Mellandagsrea...

Helt sjukt vad folk är som galna... Var till Valbo o lämnade in min dator igen idag och tänkte sen gå en sväng och kolla på rean... Men rätt fort kände jag hur irritationen började växa, blev varmare och varmare och en lätt panik känsla kom fram... Folk är som huliganer! trycker sig fram, trängs och t.o.m knuffar andra för att komma fram.. herregud säger jag bara..
Försökte andas och ta det lugnt... Blev lite shopping i alla fall.. Blev ett par skor, ett träningslinne och en svart bh för sammanlagt 264kr.. så det är jag nöjd med :)  Skulle ha kunnat visa om jag hade haft min dator, men eftersom jag sitter på Peters dator (Tommys bror) nu så vill jag inte hålla på och koppla in kamera och greja..
Gick bra att lämna in min dator.. han som tog emot den höll med mig om att de på verkstaden borde ha förstått att fläkten också skulle bytas och att det var den som hade gjort så att datorn krascha.. Han bad nästan om ursäkt för verkstaden.. hehe, jag är hård av mig! :P Sen skrev vi en felanmälan tillsammans så att jag fick den exakt som jag ville.. han läste t.o.m. igenom den en gång till innan jag gick så att det verkligen stod som jag ville.. haha.. Men klarar dom inte av att fixa min dator nu kommer jag bli så förbannad och då ska jag fan ha en ny dator!

Ikväll blir det en till kväll med mig själv, tvn, smågodis (istället för choklad idag) och one tree hill :) Underbar kväll!

Kram!

:)

Lite julbak:














Huset, hemma i Hedesunda på kvällen :)

Julafton:













Juldagen:







Sådär.. det där får räcka.. Märkte att jag inte hade speciellt många kort från juldagen.. Knäpptes nog mer med systers kamera..
Men har ju visat några kort :)

Nu är det dags att sova.. Har tagit mig igenom två skivor nu med One tree hill :) känns hemskt att det bara är 4 kvar..

Kram!


Lite roligt :)

Stal den här av Caroline, tyckte det var lite skoj jag :)

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Okej :)



2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Du skrev att du skulle komma till mig om en stund inatt.



3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

Nu åker vi från Forsbacka



4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Oki, tjejfest då med andra ord :)



5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Mitt batteri är slut



6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ok.



7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Tack, du me!



8. Vad vill du höra mest av allt?

Haha jag fick meddelande av comviq igår att jag hade två dagar kvar



9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Jag älskar josefine



10. Din romantiska replik?

Va söt du är!



11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Mmm


Julen 2009 :)

Då var denna julen över då.. det går för snabbt, känns nästan lite tråkigt, men men.. inget och göra åt..
Dagen före julafton var det uppsittarkvällen på bingolotto som gällde, jag fick bingo och vann 100kr! :) hehe.. var väl inte direkt de där miljonerna som jag hade hoppats på, men bättre än ingenting i alla fall :)
Julaftonen var riktigt mysig... Kalle Anka med glögg, julmat i massor och sen kom tomten :) jag hade varit snäll i år också som tur var.. Tomten kom med detta till mig:

- Vågtång
- Pengar till ett nytt träningskort
- 300kr presentkort på Kicks
- Receptbok (små kakor)
- Svart sport bh
- One tree hill säsong 6 (stort leende, hehe)
- Påladdning på mobilen
- Choklad

Tomten hade även lämnat lite julklappar hemma hos mig under granen och där under låg:
- Två badlakan
- Två handdukar
- En choklad ask
- Massa olika ljus (Får varje jul en låda med olika ljus, doftljus, vanliga ljus och ljus att ha som dekoration av tommys mamma, hehe)

Ja, det var väl de.. Men jag vet att tomten inte riktigt har gett mig alla klappar än ;) hihi

Juldagen var trevlig, men tyvärr spåra det litegrann... blev lite för mycket av det goda, hehe.. men men.. så kan det bli ibland... Men jag hade trevligt i alla fall :) Lite lätt ångest dagen efter, men det får man ta.. är självförvållat så..
Igår åkte jag, tommy, tova och syster ut till Hedesunda och hade "lilla" julafton.. eftersom tommy o tova inte var med oss ute i hedesunda på vanliga julafton.. Så tomten kom igen, fast nu bara med paket till Tova och Tommy.. Och så blev det lite julmat igen..

Jag har haft en jätte mysig jul helt enkelt.. önska det var jul fler gånger än en gång per år.. :)
Det finns lite bilder från julafton och juldagen... Ska försöka lägga upp nån nu under kvällen.. För imorn måste jag tyvärr lämna bort min dator igen :( bara hoppas det gör de det ska den här gången och att det går fort för dem..
Men som sagt, ska försöka bjuda på nån bild nu ikväll...
Annars ikväll blir jag, choklad, tvn och one tree hill för hela slanten :D

Kram!


Det närmar sig... :)

Inte långt alls kvar till julafton nu och egentligen tycker jag att du är rätt sjukt att det är julafton om 2 dagar, eller snart 1 dag.. Känns som det nyss var julafton ju! men jag gillar de :) Kommer nog aldrig riktigt växa upp när det gäller julafton faktiskt, men jag tycker det är så mysigt :)
Är i Hedesunda nu och blir kvar här till juldagen, då det blir hem till Gävle igen och fest :) men det är då..
Idag har jag hjälpt mamma med massa olika grejer för att hon inte ska stressa ihjäl sig, åkte buss fram och tillbaka till Gävle för att hämta ut ett paket från HM som kom idag och som jag var tvungen att ha eftersom det var julklappar med i det och sen nu på kvällen har det blivit lite kortspel och Fia med knuff :) Var jag, syster och Malin som spela fia med knuff och det spelet kan göra en så arg.. tyvärr kom jag sist.. men jag har funderat på det där och jag har kommit fram till att det var för att jag samarbetade med Malin där ett tag, annars hade jag vunnit! :P hehe..

Nu ska jag snart sova... Imorn är alltså dan före julafton.. imorn blir det först till att klä julgranen och julpynta lite o så :) sen blir det kanske lite pulkaåkning (?).. inte riktigt bestämt, får se.. men skulle ju vara lite kul :) måste hitta ett bra ställe att åka på bara här ute.. Sen på kvällen blir det uppsittarkvällen med bingolotto :) I min familj är det tradition varje år :) Alla syskonen och mamma och pappa.. alla har varsin lott och sitter och äter julgodis och vakar in julen, så mys så :) Jag hoppas på stor vinst... bara min lott som är köpt i Gävle.. dom andras är köpta här i Hedesunda och det måste ju betyda att jag har vinstlotten! :P

Nej nu ska jag nog ta och sova lite, varit tidiga mornar både idag och igår.. Så godnatt :)

Kram!

Ska man skratta eller gråta?

Fick ju ett sms i torsdags att min dator var klar för hämtning.. Yes tänkte jag, äntligen får jag tillbaka den och även mycket tidigare än jag hade räknat med.. Hämtade datorn igår och där talade dom om för mig att dom hade bytt hårddisk och ominstallerat den.. Och de hade kunnat skyddat mina bilder och dokument...
Men några bilder från idre resor är borta i alla fall.. konstigt, men men.. får vara nöjd med att nästan allt är kvar..
Men det är inte de enda utan det är så att datorn är inte ett dugg bättre.. Jag lämnade in den för att den hade lagt av totalt.. men talade om för dom att fläkten går igång som sjutton och datorn blir jättevarm, är ibland uppe i 80grader varm.. Och de talade om för mig att hårddisken nog hade kraschat..
Jag lämnar in datorn och får tillbaka den med en ny hårddisk, men är fläkten lagad eller bytt? nej inte alls.. fläkten går på hög varv nu fortfarande och datorn blir lika varm...
Jag blir så trött.. Visst jättebra att dom bytte hårddisken, men dom kan inte koppla ihop att den troligtvis krascha för att den blir överhettad.. att fläkten inte klarar av att hålla datorn i normal temperatur??? Suck!
Så det blir att ännu en gång lämna in datorn nu i mellandagarna och jag tänker då tala om för dom (bokstavera om det behövs) att det är något fel på fläkten och att jag vill ha den lagad och jag tänker då INTE betala en krona för de...
Jobbar man med att laga datorer kan man väl anstränga sig lite mer än att endast göra det som står på lappen.. de måste väl ha märkt att datorn blev jättevarm o att fläkten gick på högvarv även där när dom höll på med den... ja ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta...

Annars har jag och syster haft en mysig julmys helg... och jag tycker att det är helt sjukt att det är julafton om bara 4 dagar.. Det går för fort!

Kram!

Nattsudd...

Sitter mest och bara väntar ut tiden nu... Har lovat att gå ner på stan och möta min syster efter krogen så hon slipper gå själv hit och snäll som man är gör man det... och syster ansvaret (som man har där inne i sig) säger att jag ska gå och möta henne för i den formen hon var när hon gick härifrån känns inte bra.. Kan bara hoppas hon blev lite piggare efter lite dans inne på krogen, hehe.. Men hon ringer (förhoppningsvis!) nån gång vid 2 sådär..
Måste ju erkänna att jag inte är sådär skit sugen att gå ut nu.. men men.. blir kallare och kallare ute..
Syster och hennes vänner gick härifrån vid 11 och sen dess har jag roat mig med att göra knäck och kola :) Andra satsen knäck och kola för i år, men finns ju nån här som älskar sånt ;) men nu är det klart, väntar på att kolan ska kallna bara nu..
Vilken fredag kväll, haha.. men min ekonomi och min ork säger att jag bara ska ta de lugnt i helgen och spara mig till juldagen :)
Imorn ska jag och syster till valbo och julshoppa lite... Fast blir inte sådär jätte mycke julshopping för min del, men för min "pigga" syster troligtvis :) Sen ska vi hem hit till mig och julpynta och sätta upp granen och klä den och lite sådär :) En julmys dag imorn... Får trycka i henne vatten och smörgås när hon kommer nu så hon kanske är någorlunda pigg imorn i alla fall..

Ja, det var väl de... Fick sms att min dator och klar för hämtning idag oxå! :) känns väldigt bra, så ska ta och hämta den imorn... Förhoppningsvis gick den på reklamationen annars får jag vänta till efter jul att hämta den, har inga pengar att betala nått nu...
Om ni undrar har Tommy lånat sin brors dator så de är den jag sitter vid nu :) men förhoppningsvis kan han få tillbaka sin dator nu snart igen..
Jag har inte fått reda på om de har kunnat spara min bilder och uppgifter så det blir som en klar överraskning imorn de..
Men men.. nu ska jag lägga ner kolan i burk och sen gå och ta bort smink och borsta tänder o sådär så jag bara kan gå och lägga mig sen när jag hämtat hit syster..

Godnatt!

Kram!

Människor är konstiga...

Innan vi fick denna snö så gick de flesta runt och sucka och stöna och sa kommentarer som "de kunde väl komma lite snö i alla fall", "blir en grön jul i år också då", "kommer nog inte bli nå snö alls i år, suck".... Och sen kommer de helt plötsligt jätte mycket snö och det blir mycket ljusare ute och den här snön som vi vill ha till julen och som vi gått och sucka och stöna över att aldrig kommer, är äntligen här... MEN... då börjar vi sucka och stöna över att det är kallt och jäkligt ute, det är halt och t.o.m kommentaren "varför kom de så mycke snö" har jag hört...
Här har vi nu fått snön som vi länge gått och suktat efter och då då börjar vi gnälla på snön istället...
Ibland kan jag undra när vi människor är nöjd egentligen!?
Är ju samma dilemma under sommaren.. vi går och längtar efter att få lite sol och värme och när värmen väl kommer så här man kommentarena "åhh vad varmt det är, suck"...

Om jag nu ska säga vad jag tycker så kan jag säga att jag inte heller är nått stort fan av snö... men jag vill gärna ha snö över jul och nyår för att förstärka stämningen.. Så för min del får snön gärna finnas kvar (och det får även komma mer om de vill) över julen och nyår, sen kan den försvinna :) Och som det ser ut nu så kommer nog *peppar peppar* snön i alla fall ligga kvar över jul... Eftersom det ska bli upp emot -15 grader hela helgen..
Kommer vi verkligen överleva såna minus grader????? (hehehe)...
Så jag tycker att det var bra att snön väntade med att komma tills nu för nu kanske vi får ha den över jul, som inte hänt på några år... Hade snön kommit mycke tidigare så hade den säkerligen smält bort innan jul...
Sen förstår jag att det är lättare för mig att inte gnälla över snön när jag sitter här i min lägenhet och någon där ute skottar bort snön åt mig och gör ingången fin och även så sandar någon åt mig där ute så jag kan gå ut utan att halka... Jag förstår (med egen erfarenhet) att såhär mycke snö blir jobbigt för de som bor i hus och som inte kan komma ut på morgonen och måste ut och skotta innan de kan komma iväg till jobbet...
Men vi får i alla fall snö på jul :)

Kram!

Snö, snö och ännu mera snö :)

Vad jag njöt igår när jag kolla ut och det snöa :) och bara mer och mer blev det... och nu på morgonen vakna jag av plogen och då förstod jag att det måste vara mer snö ute :) och det var det...
Gud så härligt med vitt på marken! :) bara hoppas det här ligger kvar nu fram till jul..

Kram!

Lucia :)

Har varit på lucia nu på kvällen, de var så duktig så :) lite stämning att få se ett lucia tåg i alla fall.. plus tankar tankar tankar... (suck?!) hehe..
Efter lucian har vi gjort marsipan nougat hjärtan.. blev goda, men räcker med en bit för det var väldigt sött :)
Annars har snön faktiskt legat kvar här idag och det har även snöat lite mer... Imorn bär det hemåt till staden Gävle igen, få se om de är snö även där.. man kan ju hoppas att det är lite i alla fall..
Snart är det bara en vecka kvar till julafton, är inte det lite sjukt? vart tar tiden vägen?? det var ju nyss sommar ju med alla händelser.. men det var 6månaders sen.. Vart har dom 6 månaderna tagit vägen? Jag känner att jag inte riktigt hänger med i tiden just nu, det går alldeles för fort...
I och för sig betyder ju det att det snart kommer vara sommar igen, hehe.. men jag vill inte ha sommar riktigt än...

Sandra! Juldagen = uppsala, utgång? Jag säger JA :)

Nu blir det lite tv innan nattning..

Kram!

3:e julmarknaden och julgodis :)

Idag måste jag säga att jag haft mest julkänsla på många dagar :)
Vaknade på morgonen och tittade ut och det var vitt, (det är sant, VITT!) på marken och det var inte bara endast frost.. kände hur lyckan steg.. hehe..
Åkte till Gysinge på julmarknad vid 12 och medan vi var där började de snöa lite smått smått, tills det till slut snöade riktigt stora flingor... Jag själv och man såg på resten av alla människor som var där att det lyste i ögonen.. som om man aldrig hade sett snö förut, hehe.. men det känns nästan så.. Var sån mysig känsla att gå där på julmarknad och det snöade riktigt mycket ute.. var bara lite mörker som fattades... mys mys :) Tyvärr slutade det efter ett tag, men ett vitt litet täcke ligger fortfarande på marken här ute.. Hoppas det kommer lite mer nu tills jul :)
Annars så var denna julmarknad (som var den tredje för mig i år) den bästa i år... mycket fint såldes och det var lite mysig stämning när man fick gå in i de olika små stugorna som finns där... För er som inte vet är det riktigt mysigt i Gysinge, på vintertid och sommartid.. så har ni inte varit där.. åk dit och tar er en liten fika på Nyfiket café (gott fika, billiga priser och stora kakor) och kolla på alla gamla små stugor, bagarstugan och miljön runt omkring framförallt :) Lite reklam där... men för er som inte gillar lantlig miljö så tycker jag ni ska ge fan i att åka dit för då passar ni ändå inte in där, så de så :) Men för en flicka som mig som vuxit upp på landet och som föredrar den lantliga miljön i många tillfällen tycker det är en mysig, stämningsfull och trevlig plats :)
Blev inte så många inköp.. 4 tomtar köpte jag bara.. Så nu räcker de nog med tomtar för mig, bor ju inte sådär jätte stort så måste ha plats att placera ut alla oxå :)

När vi kom hem blev de julmusik på högsta och jag och syster började göra olika julgodis.. Blev rocky road, kokosbitar och dajmbitar idag :) Har smakat rocky roaden och kokosbitarna och dom var riktigt goda :) Kokosbitarna smakade exakt som godiset Bounty (om ni vet vad det är)... Dajmbitarna ska vi göra ett nytt försök med imorn, blev sisådär med dom... men men...
Syster min åkte bort nu på kvällen, men kommer tillbaka imorn.. Så då blir det till att göra pepparkakshus, fler dajmbitar och marsipan nougat hjärtan och knäck :) En till julgodis dag... och på kvällen lucia.. Kommer bli en lika trevlig dag är jag väldigt säker på :)
Nu på kvällen blev jag och syster väldigt festsugna oxå.. hehe.. blir så när det bjuds på vin här hemma, hehe :) men blev inget av det suget.. eller för syster vet jag inte, men inte för mig i alla fall.. Blev likör, cider och robinson istället, hehe :)

Sitter just nu och lyssnar på vinnarlåten higher med erik och jag vet att jag tjatar, men lyssna på killens röst! alltså man kan inte annat än älska den... låten är så underbar, mysig, härlig och man känner bara mys när man hör den :) hehe..
Jaja, då har jag fått babbla av mig lite ikväll oxå då... lite smått lullig, haha :) men men...
Har faktiskt knäppt lite kort idag på allt julgodis bakande.. ska försöka få in dom på datorn imorn så jag kan bjuda på nån :)
Annars får ni ha fortsatt rolig, trevlig, mysig m.m. kväll :)

Kram!

Jag är glad, jag är nöjd :)

Resultatet blev exakt som jag ville.. Erik vann, precis som jag sagt hela tiden ;) men.. nu ska jag inte bara vara "älska erik" utan jag kan även säga att Calle är riktigt bra och att erik inte hade samma klös i låtarna han sjöng som han brukar.. nervositet? ja kanske.. Men Calle är också riktigt duktig och kommer absolut komma långt inom musiken även han :) men Erik glänste över Calle i vinnarlåten.. Helt underbar var han i den...
Han har alltid från första början varit en favorit hos mig och nu vann han så jag är nöjd :)
Går redan och nynnar på vinnarlåten, hehe :) samma som alltid, en låt som sätter sig på hjärnan på en gång.. men den var bra :) och kommer nog spelas i min mp3 ett tag..
Men det är lite sjukt hur inne man kan bli i ett program så man blir alldeles rörd och nästan gråter när personen i fråga som vinner blir så glad och alla andra är så glad och allt är bara så glatt.. det är underbart! :) hehe.. speciellt för en idol nörd som mig...
Men nu är det slut för i år.. man kan undra hur nästa säsong ska kunna slå denna.. men men...

Ska kolla runt lite nu och sen blir det sova.. ska prov sova den nya bäddsoffan som dom fått in i gästrummet här :) ge ett betyg på den... men den är ju lite bredare än sängen som stod här innan så blir ju lite lyxigare att sova nu.. hehe... jaja.. onödigt vetande...
Imorn blir det julmarknad, pepparkakshus bak (sen sviker syster mig! grrrr...) och jag får göra lite julgodis själv.. men men ska nog gå det oxå.. får ha magnus carlsson som sällskap.. haha...
Nej, nu svamlar jag bara... Godnatt!

Kram!

Julmys helg :)

Det är just vad denna helg kommer bli... Är åter igen i Hedesunda nu, kom hit igår och ska troligtvis vara kvar till måndag.. Om jag inte åker sista bussen på söndag, men blir nog måndag...
Jag har ju "jullov" nu så har ju inget planerat nästa vecka :) Det är otroligt skönt ska ni veta, men jag tror nog inte riktigt jag förstått än att jag inte ska tillbaka till skolan förrän 7jan.. Är ju nästan en hel månad dit!
Fast självklart är jag inte bara ledig tills dess, utan jag är "ledig".. Vi har alltså hemstudier från och med igår till den 7jan... men man får lägga upp tiden som man vill och sova på morgonen och det är ett stort plus för mig! :) Sen är jag faktiskt klar med allt som ska in före jul, så uppgifterna jag har kvar ska vara klara 12 och 14jan... så jag har tid på mig..

Igår klippte jag mig... Skönt att bli av med den långa luggen, blev mycket kortare lugg och även ännu kortare på längden, men mitt hår växer som ogräs så snart har det växt ut igen... Men kan ju hoppas luggen håller sig någorlunda kort till jul och nyår, så man kan se lite vettig ut då :)
Idag gick jag halv 9, för att skjutsa fram min mamma till jobbet... Sen när jag kom hem igen bytte jag om på en gång och tog en powerwalk på ca80min, blev 1mil ungefär :) Var lagom seg i benen när jag kom hem igen.. gjorde 125sit ups och 50 armhävningar och gick sedan nöjd in i duschen :) Ska erkänna att innan jag gick in i duschen ställde jag mig på vågen och jag är nöjd fortfarande, siffrorna går fortfarande neråt på vågen även fast det går väldigt långsamt neråt... men det får jag räkna med och det är bara att kämpa vidare.. Tyvärr kommer jag nog inte nå mitt uppsatta mål fram till jul, men samtidigt var det kanske ett alldeles för högt mål, så jag är nöjd med hur mycket vågen har gått neråt hittills.. Samt att centimetrarna har rasat en hel del... men men... nog om det, ska hålla det för mig själv :) Men ibland känner man sig bara så nöjd med sig själv och då måste man få berömma sig själv lite :)
Efter duschen hade jag bestämt att jag skulle sätta mig och plugga lite fram till kl 14, då jag ska hämta mamma på jobbet och åka och handla med henne.. MEN... jag känner inte alls för att plugga och jag tänker inte göra det heller.. hur bra kommer jag skriva om jag sätter mig och pluggar med tvång? inte alls bra.. plugget spar jag till nästa vecka..
Så jag sitter nu och gör ingenting och lyssnar på Magnus Carlssons julskiva, som för övrigt är väldigt bra :) En helt ny jul heter den... jag gillar den :)

Ikväll blir det Idol final... Och som ni nog redan vet så är det Erik som kommer vinna ikväll :) Eller hur caroline?;) (inte du syster, för dig vet jag att du tycker som mig, hehe) Kommer bli en väldigt spännande final i alla fall.. Erik och Calle är bra båda två och kör på nästan lika genre, men som sagt.. erik är ju min favorit :)
Vem hoppas ni vinner finalen? =) Idolnörd.. jag vet... hehe...

Ja, nu blev de långt inlägg igen... men det är ju som sagt för att jag inte har någon dator hemma längre och måste därför skriva ikapp allt när jag väl sitter vid en dator :) Min älskade dator ligger just nu på en verkstad och fösöker bli frisk... vi får hoppas...
Annars är helgen rätt fullproppad... Imorn ska jag och syster baka julgodis och få ihop ett pepparkakshus :) lika stor utmaning som varje år.. hehe.. men vi ska nog lyckas med huset i år oxå till slut...
Blir nog troligtvis en sväng på Gysinge julmarknad imorn också...
På söndag blir det lite mer julgodis bak och på kvällen ska vi på Lucia, myspys :)

Ja, det var väl det... Sitter och funderar på om jag ska berätta för mamma eller inte att jag tjuv tvättat här idag.. hehe.. Men kläderna luktar ju så mycket godare när man får tvätta dom hemma hos mamma med hennes tvättmedel.. Ni vet, sådär som kläderna alltid luktade förut när man bodde hemma.. hehe..
Om inte annat kommer hon väl i och för sig se kläderna som hänger upphängda.. hehe..
Jaja, nog svammel nu... Kommer nog skriva mer här nu under helgen, ska försöka leta på en sladd som passar till min kamera så kanske ni får se lite bilder också :) har ju inga bilder att bjuda på eftersom alla ligger på min datorn, men har några i kameran som jag kanske kan bjuda på.. Får se hur det blir med det :)

Hoppas ni mår bra allihopa! :) Kram!

Julmarknad...

Har varit på julmarknad på Åsudden idag, kallt och jäkligt, men ändå lite mys :) Vann tyvärr inget paket den här gången, som jag gjorde på förra julmarknaden jag var på... Men köpte en till tomte :) Så från att endast ha ägt 3 tomtar så har jag nu 8 tomtar sammanlagt, de börjar likna nått :) Får man några tomtar uppsatta i lägenheten, behövs ju inte så många i min lilla lya.. men tre kändes lite för lite när jag såg de.. men nu har jag köpt på mig 5 till så =)

Annars har jag varit duktig och pluggat nu när jag varit i Hedesunda, fått bort lite uppgifter.. eftersom jag inte har nån dator där hemma o kan skriva rent på..
Så nu har jag skrivit ut intervjuen som vi ska redovisa imorn, skrivit rent och skrivit ut mina 5 frågor till litteraturseminariumet på onsdag och gjort klar hela rapporten :) Känns väldigt bra att vara klar med rapporten kan jag säga, inlämningsdatum för den är 17dec.. så för en gångs skull är jag ute långt i förväg.. Kanske tack vare min dator som la av, hehe :) Den slutade på 1384st ord... och vi har fått order om att den ska vara mellan 1000-1500 ord, så 1384 blev precis där mittemellan... så det känner jag mig nöjd med :) men tror jag väntar till nästa helg att skicka in den, hehe..
Så det enda som är kvar att göra nu är instuderingsfrågorna och en slutuppgift på en kurs... Dom två uppgifterna ska vara inne 12 och 14jan, så har gott om tid till de.. så ska göra mitt bästa att bli klar med så mycke som möjligt före jul.. Har gjort 3 frågor av 10, så liten bit har jag kommit :)

Nu ska jag titta runt lite på olika sidor, innan jag ska åka hem till staden igen med 7 bussen...
Hoppas ni haft en bra och mysig andra advent allihopa! :)

Kram!

hoppas hoppas hoppas...

Ja, läget är sådant att min dator har kraschat.. För precis en vecka sen ville den inte vara med i matchen längre, så den la bara av:( Detta är inget som glädjer mig direkt, men men.. Lämnade in den igår på stället jag köpte den.. troligtvis får jag den på reklamation, så förhoppningsvis får dom liv i min älskade och att hela affären blir gratis.. Men det värsta av allt är inte att den har lagt av, utan vad det kan bli för sviter för mig nu.. dom sa på affären att jag skulle ställa in mig mentalt på att ALLT på datorn kan vara borta, för de misstänkte att det var en hårddisk krasch... När jag står där i affären och dom säger detta känns de som en käftsmäll och jag ser ALLA mina bilder och uppgifter på datorn bara försvinner, POFF! borta..
Snälla, snälla... låt inte detta nu vara sanning... det som känns mest är alla bilder, jag har bilder på datorn från flera år tillbaka och dum i huvet som man är har man ingen backup på några av dom... så har jag otur kommer jag aldrig mer se dessa bilder...
Men jag har lagt allt mitt hopp i den där killen i affären, som lovade att göra det bästa han kunde för att rädda mina bilder... Men som sagt, skulle jag vara förberedd på att allt kan vara borta...
Och då kan jag säga att jag har lärt mig nått... Får jag bara tillbaka alla bilder så lovar jag att göra backup på ALLT jag lägger in på datorn sen.. SNÄLLA, SNÄLLA... Håll tummarna med mig allihopa!! låt inte detta vara sanning... suck...

men men... det är de som har hänt i alla fall och det är sjukt hur livet kan påverkas av att inte ha en dator, speciellt när man pluggar när man i stort sett lever för datorn för att få skolan att gå ihop..
Så just nu känns det lite surt, men ja.. man lär sig av sina misstag har jag hört att man brukar säga...

Annars så är jag i Hedesunda just nu... Åkte hit med 10 bussen imorse.. Har bakat pepparkakor och lite julgodis och haft lite julmys :) sen ikväll har det blivit robinson och gotta... Ska sova här inatt..
Imorn blir det julmarknad och kolla på ett (lite för tidigt) lucia tåg :) Sen blir det hem till staden igen i några dagar.. På torsdag blir det hedesunda igen.. ska då klippa mig och göra ännu mer julgodis och gå på lucia och lite så.. Mycket Hedesunda såhär före jul, hehe :) Tror inte det finns nån familj som har så mycket traditioner som vi har i juletid, men jag klagar inte... jag tycker det är så myyyyssssss :) och man ökar på julkänslan..

Om man ska nämna nått om Idol också... vad tycker ni? blev det rätt som åkte igår? För mig vad huvudsaken att Erik gick vidare och efter lite hjärtklappning gjorde han de :) Sen mellan Calle och Tova var det 50/50 för mig vilken som skulle åka... Min första val var Erik och Tove i final, men ju längre de har kommit i Idol så har Calle blivit bara bättre och bättre och nu kan jag säga att jag tycker att det är det rätta två som står i final nästa fredag :) MEN... I finalen finns det bara en vinnare för mig ;) och jag tror och hoppas det kommer bli den personen också...

Nu blev det ett långt inlägg, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite... har kommit lite efter nu i Veckans träning och sådär eftersom jag har inte har nån dator hemma, men jag har tränat ungefär lika mycket som alla andra veckor.. sådär 4-6 pass i veckan... känner mig nöjd med det.. Har varit så grymt trött på sistone, all mörker och tröttheten på skolan och allt har blivit för mycket och tyvärr påverkat träningen, att jag t.o.m känt att det inte är nå kul längre.. Men går ju bara 3 dagar till i skolan nu och sen har vi ingen schemalagd lektion förrän 7jan.. underbart skönt ska det bli att få slappna av lite och vila ut och försöka komma tillbaka och bli den vanliga Josefine igen, som jag vet finns under den enorma tröttheten :)
har två uppgifter att göra under denna tid, egentligen tre men jag är faktiskt klar med en, och dom två uppgifterna ska in 12 och 14jan.. och får man bara vila upp sig lite nu o sova ut på mornarna så kommer det gå att fixa dom också så långt som möjligt före jul...

Nej nu ska jag sluta svamla... Hoppas ni har de bra allihopa! och kom ihåg att håll tummarna och hoppas nu..

Kramar!

RSS 2.0