jag göra också..

Ha en bra fredagkväll allihopa! :)

Kram!

En tröttsam vecka...

Nu har det snart gått en vecka till, fredag imorgon.. härligt! Mindre härligt att man börjar 6:30 imorn och måste gå upp 5, men men.. bara att bita ihop och gå upp sista dagen på veckan, slutar ju 1 i alla fall..
Annars har veckan varit riktigt tröttsam, var länge sen jag var så trött som jag varit den här veckan.. vet inte varför..
Började i måndags när jag hade praktik 7:30-18.. Var helt död när jag kom hem.. men tisdagen slår alla rekord.. Hade praktik 7:30-13:30.. kom hem o kände hur tröttheten värkte bakom ögonen, tvingade verkligen iväg mig själv och tränade kl 4.. Sen hem och åt mat som snälla Tommy hade varit vänlig att gjort, sen dusch.. orkade inte stå och duscha så jag hällde upp ett bad, somnade nästan i badkaret.. Gick upp och tänkte att jag bara skulle vila lite med 7 och 8, tills Idol började.. Slocknade på en sekund och blir väckt kl 8 av Tommy som undrar om jag ska sova eller kolla på Idol.. Kollar på Idol 8 till 9 och går sen och borstar tänderna och bäddar ner mig.. tänkte att jag skulle ligga och slö titta på tvn fram till röstningen på Idol skulle vara.. Jaja, visst visst.. somnade på en gång.. Hade satt alarmet på 22:35 så jag inte skulle missa röstningen som börjar 22:40.. vaknade av alarmet.. kl 22:40 vaknar jag av att tommy står och ropar att röstningen börjar.. På 5 min hade jag hunnit slockna stenhårt igen..
Så slut som jag var den dagen måste varit rekord på länge...
Kände mig rätt pigg igår kväll ändå, men vem missade röstningen? Jo jag.. blev så arg på mig själv.. skulle bara vila ögonen under nyheterna och så väcker tommy mig när röstningen är klar och säger "va? har du sovit?".. Blir sur och somnade om.. hehe...
Idag har jag planerat att inte se röstningen tyvärr eftersom jag ska upp 5 imorn.. usch och fy, känns hemskt..
Men men, nog om trötthet och idol röstning :)
Måste också bara säga att jag älskar Erik i Idol.. vilken röst människan har! Jag lovar er, vinnaren i år blir han.. han är grym! :) jajaja...

Gjorde sista uppgiften på praktiken idag.. känns skönt.. Gick bra att göra ljudinspelningarna, var roligt :) lite svårare dock att transkibera det sen, svårt att höra vad dom sa ibland, men nu är det gjort :) Men tro inte nu att jag är KLAR med alla uppgifter.. nej nej.. Jag har GJORT uppgifterna, men inte SKRIVIT uppgifterna.. Men känns skönt i alla fall :)

Imorn blir det som sagt först praktik, sen umgås en stund med Tommy och Tova innan jag ska på aerobic kl 5 och sen direkt efter blir det 6 bussen till Hedesunda.. Ska sova där i helgen, ska följa med mor o far på lördag till södertälje till min faster.. var inte direkt igår man var där, kanske var 5-6 år sen.. hehe :) Kommer hem sent på lördagen så då stannar jag till söndagen och åker med Tommy hem sen när han lämnat Tova..

Men men, vilken svammel det blev nu bara.. inget intressant alls egentligen.. men skriver ju för att jag själv ska följa med i mitt liv :)
Nu börjar Idol!

Kram!

RSS 2.0