Glad Påsk! :)

Glad Påsk allihopa! :) Hoppas alla får en trevlig påsk med mycket godis och god mat :)
Själv har inte påskharen kommit till mig än :( men jag hoppas "dehn" kommer imorn, jag har mina misstankar om de ;) hehe..
Min påskhelg började igår med en utgång, eller ja.. de skulle varit en utgång i alla fall.. Skulle ha gått och lyssnat på Calle på heartan, men kom tyvärr inte så långt...
Har i alla fall tvättat kläderna och jackan nu ikväll och det var ju jackan jag var mest orolig för eftersom den egentligen inte får blöt tvättas utan alltså ska lämnas in på kem.. Men jag kasta in den i 30grader och det hände inte nå drastiskt med den, förutom en konstig lukt som troligtvis kommer från att ullen har blöts.. men men... Huvudsaken att den inte förstördes..

Idag har det varit en LÅNG fredag.. hehe (lite vitsig ja)... Har inte gjort nå speciellt alls.. vaknade, städade o plockade, åt frukost, fick besök av tommy o tova, gick till affären med syster, väntade på systers buss tillsammans med syster, gick hem efter att systers buss hade kommit, umgicks med tommy o tova och fikade munkar, kaffe o saft.. Tommy o tova åkte vid 3 och då gick jag och slängde sopor och grejer.. satt sedan och fördrev onödig tid vid datorn, tog sedan ett bad, gick upp ur badet, klädde mig på, lagade mat (lax, couscous, räk/röd kaviar/creme fraiche sås), åt maten, diskade, fördrev ännu lite mer tid framför datorn, gick ner till tvättstugan kl7, fördrev ännu mer tid framför datorn, kollade på så ska det låta, gick mellan varven ner till tvättstugan och mellan varven satt vid datorn o kolla tv, klockan kvart i 10 gick jag ner till tvättstugan och hämtade upp den torkade tvätten, strök all tvätt, fördrev mer tid framför datorn, pratade i telefon med tommy en sväng och fördrev sen mer tid framför datorn och här sitter jag än :)
Så ja.. ni kan ju förstå att det varit en låååång fredag... Men ska snart nu gå och sova i min ensamhet, var väldigt länge sen jag sov själv här nu...

Imorn ska jag ta 12 bussen ut till Hedesunda och sedan kl5 blir det påskbord med släkt och familj :) Det ser jag fram emot, speciellt till maten.. Älskar verkligen julbord  och påskbord..

Ja, sedan kommer påskdagen... Då kommer Tommy och Tova oxå till Hedesunda eftersom vi är bjuden på mat där då, kalkon står då på menyn... oxå mycket gott :)
Så ser min påskhelg ut, så nu vet ni de :)

Jag vet också att jag inte skrivit ett ord om Belgien eller lagt upp nå bilder... MEN.. jag tror inte det kommer bli nått heller.. Det är för mycket att skriva om så jag vet inte vart jag ska börja och det är hur mycke bilder som helst så jag vet inte vilka jag ska visa.. Så då skippar jag det helt enkelt :) så släpper jag ner den bördan från axlarna..
Så, nu ska jag verkligen försöka bli bättre på att uppdatera här.. har liksom tappat gnistan för att blogga litegrann... men kommer kanske en blogg period snart igen :)

Kram på er!

RSS 2.0