Filmkväll med mig själv =)

Det är just vad jag har just nu... och har precis kollat klart på A cinderella story :)



När man för en gångs skull får välja film helt själv är¨detta nått som passar mig i smaken =) väldigt lättsam film och romtantisk så man får en tår i ögat och självklart lever sig in i filmen och önskar att det där skulle hända en själv, men konstigt nog gör det aldrig de.. hehe :) Sedan vaknar man helt plötsligt upp och kommer på att det är bara på film och besvikenheten kommer över än.. hehe..
Sen vill jag inte påstå att killen i den här filmen är speciellt ful heller ;) bara en sån sak skulle man ju vilja hände en själv!!
Hehe.. okej ner på jorden igen... :P

Funderar på att starta igång en till film nu, vet inte vilken bara.. har 3 att välja mellan... får se vad det blir =)
Jag har det bra i alla fall här i min ensamhet, även fast jag var såå grymt festsugen ett tag att jag höll på att förstöra mina planer med filmkväll.. MEN.. här är jag i alla fall, stod emot trycket =) kommer nog kännas skönt imorn bitti.. hehe..
Nej, en till film var det jag...

Hoppas ni har en bra kväll allihopa, ute och skakar era lurviga eller hemma i soffan :)

Kram!

Bilder..

Håller just nu på och tvättar, roligt nöje på en fredag :P men är kläder som jag ska ha med till stockholm på måndag och eftersom jag ändå ska spara in pengar så kan man lika gärna tvätta nu =) men är snart klar, har tvättid till 7..
Sen ska jag laga lax med cous cous och spenat och röd kaviar sås, såå gott ska det bli :) Efter det blir nog en film eller två med lite naturgodis =)

Tänkte bjuda på lite bilder från i tisdags oxå... Vi satt som sagt först nere vid vattnet hemma i Hedesunda och grilla.. kunde inte direkt klaga på vädret, helt perfekt blev det efter ett flertal regn skurar =)
men som sagt.. visar bilder istället för att skriva =)

    

   

Som sagt, vädret var inte att klaga på =) Se också vilken lyx grillning vi hade, hehe =)


                                      Så fin bild tycker jag :)



     




 

Senare bar det av ner till ön och dansa loss till Svenne Rubins, Date och Arvingarna :)

   




Ja det var dom jag hade just nu, som gick att visa :P vet inte om syster har nå flera.. tror det.. så kanske lägger upp flera sen nån dag =)

Nu: tvättstugan!

Kram!


Fredag

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, jag vet... men har inte tänkt på det heller.. tar väl inte allt seriöst på den här bloggen, men lite då och då uppdaterar jag =)
Var på Ön i tisdags och jag kanske har nån bild att visa därifrån... visar dom senare..
Det var väldigt mycket folk... hade trevligt... men egentligen är det ju inte sådär jättekul direkt.. men det funkar och det är ju ändå ön, hehe :) Träffade tyvärr inge roligt folk, som man jämt brukar göra.. men var så grymt med folk så kanske därför..

Annars sen dess har jag inte gjort nå speciellt.. var och spela minigolf igår (jag vann!) och var hem till broder och fika lite, trevligt =)
Jag väntar bara på att få åka till Stockholm nu! :) shoppa loss, skansen, allsång, aquarium (stavning?) och bara ha allmänt trevligt=) Ska bli så roligt! Åker tidigt på måndag morgon (halv 5, puh..), men gratis resa dit är inte fel så ska inte klaga och kommer hem på onsdag kväll.. tror tåget skulle komma 8 till Gävle..
Är nyfiken på hur lägenheten ser ut också.. hehe.. jag är sjuk :P
Så den här helgen blir bara lugn, spara dom pengar man har till stockholm... Åker till Hedesunda på söndag, men funderar på om jag kanske redan ska åka på lördag? ser ut att bli fint väder så... och T är ju och hämtar lill T nu så dom är uppe i stugan... Så blir nog troligtvis på lördag, få se =)
Så min fredag kväll blir att tvätta (okej bara till 7).. men sen blir det kanske nån film och sådär...

Ska äta frukost nu och sen gå till affären... T och lill T kommer hit innan dom åker upp till stugan och fikar, ska bli roligt att träffa lill T.. har inte sett henne på 3 veckor nu! ska ge henne barcelona t-shirten oxå, hehe :)

Hörs senare! kram!


Ön...

Ja, ikväll blir det ön :) sista tisdagen nu och jag har ju inte varit på det andra så en måste man ju gå på.. hehe..
Blir grillning och lite förfest hemma på ön först, kommer säkert bli trevligt =) Får bara hoppas att vädergudarna är med oss ikväll, just nu ser det inte så ljust ut.. men kollar man prognos ska det bli fint till kvällen.. Så får hoppas på de =) Annars får vi göra det bästa av situationen...
Synd bara att det var så många som inte kunde komma :( men men.. så är det när det är en tisdag och många såklart jobbar dagen efter.. men några blir vi ju i alla fall =) har ju syster med mig.. hehe... MEN vi ska inte göra en favorit i repris.. haha..
Tar med kameran så jag kan bjuda på lite bilder sen...

Snart kommer mor och far och hämtar mig.. Skönt så man slipper åka buss.. Så ska väl börja göra mig klar nu och äta frukost kanske..

Jag är taggad!! Ska ha så kul ikväll!! :) hoppas ni andra också är taggad, hehe :)

Kram!

Nöjd!

Nu känner jag mig nöjd med mig själv.. Tog mig ut på en promenad, 5 km, och sen gick jag och simma 2km :) Så nu känner jag att jag har gjort nå nytta idag... Simning är också bra för tankarna och det gick så enkelt och lätt att det blev 2km, så skönt! =)

Nu: Mat! är hur hungrig som helst.. tur att man hade lite rester i kylen som bara gick att värma :P

Kram!

Bilder idre...

Tänkte bjuda på lite bilder då från Idre... inte för att det är några speciella bilder, men det är lite av det jag gjort i alla fall =)

Började på måndagen med att spela lite minigolf, som gick rätt bra.. Kom på delad första plats.. hehe =)

    

På onsdagen åkte vi till Röros i Norge... Gick lite på "stan" där och handlade lite norsk choklad (smakar inte som i Sverige!) och öl =) Var även in på vinmonopolet, men såg rätt snabbt att det var alldeles för dyrt.. Vi har lyx i Sverige kan man säga!

       

Det är nått speciellt med den här backen, vad är det? Om man var ett fan av Pippi Långstrump när man var liten så kanske man vet de :P



(Rätt svar: Det var här Pippi rullade ner den stora snöbollen, hehe =)  )

Fick två fina dagar, då vi kunde ligga nere vid poolen och steka.. och det får man vara nöjd med =)

     
(Jonas får agera modell på dom bilderna, för det är inte godkänt att visa kort på mig här)

Sedan blev det en tur upp till fäboden och lite bowling =)

    

  

     
(Alla har vi våran egen stil när vi kastar, hehe )

   

Slutresulutatet: Ja det gick bra för mig =)




Såhär ser det ut när man tittar ut från våran balkong, tyvärr var det inte så bra väder när bilderna togs.. Är mycket finare och bättre när det är fint väder.

  

Ja det var väl det... några bilder i alla fall för er enstaka som läser min blogg =) men jag är glad för att nån gör det i alla fall..
Annars så känner jag mig lite nere idag... vet egentligen inte varför.. känner mig liksom bara som "suck" vad allt känns tråkigt och jobbigt... eller inte jobbigt, men det känns jobbigt att göra nånting.. är mycket jag skulle behöva göra, men känner inte för att sätta igång o göra nått.. vill bara göra ingenting och tycka synd om mig själv.. Men vet inte varför...
Eller jag tror jag vet varför, men varför ska jag bry mig om det egentligen? Jag vet vilka mina sanna är... och dom andra, varför bry sig?
Men känns som man försöker och försöker, men aldrig går det...
Ska försöka ta mig i kragen nu och rycka upp mig lite... Börja med en promenad, musik i öronen och rensa tankarna lite.. Sen en dusch och kanske ner på stan? Har ju en del och ordna där nere...
Jag längtar till Stockholm nu! Ska bli roligt! =)

Sen så måste jag säga att jag saknar Sandra... Jag saknar dig Sandra! =) måste ses snart.. det är bara så! =)

Nej rycka upp sig var det ja! Har ju hela dagen att slå av för mig själv... T kommer sent ikväll..

Kram!

Hemma...

Ja då var man hemma igen då, måste erkänna att det känns skönt.. blev lite långt där i slutet.. Sakna T ju! :)
Men vi har haft det bra där uppe.. vädret har väl varit okej, men gradantalet betydligt längre än här.. Man känner så stor skillnad efter ha varit där länge och så kommer man hem hit..
Har gjort lite olika grejer, men det jag känner mig mest nöjd med är att jag gått ungefär 5 mil under veckan och simmat 2,5km :) Och jag har bestämt mig att fortsätta på den banan även här hemma nu...
Kan berätta lite mer sen om detta, när jag fått in bilderna på datorn och sådär.. inge roligt och berätta utan bilder =)
Kom hem igår i alla fall till ett fint väder och en väntande T =) Myste lite innan vi åkte och handla lite och köpte pizza =) Skulle ha gått på sommarkväll, men hela söder var fullt med bilder så det fanns inte en enda parkering på hela söder förrän kl10 när det sluta.. har aldrig varit med om maken :P Så fick nöja mig med att lyssna genom fönstret, hehe =) hör ju lika bra här.. Skulle ha kollat på film och myst med massa gott, men T fick jobb och lärde gå och sova.. Så blir film och massa gott ikväll i stället =)
Ska tvätta mitt berg med tvätt idag, skönt att det fanns en tid på en gång så man blir av med det.. Passar bra idag oxå när vädret inte är det bästa..

Så då var min resa över... men har fortfarande saker att se fram emot =) och det känns bra..

nu ska jag äta frukost... men jag återkommer när jag kan visa bilder, om det blir idag eller inte vet jag inte.. det visar sig =)
men nu vet ni att jag lever i alla fall =)

Kram!

Idre =)

Tidig morgon... trött.. ja... Vaknade klockan 4 av en enorm magvärk, men som tur var släppte den rätt fort.. men sen har jag inte kunnat somna om.. vet inte om jag sovit nånting sen klockan 4.. så nu när jag kolla upp och såg att klockan var 6 och jag hade alarm på kvart över 6 så gav jag upp.. Förhoppningvis kan man slumra lite i bilen..

Idag är det söndag då och idag åker jag till Idre =) Kommer hem nästa onsdag (alltså den 22:a).. så blir borta en och en halv vecka ungefär.. Åker med mamma, pappa, Caroline, Jens, Jonas och Malin... Femte hjulet? :P haha.. nejdå skoja bara.. Ska bli roligt och skönt att komma bort ett tag =) Få byta miljö och miljön där uppe är ingen man klagar på direkt, riktigt fint är det med fjäll utsikt och sådär, helt ärligt alltså =) det är nånting speciellt med de, nått lugn på nå vis..
Hoppas vädret blir någorlunda.. såg att det skulle kunna bli jätte fint imorn så då blir det nog till att ligga vid poolen och steka =) Sen blir det lite minigolf, bowling, långa promenader i spåren, fjällvandring (kan vara fint ska ni veta=) ), en tur till Norge, tur till Särna på marknad... lite allt möjligt, bara ta det lugnt och göra det som faller en in, helt underbart! =) för det manliga deltagarna blir det mycket fiske också.. Men det har jag varit med på förr och nej tack.. att gå med ett spö mitt ute i skogen efter nån bäck, fastna i träden med spöet, snubbla på stenar och stubbar.. nej inget för mig..
Så då vet ni lite vad jag kommer ha för mig där uppe =) Och ja, Idre fjäll är en vinterort med skidbackar och grejer.. MEN.. det finns även väldigt mycket att göra där på sommaren och det är alltid fullt med folk där.. för er som undrar =)

Nu ska jag gå ner och duscha och äta frukost och sen är det avfärd! =) Kommer vara en blogg paus här nu ett tag då... men jag skriver igen när jag kommit hem och berättar hur vi haft det och visar självklart massa bilder =)
Ha en jättebra en och en halv vecka allihopa! Så hörs vi igen sen! =)

Kram!


      

Det är här jag kommer befinna mig ett tag nu =) Hitta inga bra bilder, men liten titt i alla fall för er =)                                 


Dagen som varit...

Varit en rätt lugn dag idag... Tyvärr kom inte T och lill T idag :( fick inte igång bilen.. så jag får stå ut och klara mig att inte träffa lill T på 3 veckor och T på nästan 2... kommer bli rekord på att vara ifrån varann, men det kommer nog gå bra =)
Har hjälpt syster och packa idag, varit smakråd, varit och handlat, gått med vattenslang och vattnat blommorna, varit ute och rastat hundar... ja lite av varje =)
Men nu är allt packat och klart i alla fall...

Tänkte kolla runt lite på datorn nu och sen sova, blir tidigt upp imorn.. Orkade inte duscha nu ikväll så måste göra det imorn bitti så får gå upp lite extra tidigt för det.. men men... kan ju sova i bilen sen om det går..
Kanske skriver ett litet inlägg imorn innan avfärd :)

Godnatt gott folk!
Kram!

Regnet har slutat!

Har regnat i två hela dagar nu eller inte igår kanske, men en och en halv dag då.. Men nu när jag vakna och titta ut så var de inte regn, inte sol heller direkt.. ser ut som om det kan gå åt båda hållen..

Igår var vi som sagt i Valbo... jag var riktigt duktig och köpte bara manikyr grejs och batterier på Ikea :) Så nu hoppas jag att min kamera ska fungera ett tag i Idre... (den är dum i huvet och slukar batterier).. men nu har jag laddat upp med två förpackningar t.o.m :) Efter valbo var vi in till stan och hem till mig och hämtade packning och gick ut med soporna och lite så, känns konstigt att jag inte kommer vara där på nästan 2 veckor nu..men samtidigt skönt att få lämna stan lite :P
På kvällen satt vi ute på altan och spelade "kampen mellan man och kvinna".. Var tre kvinnor mot en man :P Jag kan säga att jag kom på en stolt sista plats, hehe.. (och jag ska vara äldst av dom??)...

Idag skulle T och lill T kommit hit och hälsat på så jag får träffa lill T en gång, annars kommer det ta 3 veckor till nästa gång :S och även träffa T lite innan jag åker, blir ju nästan 2 veckor ifrån varann sen... MEN... T ringde nyss och sa att han inte fick igång bilen.. suck.. grannarna var inte hemma heller så dom kunde hjälpa han med startkablar och inte bror hans heller.. Men han skulle vänta och se om grannarna kanske kom hem senare så skulle dom komma då.. Men får han inte igång bilen kan dom inte komma :( tråkigt... blir de ännu fler dagar ifrån varann.. Men jag hoppas dom får igång den där borta!

Nu ska jag gå ner och äta frukost! Ha en bra dag allihopa!

Kram!

Aj aj...

Okej, jag är en mes.. men det gjorde ont att vaxa benen! låg där och bet ihop... men nu är det gjort =) men vet inte om jag skulle göra det igen.. hehe..
Annars har jag inte gjort nå speciellt idag, bara tagit det lugnt... Åkte ut till hedesunda med 12 bussen, var och fika hos farfar, var lite chaufför, sen vaxa benen och sen bara suttit och pratat med syster =) och det är väl det jag gör fortfarande.. fast hon sitter vid en dator och jag vid en.. :P

Imorn ska vi åka till Valbo och sen till stan och hämta min packning som jag lämnade kvar där idag.. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, de visar sig...

Okej, jag kanske är en fjant... men jag längtar till söndag =)

Kram!

Torsdag

Det regnar nå grymt ute nu... regnet slår emot rutan, så kunde inte sova nå mer...
Idag ska jag åka ut till Hedesunda.. vaxa benen kl6, äntligen! =) blir smått äcklad när jag ser mina håriga ben just nu.. hmm :P men är lite nervös också för att det ska göra skit ont, men men.. bara att bita ihop..
Sen blir jag kvar i Hedesunda då tills på söndag då vi åker till Idre.. Bara hoppas att vi får lite fint väder där, men annars får man göra det bästa av saken helt enkelt..

Nu ska jag äta frukost!
Kram!

ännu en dag..

Då var måndagen slut snart också då.. och vad har jag gjort idag egentligen? Hmm.. ingenting.. enda gången jag har varit utanför dörren idag var nyss när jag var med soporna :P
Men jag har faktiskt varit duktig och pluggat, är nästan klar med hemtentan nu.. bara en fråga som krånglar som jag måste skriva några rader till på.. Sen har jag skrivit inledningen på PMet och börjat skriva på huvudelen, så lite framåt har jag kommit =) Känns bra.. ska försöka komma en bit till imorn..

Nu ikväll blir det nog bara lugnt, kolla tv... Har blivit beroende av en av mina böcker också.. den är så grymt bra.. bara så ni vet =)
Ja det var väl de.. hejs!

Måndag

Ny vecka igen då.. här går det undan...
Jag märker att jag är lite sämre på att uppdatera när jag är hemma hos mig... men det finns lite mer att göra här plus att jag inte är ensam och då kan man inte sitta vid datorn hela tiden.. blir film o så.. Så får bli nått då och då =)
Har inte så mycket vettigt att skriva hella faktiskt, händer inte så mycket...
Nästan klar med hemtentan i alla fall, är bara en fråga som jag inte vet hur jag ska skriva på.. ska nog försöka skicka o få lite hjälp =) Ska försöka börja med PMet idag litegrann, skriva rent det jag har och börja skissa fram på det andra...

Vädret har tagit sig en stor omvändning.. efter åskvädret sjönk temperaturen rejält, tråkigt men sant.. bara hoppas värmen vill komma tillbaka en sväng till.. V29 kanske? Tyvärr ser det inte sådär jätte ljust ut med vädret där, men bättre att kolla dag för dag på tvn egentligen.. tror inte riktigt man kan spå fram väder en hel vecka-nästan två i förväg..

Nu ska jag äta lite frukost och sen börja plugga och vara duktig..

Kram!

Åska och regn...

Äntligen över! Vilket regn och åskväder det blev helt plötsligt.. gillar inte åska.. men nu är det över =)
Och temperaturen ute sjönk 5-6 grader på en gång.. tråkigt men sant.. bara de håller sig runt 20 som nu i alla fall..
Har faktiskt inte kommit igång med pluggandet än.. men ska börja nu, få se hur lång tid det blir...


Vad lurad man kan bli ibland också.. lång näsa... ja det kan man säga.. jaja.. så är de... släppa tanken nu kanske..? aja..

Plugg!

Staden igen...

Då var man hemma i stan igen då, känns lite märkligt efter ha varit så länge i Hedesunda... Jag märker att sånt här med att bo i lägenheten under sommaren är inte min grej riktigt.. Man ska vara på landet då=)
Vintertid passar lägenhet i stan perfekt, men sommartid njeeee... :) Det är så fruktansvärt varmt och kvavt här inne att man svettas hela tiden, går bara att öppna två små fönster... Ska jag öppna de större måste jag ta ner allt som står på fönsterbrädan..
Så det har varit omöjligt att sova i natt nästan, har vaknat en gång i timmen och haft panik för att jag inte vetat hur jag ska ligga för att få det lite svalt.. suck.. T gick upp kvart över 8 och åkte halv 9.. Jag var så grymt trött då att jag la mig i sängen igen och med hela sängen för sig själv blev det lite svalare och jag slockna och vakna 11.. Det var lite skönt i alla fall =)
Vaknade att det regnade ute.. det gör inte så mycket för mig faktiskt, kanske det blir lite svalare här inne plus att jag måste verkligen försöka plugga idag.. Jag vet själv att om jag skulle vara klar med nån av sakerna innan vi åker till Idre så kan jag koppla av mer där och inte tänka på det.. Så ska försöka idag, det är så grymt jävla tråkigt och motivationen finns inte alls, men det är bara att ha fruktansvärt tråkigt idag och göra det.. Det måste ju göras..

Blir här i stan tills torsdag.. sen blir det hedesunda igen och vaxa benen och sen blir jag kvar där tills vi åker till Idre på söndag.. Ska bli skönt att få komma bort lite faktiskt..
Så blir ju inte här i stan sådär jätte länge precis =)

Jag har bara legat och stekt nu en veckas tid så nu får du faktiskt vara duktig Josefine!!!

Visar lite bilder från veckan som varit...



                                  

                                   



Kram! =)

Slapp dag...

Det har det verkligen varit idag... har inte gjort nånting vettigt.. förutom att läst ut boken som jag skulle göra till tentan, annars har jag bara legat och stekt och gjort ingenting alls.. varit rätt skönt faktiskt =)
Sen nu på kvällen har vi suttit ute på altan och spelat kort... så dagen har inte direkt varit händelserik, men såna dagar fungerar dom också =) Är skönt att bara sitta och sola och prata med alla där nere och sådär..
Beställde ett par shorts och en bikini från Haléns idag också.. Tog på snabb leverans så jag får det före idre.. Så det skulle komma i början på nästa vecka.. Hoppas jag kan ha det.. Är lite tveksam på bikini trosorna eftersom man inte kunde beställa olika stolor på bhn som på trosorna, utan var tvungen att ta samma.. Men men det visar sig =)

Har inge mer vettigt att tillägga nu..

Kram! =)


Godmorgon =)

Vaknade nyss.. är inte det lättaste att sova på nätterna när det är jätte varmt i rummet, får panik.. Men mot morgonen blir det lite svalare och då får man sova lite längre istället =)

Ser ut att vara jättefint väder ute idag också.. Så blir väl till att sola idag också =) Åker ju hem till mig imorn så får passa på nu sista dagen att sola.. fast blir inte kvar hemma så länge.. Åker tillbaka hit på torsdag nästa vecka igen, ska vaxa benen :P Sen är det ju helg och på söndag åker vi ju till Idre så då känns det inte som nån mening att åka fram och tillbaka till stan om det inte behövs.. får se..

Nu ska jag ner och äta frukost, bästa målet på dagen :)

Kram!

Kväll...

Jag var lite duktig i alla fall idag.. sökte reda på lite fakta om arbetet jag ska göra och har läst hälften av en bok som jag ska läsa för hemtentan, så något fick jag gjort i alla fall =)
Molnen försvann nu på kvällen och det blev jättefint väder.. Sitter ute på altan och bara njuter, det är härligt det =)

Känner att jag inte hade så mycket att säga... Nån som vill gå på lars kristerz med mig den 7 juli?? :) hör av er i så fall.. hehe..

Kram!

Paus från sol...

Solen försvann nu här på eftermiddagen och det började mullra, närmare och närmare.. men tror faktiskt inte att det blir nån riktigt åska.. började regna litegrann bara.. Men molnen ligger fortfarande kvar, får se vilket håll det går..
Nu är det ju såhär att jag har en hemtenta och ett arbete att göra och när vädret blev såhär så finns det ju ett läge att göra det.. men finns lusten där?.... nej absolut inte.. förstår inte hur jag ska kunna bli klar med mina saker, känns omöjligt bara för att jag har noll lust.. Halva hemtentan är klar, men det är dom krångligaste frågorna kvar att göra.. Arbetet vet jag hur jag ska göra och där är intervjuen och inledningen klar så sätter jag mig bara och gör det så blir jag ju klar...
Så kanske ska göra det... suck.. men men.. skulle ju vara skönt att vara klar före v29.. men ska jag vara ärlig emot mig själv så tror jag inte att jag kommer vara det faktiskt, men jag orkar inte bry mig.. tar dagen som den kommer och sakerna ska inte vara inne förrän 31 augusti.. Arbetet ska redovisas 12-13 aug så bara jag har nått att redovisa då så är det ju lugnt..

Antingen ska jag sätta mig och vara duktig ett tag nu eller så är jag det inte och sätter mig och bara gör det jag vill och tar det lugnt =) får se..
Fick en uppgift nu... hämta syskonen :)

Kram!

RSS 2.0