Valborg

Då var ännu en praktik vecka avklarad för nu är det helg :D såå skönt, har varit så trött och slut den här veckan.. blev fel sömn förra helgen.. men nu är det helg igen :)
Idag är det sista april oxå... Men ska inte göra nå speciellt, bara grilla och mysa lite sådär =) känner att det blir bra så, är trött och inte riktigt sugen på att hitta på nå annat.. Så då blir det bra med grillning och mys bara =) Får se om vi åker o tittar på nån kase kanske :P
Hoppas alla andra har en riktigt trevlig valborg!=) roligt för uppsala flickorna att det blev så fint väder, perfekt ju för allt firande som är där =) Brukar ju vara regn och svin kallt varje valborg, men nu är det sol och blå himmel och det är i alla fall varmt när man sitter i solen =)
Imorn ska jag åka ut till familjen i Hedesunda och börja hjälpa mamma med allt som ska göras till hennes 50års fest på lördagen och jag hoppas på att hon ger med sig och att vi grillar även då på kvällen :) Har skickat en iväg en önskan om det.. hehe..
Sen på lördag blir det mammas 50årsfest hela dagen och kvällen, blir trevligt det :) vet bara inte vad jag ska ha på mig, men tror det blir till att låna nått av syster yster :)

Nu ska jag vänta på att T ska komma hem så ska vi börja fixa lite här... Tänkte bjuda på liter bilder från min fest i lördags.. vissa är stulna från andra ;)


Tyvärr verkar det inte fungera just nu så jag bjuder på några bilder sen nån gång.. hehe =)

Söndag

Då var det söndag och man är ett år äldre :) Än har jag inte märkt nån skillnad faktiskt..
Hade en jättebra dag och kväll igår! :) Tack alla som kom och alla gratulationer som jag fått!=) Fick jätte fina grejer oxå så jag är så nöjd och glad :)
Blev fest här först och en riktig rolig överraskning bara dök upp utanför dörren, era jäklar ;) men det var jätte roligt! Senare blev det ner på stan och slicken där vi dansade hela kvällen... En helt perfekt kväll helt enkelt =)

Nu är det söndag tyvärr och måndag imorn tyvärr och med det menas att man måste sätta alarm på mobilen tidigt och gå upp och cykla till sätra.. och jag jobbar ända till 18 :S men men.. så är det, är ju bara 4 dagar den här veckan så.. det går nog snabbt..
Får byta avdelning på onsdag och det är nått jag inte riktigt gillar.. men det är ju så vi bestämt så det är som det är...

Undra vad som sker på valborg då? Har inte nå direkta planer än.. men det visar sig.. Kanske blir lite grillning och så..
Sen är det första maj och man är ledig och sen på lördag är det mammas 50års fest, trevligt :)

Nu ska jag ta och torka golven här, känner att man fastnar med fötterna lite här och där... hehe inte så trevligt så tänkte torka av dom lite..
Sen ska jag bara göra ingenting... känner att jag är i den formen idag.. hehe..

Ha en bra dag! Kram på er!


25 april

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Josefines födelsedag, hurra hurra hurra :)

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år. Och när hon har levat o när hon har levat o när hon har levat uti hundrade år, ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas, ja då ska hon skjutas på en skottkärra fram. O när hon har skjutits o när hon har skjutits o när hon har skjutits på en skottkärra fram, ja då ska hon dränkas, ja då ska hon dränkas, ja då ska hon dränkas i en flaska champagne! Ett fyrfaldigt leva för Josefine som fyller 22år idag, hon leve, hipp hipp, HURRA HURRA HURRA HURRA!

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran Josefiiine idag, med blommor o med blader vi fira denna dagen. Vi gratulerar våran Josefiiine idag!

Med en enkel tulipan på bemärkelse dag. Vi den häran, vi har den häran att gratuelera!


Nu tog det stopp med låtar, men jag tror ni förstår vad jag vill få fram ;) Jag har bestämt att jag ska ha en super bra dag idag! Solen skiner och himlen är blå, kan det bli bättre än så?:)
I´m happy!
Även fast både Caroline och T ligger och snarkar och sover o jag sitter här... Jag skulle ju ha frukost på sängen!! men jag får kanske skylla mig själv när jag går upp tidigt, men jag är ju ivrig ju! hehe.. Är som ett litet barn ja :) Men just idag får jag faktiskt vara det!

Vi syns ikväll alla som kommer då!

Kram på er!



JOSEFINE VILL ATT ALLA SOM LÄSER DENNA BLOGG SKRIVER ETT LITET GRATTIS IDAG!!!!!! ;)

Helg

Ja då var det helg då, underbart skönt! :D Har varit en lång vecka, inte van att gå hela veckor sådär och upp tidigt på morgonen o allt.. hehe.. Man blir bortskämd av att gå i skolan måste jag säga :) Men har varit en jättebra vecka i alla fall..
Synd bara att ett barn skulle spy imorse bara :S blir ju så nervös då ja... speciellt den här helgen ju! Men jag tror nog inte jag blivit nå smittad.. Gick inte på min avdelning och har knappt pratat med barnet och vi har varit ute varje dag och hela dagen idag.. Så risken för smitta är ju liten, men jag hatar verkligen magsjuka! :( Varför finns det ingen vaccin mot det!? hehe..
Men annars har veckan varit bra =)
Bytte tid idag då så jag kom hem lite tidigare så man hinner städa, baka och handla och allt som behövs göras till imorn... Så ska börja städa lite nu.. Tur att syster är snäll och kommer och hjälper mig :) Hon dyker väl upp om en stund tror jag..

Underbart väder idag oxå! :) Sommarvärme ute och det bästa är att det ska vara sånt här väder hela helgen! :)

Nej nu blir det städning!

Kram på er!

Onsdag

Nu har halva veckan gått redan... Det har gått så fort tycker jag.. Har varit tre dagar nu på min VFU plats, allt funkar fint och barnen är lika gulliga som förra gången jag var där =)
Har planerat upp lite oxå med min llu om hur jag ska göra med observation och intervju och så.. Intervju skulle hon ordna och observera får vi göra lite när vi tycker att ett tillfälle ges.. Känns skönt i alla fall att man fått upp en liten plan över det som ska göras, känns inte lika mycket nu som det gjorde innan..
Vi har ju våra andra uppgifter oxå... men den här veckan har jag tagit plugg paus, ska börja vara seriös igen nästa vecka.. Känner att jag bara vill ha praktik och inget annat i en vecka nu först..

Har nyss blivit klar med bull baket här hemma, så nu doftar det gott... Sparade en liten påse ute och fryste in resten =)
Helgen närmar sig nu... Jag är taggad! :) Och det hoppas jag ni andra är oxå!! hehe :)

Kram på er!

Bakat och grejat...

Känner mig riktigt duktig faktiskt.. Har bakat två sorters kakor, matbröd, varit och handlat lite och pluggat psykologi frågor =) Så känner mig nöjd för idag... Tyvärr har jag fasnat på den där jäkel Belsky och hans teori, hittar ingenting om det.. annars har resten av frågorna gått så bra.. Är lite halft klar med frågorna om det inte var för den där snubben.. suck!
Men men.. ska nog lösa gåtan om belsky, men inte idag...

Snart ska jag ställa mig och göra pizza deg.. Blir egen gjord pizza idag =)

Imorn börjar praktiken, går 8:30-18 imorn :S... Blir en lång dag känner jag, men det går nog bra.. Ska kolla med min llu imorn också om jag kanske kan få byta tid nu på fredag... Har en del och göra tills på lördagen och det känns stressigt om jag inte kommer hem förrän 5.. Skulle vara bättre att komma hem vid 2, som det blir om jag får byta tid... Ska kolla med henne imorn.. Hoppas det går bra..
Lite tråkigt att person antalet till lördagen sjunker :( Men man kan ju inte rå för om man inte kan, men jag tänker ha jätte kul med dom som väl kommer i alla fall! :) Kommer bli en underbar dag, det har jag bestämt! :)

Nu ska jag nog ta och börja göra pizzan.. Känner hur det kurrar i magen!

Kram på er!

Ny dag med gladare miner!

Blev lite depp igår kväll, men blir så less på vissa grejer ibland... men men...
Idag är jag glad igen så det är lugnt :)
Solen skiner och himlen är blå! men tyvärr blåser det så det är inte så varmt, men det blir nog varmt ändå på balkongen för det är ju lite instängd av sig... Har varit ute sen kl 10 nu med lill T i den nya lekparken här utanför.. Hon hittade en tjej där ute som hon lekte så bra med så jag har mest suttit och tittat på och ryckt in ibland när det blivit ovänskap.. hehe.. är så roligt att lyssna på barn när dom leker ibland.. vilken fantasi..

Snart ska jag cykla till bror och låna en dörrnyckel hem till han.. Sen kommer syster hit och då tänkte jag ta med mig henne och handla lite...

T spillde ut kaffekoppen på min vita vardagsrums matta för en stund sen... Varför spilla när den är vit!? men han torkade som en galning så det mesta är faktiskt borta.. blev bara en liten förmörkad plätt av mattan just där det hamna så han är väl förlåten...

Nu ska jag nog ta och cykla så jag hinner tillbaka innan syster yster kommer!

Ha en bra dag allihopa! Kram på er!


så kan det vara ibland....

Känner mig irriterad... less... ledsen... besviken.... men samtidigt inte förvånad....
men det konstiga är att jag vet egentligen inte varför jag känner så... varför bryr jag mig ens...
Suck... ibland skulle man vilja gå i idé... eller bli en ermit och leva ute i skogen... tänk vad lite man skulle ha och bekymra sig om...
Bläääää.....

Men äh... skit samma... Jag ska inte bry mig! Jag ska vara glad! För jag är ingen ermit som lever ensam... Jag är glad som har vissa personer i mitt liv! :)
Jag ska vara glad... För det förtjänar jag, som en person sa en gång ;)

Blev ett lite surigt inlägg nu känner jag... men ibland måste man bara skriva av sig sånt oxå...

Kollar på Million dollar baby just nu... Han stängde precis av respiratorn för henne.. Varför är jag så blödig!? hehehe suck..
Ska snart gå och sova nu och hoppas på en bra och trevlig dag imorn! =) Får prata av mig lite med syster, är alltid bra de :)

Kram!

Fredag

Då var det helg då =) fast min helg började ju igår..
Men har faktiskt vara riktigt duktig idag... T åkte kl 7 imorse och då gick jag oxå upp...
Så från kl 7 har jag storstädat hela lägenhet.. kastat massa skräp och grejer, diskat, tagit ut allt mattor, blöttorkat, dammsugit, torkat golv, lagt på alla mattor och sen har jag strykit all tvätt från i ondags.. Och klockan är bara 2, känner mig riktigt nöjd :) och nu glänser och är så fint här hemma nu =) och om en stund kommer lill T hit och då är det stökigt igen.. hehe.. men men får njuta så länge de är fint =) Och så mycke stökar hon kanske inte ner.. hehe.. bara i hennes egna rum, men det är ju inne hos henne så..
Tänkte att det var lika bra att stor städa riktigt nu så kanske det räcker med en liten lätt städning till nästa helg så har man inte så mycke städning att göra tills dess, smart.. ja jag vet :) Slipper syster städa nästa helg tänkte jag ;)

Nu tänkte jag ta en dusch och sen vara ännu duktigare och plugga lite, i alla fall en fråga till på examinationsfrågorna.. tar nån timme sådär..
Sen kommer mor och far och lämnar och hämtar lite saker vid 4 sådär...
Sen vet jag inte mer vad som händer idag faktiskt... får se vad det blir...

Imorn kommer syster på besök, ska bli trevligt :) Hoppas det är fint väder så kanske man kan ta en liten promenad..
Är jättefint väder ute nu, men det blåser lite.. Ska testa och sätta mig på balkongen och plugga, få se om det går..

Nej nu blir det duschen!

Kram på er!

Jag vet att mina inlägg är väldigt tråkiga när det inte finns nå bilder, men jag är inte nån stor fotograferare direkt så har inga speciella bilder att lägga ut.. Men nån gång kanske det dyker upp nån.. hehe :)

Fotomodellyrket är nerlagt!

Jag har kommit fram till ett yrke jag aldrig nånsin skulle kunna få en karriär i... Fotomodell är ett stort NO NO...
Kort, fel kropp, hållning som en tupp och hängande ögon... funkar inte i fotomodellsbranchen så nej det är inte nånting för mig =) håller mig till de små barnen..
Men ett bra kort fick vi i alla fall ihop till slut igår och det får man vara nöjd med... Det kommer ju hänga på en vägg i flera år nu så det är bara och le och vara nöjd.. hehe =)

Nu har jag helg... och nästa vecka börjar VFU... ska både bli roligt, samtidigt som det känns jobbigt med allt vi har och göra samtidigt.. men men.. bara och bita ihop och göra det, ingen annan kommer ju göra det åt mig så...

Ska kolla lite tv nu!

Kram på er!


Onsdag

Redan onsdag, snart helg igen... inte klokt vad snabbt det går...
Hade föreläsning idag egentligen mellan 9-12, men kände att det inte riktigt var värt att åka dit när man inte har en aning om vad det ska handla om och om man kommer få nån nytta av det.. Det mesta i Barns lek och lärande har vi ju inte haft nån nytta av så tror inte det här heller var det...
Jag är hemma i alla fall =) Skönt o sova på morgonen... men ska vara duktig idag i alla fall och börja med frågorna på psykologin.. skulle vara skönt och få nån fråga gjord innan VFU... som börjar nästa vecka! =) Ska nog prov cykla dit nån dag i helgen och kolla hur lång tid det tar så jag vet på måndag morgon.. hehe..

Annars idag ska jag till Borgis halv 6 och knäppa kort med syskonen... Ska göra en tavla av det som mamma ska få när hon fyller 50.. Vi är gulliga vi :) Så skulle möta Fredrik (storebror) tjugo över 5 hos han och sen cykla dit..

Jag har faktiskt ett rätt tråkigt liv just nu känner jag så vet inte alls vad jag ska berätta... händer absolut ingenting alls...
Hemskt men sant..
Ser fram emot den 25:e, då händer det nånting =) och sen förhoppningsvis på Valborg och sen mammas 50års fest..
Annars är det inte mycket mer fram till sommaren... Flytt också då i och för sig, men vet inte om jag ser fram emot det.. men det ska bli skönt med att få förändring och slippa oroa sig över hur pengarna ska räcka varje månad och allt sånt skit! Sen hoppas jag att allt fungerar och blir så bra som jag hoppas även när vi flyttat...
Första månaden kommer ju bli lite konstig troligtvis, men sen i juli ordnar det nog sig... Ska inte tänka på det nu..

Ska nog äta frukost nu och sen plugga lite...

Kram på er!


Måndag

Ja då var den helgen över då, är i och för sig ledig idag också... men sen är den över...
Då är det bara tillbaka till skolan igen då.. suck.. är lite trött på den just nu, men men... Har varit rätt duktig nu i helgen i alla fall så får känna mig nöjd med det..

Nu ser jag fram emot dagen om mindre än 2 veckor :) Man måste ha nånting att se fram emot hela tiden, känns lättare då..
Det som gör mig nervös att det närmar sig mer och mer 1 juni... vill så gärna ha en lägenhet, allt skulle lösa sig så mycket lättare då och jag slapp vara nervös... Men jag måste ha ett sommarjobb och tyvärr har det inte dykt upp nått sånt än :(  Men jag ber...

Känner att jag inte hade nå vettig att skriva egentligen.. hehe..

Kram på er!

Glad Påsk!

Glad Påsk allihopa! :)
Hoppas alla har en trevlig påsk helg!

Igår blev det grillning hemma i Hedesunda, trevligt och gott =) Första grillningen för i år och då är det extra gott...
Idag blir det påsk på samma ställe, ska också bli trevligt =) Ska hämta upp broder på jobbet kl 4 och sen åka ut dit...
Innan dess ska jag försöka hinna ta en promenad, sy ett par shorts, plugga lite och få T att byta däck på min cykel (för jag måste vara med och se till så att allt går rätt till då)... Min cykel är värd mycket, som vissa vet.. hehe :)

Kanske dags och ta tag i dessa saker då annars försvinner bara tiden...

Underbart väder idag också! kan inte bli bättre!

Kram på er!

Helg

Ja då var det äntligen helg då och man får lite påsklov i 4 dagar :) eller lov och lov... har ju en del plugg att göra ändå.. men man kan ju kalla det så i alla fall =) Hade ju varit underbart med att börja helgen men sol och värme, men tyvärr är det helt tvärtom ute just nu, men kan hoppas att den tittar fram i helgen i alla fall...

Om en stund blir jag upphämtad av familjen och sen blir det till att åka på 50års kalas.. Trevligt och gott =)
Sedan ska syster följa med mig hem hit och vänta in att kusin Ida anländer på stationen.. Ska bli jättekul att träffa dig som sagt! Syns på lördag =)
På lördag blir det påskbord hemma i Hedesunda.. jag längtar!! det ska bli såå gott..

Nej nu måste jag göra mig lite klar här.. har tänkte att hinna läsa lite innan dom kommer..

Önskelista :)

Här kommer önskelistan då :)

soffa
tv
digital kamera
Utlandsresa
Spa-weekend
Mikro :P
Gym kort

Och för er som känner att dessa saker är lite för dyra för er så kommer en till önskelista :P

presentkort IKEA (mycket bra eftersom jag snart ska flytta)
presentkort VALBO (bra, så man kan köpa kläder eller något annat behövligt)
Underkläder (75C och medium-36/38... så nu vet alla dessa storlekar också.. hehe, men men)
Småplock korg (behöver nödvändigtvis inte vara en korg, kan också vara en låda eller nått... och den kan t.ex. innehåll frukt, alkohol, småplock mat, godis, hygien artiklar, smink, ljus... ja ni vet, man kan hitta på exakt vad man vill och lägga i.. Mitt egna påhitt, men kan ju vara lite kul att få.. hehe)

Sen har jag faktiskt inte kommit på så mycket mer... Har svårt för det här med att önska mig saker... kanske blir något tillägg om jag kommer på nått =)


Ny vecka...

Ja då var det en ny vecka igen då... lite kortare eftersom det är långfredag på fredag, skönt!
Är många som har påsklov nu också, riktigt lyx tycker jag när det är sånt fint väder och allt.. Själv har man inget sånt lyx, även fast jag går i skolan :( Själv går man hela veckan utom fredag då, fast i och för sig har vi korta dagar.. Går till 12 alla dagar, utom på onsdag då vi ska träffas med gruppen efter 12.. Så jätte jobbig vecka är det väl inte :)
Har tyvärr desto mer att göra när man kommer hem efter 12... har mycket att läsa, skriva protokoll o grejer... men men det är bara att bita ihop och göra sakerna... Dom försvinner ju inte hur mycket jag än gnäller så..

Är jättefint väder ute i alla fall och det gör ju att allt känns mycket lättare! =) Ska försöka hinna med en promenad senare på eftermiddagen innan solen försvinner..

Ja annars då... Förra veckan var inte speciellt händelserik, är inget speciellt som jag minns just nu o då kan den inte varit så händelserik.. hade långa dagar i skolan varje dag så kanske därför den inte var så händelserik...
Helgen har varit lugn.. I fredags tog jag det bara lugnt och i lördags också, var bort o åt lite god mat och umgicks lite på kvällen bara, det var trevligt =)

Den här veckan kanske är lite mer händelserik... På torsdag blir det att följa med och gratta Gunilla som fyller 50, hoppas på nå gott där då =)
Sen på lördag blir det påskbord hemma i Hedesunda, mycket trevligt och gott :D
Har hört också att vi kommer på en speciell gäst också som man inte träffat på hmm.. ja är det 3 år kanske... Vad kul att du kommer och hälsar på kusin! =) Ska bli roligt att träffa dig... jag vet att du läser detta ;)

Har nog inte så mycket mer att säga just nu... Dags att göra lite lunch och sen sätta sig framför böckerna.. suck :S

Ha en jättebra dag och alla som nu har påsklov och kan göra vad ni vill, ta vara på solen!! :) för det skulle jag ha gjort om jag var ni..

Kram på er!

JAAAAAAA!!!!

Jag klarade tentan!! :D   fick t.o.m D.. det hade jag inte direkt räknat med...
Det har nu fallit en sten från mitt hjärta och jag blev så lättad när jag fick reda på det!
Nu kan jag äntligen börja se fram emot min födelsedag och kunna njuta av den dagen! :) Helt underbart! :D

Och det är strålande sol ute och varmt och skönt!! Åhh allt är så bra nu!!! :D

April, april...

1 april idag.... vet ni vad det betyder?=) att man får ljuga idag... hehe.. Än har jag inte råkat ut för nånting och inte ska jag göra det heller!
Men det är helt underbart vår väder ute idag i alla fall =) klarblå himmeln och sol... Det kan inte bli bättre! eller jo om det inte blåste nånting...
Men nu hoppas jag verkligen att våren är här för att stanna!=)

Idag blir det till att tvätta och lite så... väl behövligt.. alla sängkläder ska med oxå... men men.. ointressant att veta =)

Fick förslag på att lägga ut en önskelista här till min födelsedag så att alla vänner vet vad dom ska köpa.. hehe... eller ja Sara i alla fall ;)
Så ska fundera ut en och sen kommer den upp...

Ha en bra dag allihopa!

RSS 2.0