Måndag

Ny vecka - nya tag... och jag är sååå på! :D Tycker att det är så underbart skönt att äntligen ha tagit tag i det här och börjat på allvar... Förut har det bara varit snack men ingen verkstad, men nu är det verkstad och så kommer det fortsätta vara :)
Tänker i fortsättningen skriva upp veckans träning.. bara för att jag själv ska ha koll på träningen.. Ska starta med det nästa söndag, när det gått en hel vecka..
Idag var det skola 13-16 (eller fick sluta 15:30).. så jag hann hem efteråt och byta om och ladda om litegrann..
Jag åt INTE före jag tränade... Fick lära mig efter min kommentar på facebook igår att det inte var tillåtet att äta före, hehe.. mycket viktigt :)
Blev ett medelpass på 60 min idag, på fjärran... MYCKET bra pass, väldigt nöjd med det passet så det ska jag nog bli stammis på, variation i övningarna så känslan att "nu dör jag" dök aldrig upp.. hehe.. nej men seriöst så kändes det jättebra idag :) svetten rann och pulsen var hög.. så som det ska vara :) Mycket bättre lokal där också såklart..
Annars har jag inte gjort nå mer speciellt idag.. Kom hem, duscha, åt mat.. och har sen bara suttit och slappat i soffan.. Läst Friskispressen=) gav en inspiration..  såg nå musli i den som verka intressant, låg fetthalt och sockerhalt.. lät bra.. Och visste ni hur mycket saker som händer i kroppan när man tränar? väldigt mycket saker och när man läser det ger det en ännu mera inspiration till träning..
Mycket tjat om träning nu... men det är just det som är mest aktuellt i mitt liv just nu och därför tänker jag fortsätta tjata om det om jag känner att jag vill de :)

Imorn har jag "fri från föreläsningar dag" (i dagligt tal "ledig dag", men man har ändå att göra, läsning, uppgifter m.m)..
Ska börja dagen med ett spinningpass 11:30.. Sen blir det till att komma igenom någon/några böcker.. helst några..
Nej nu ska jag titta på andra halvlek på Barcelona- Sporting Gijon =)

Kram!

Lördag

Varit en rätt innehållsrik dag idag faktiskt.. Gick upp vid 8 imorse och åkte med Tommy ut till Valbo och Ikea.. Köpte en tavelram, badrumstång och en hängare som man hänger över dörren... Blev sen upphämtad av Tommy igen och så åkte vi och hämta min sängstomme.. Eller efter mycket arga läten och miner så kom vi därifrån med sängstommen... Mor och far följde med hem hit och hjälpte till att montera ihop den.. De hjälpte också till att skruva i hatthyllan ordentligt, satt upp hallampan och satt fast ett tittöga på min ytterdörr.. Så lite grejer blev gjorda :) Skönt att äntligen ha en sängstomme, ser dubbelt så fint ut här nu.. Nu är det bara att komma på hur jag vill ha på väggarna, jag har inga aningar alls.. men kommer väl på..
Är också väldigt skönt och lättande att ha ett titthål på dörren, hehe :) Slipper man vara nervös att vara själv nu när det plingar på dörren.. bara att kika i hålet och kolla om man vill öppna eller inte :)

Hann aldrig ner på gymet idag.. trodde de hade öppet längre än vad det hade, tiderna för hösten börjar ju inte förrän på måndag så det är fortfarande sommartid.. Men tog en promenad på 60min plus 100 situps och 50armhävningar när jag kom hem, de ni :)
Sen dukade jag och Tommy fram massa kräftor och räkor, som vi nu har suttit och smaskat i oss.. MYCKET gott :) och inte heller onyttigt..
Började kolla på en film nu, men Tommy är chaufför samtidigt nu ikväll.. så han åkte iväg nu nyss, få se när han kommer tillbaka så vi kan fortsätta kolla..
Är crusing här i Gävle just nu.. Hör hur bilarna åker där ute och "raggar" musiken som spelas.. hehe :)

Ska ta och titta runt lite nu på internet medan jag väntar på Tommy..

Hoppas ni har en bra kväll allihopa vad ni än gör! :)

Kram!


Jag är igång...

Kosten är ändrad en aning, sötsaker borttagna (lördagar ett undantag) och träningen är igång.. Och jag älskar det! :)
Det har snart gått en vecka med de här ändringarna och när det gäller mat och sötsaker har jag känt mig allvarligt sjuk (riktigt läskigt), drömt om choklad, chips, godis, skällt ut Tommy ett antal gånger och varit nära till gråt hela tiden.. Men.. det börjar kännas bättre och bättre nu och det känns så bra.. Visst sötsuget finns där fortfarande, men är inte lika starkt jämt..
Måndag blev det promenad 60min + simning 2 km, i tisdag promenad 60min, onsdag tyvärr inget.. men igår (torsdag) köpte jag träningskort.. Så igår blev det cross+gym i 90min, riktigt härligt och roligt :)
Och nu är jag nyss hemkommen från gym ca45min + ett medelpass 60min.. Jag måste erkänna att jag var helt död efter passet, har nog aldrig svettas så mycket, men känslan nu efteråt är så skön :)
Nu jäklar ska jag klara av det här... Jag har satt upp ett delmål (24okt) och målet (24dec, julafton)... Vad mitt mål är håller jag för mig själv.. Men vikten är vägd och måtten är gjorda och de ska minskas såklart..  men med hur mycket håller jag för mig själv :)
Det känns väldigt bra i alla fall att äntligen ha det där kortet och få sätta igång och som jag ska sätta igång ;)

Sitter och äter lite lunch nu och ska sen göra mig lite klar och åka till Ikea.. Ska köpa ett tittöga först också ja...
Imorn ska jag köpa sängstomme till sängen, ska bli trevligt att få lite ordning där :)

Nej dags och göra sig klar nu så man kommer iväg nån gång..

Kram!

Söndag

Då är man snart tillbaka till vardagen igen då... På tisdag börjas det igen, känns faktiskt lite skönt att få starta igång nu och komma in i vardagen igen och uppskatta när det blir helg... Har ju inte direkt världens jobbigaste schema första terminen :P men säkert desto mer hemstudier istället då... Men ska bli spännande att börja med två nya kurser, få se vad det är för nått :)
På tisdag när jag slutat ska jag träffa en tjej som ska köpa två böcker till av mig.. Så då har jag sålt 4 böcker hittills, bara hoppas dom andra också blir sålda när skolan nu börjar och dom ser vad dom behöver för böcker..

Annars har jag hunnit med att vara på Ikea idag, fick skjuts av Tommy och Tova dit så var där precis när dom öppna :) Och som alltid får jag ett enormt shopping behov när jag kommer in på Ikea, skulle kunna köpa hur mycket saker som helst.. Nästan tur att jag inte får pengar förrän imorn, annars hade det kanske gått illa, hehe..
Köpte ett täcke och två sov kuddar för 65 kr (tycker jag är väldigt bra pris, hehe).. Kanske inte den bästa kvaliteten på varken kuddarna eller täcket, men det duger bra som extra täcke och extra kuddar om fler än 2 ska sova här.. Nu har jag täcken för två personer.. hehe..
Annars har jag inte gjort nå mer, varit och handla lite.. ska göra räkgryta tills tommy kommer..
Inatt blir det fullt här hos mig, både tommy och syster ska sova här.. Rätt bra tajming att köpa ett extra täcke just idag då :)

Solen skiner, men jag känner inte för att gå ut och lägga mig och steka... Är nog rätt blött i gräset ändå eftersom det regna nästan hela dagen igår..
Idag är min sista svulla dag också... Imorn ska jag göra ett allvarligt försök till att bli nyttigare och börja träna.. Jag har ett mål, som jag har bestämt mig för att klara nu!

Kram!

Bilder












(Märkte att det var väldigt mycke ego bilder och bilder på syster och mig, hehe.. men men)

Godkväll =)

Gårdagskvällen var väldigt trevlig :) blev kanske dock lite för mycket.. men det är sånt som händer ibland.. hehe..
Synd att det var lite lite folk ute också, men är ju så precis innan lön... Men jag hade kul=) Kvällen avslutades på subway och sen en promenad hem med syster i spöregn..
Idag har jag inte gjort nått, varit lite sliten och trött.. Tommy och Tova kom imorse för att träffa Caroline, men dom blev kvar sen.. Åkte och köpte ingredienser till tacos, sen har Tommy varit chaufför till hans föräldrar nu ikväll så Tova stannade kvar hos mig.. Var ute och lekte en stund, köpte glass och sen blev det film med chips, mys kväll :) Nu sover hon som en stock i sängen, somnade på bara nån minut.. Jätte trött lill gumman...
Sitter och väntar på att Tommy ska komma nu, blir kanske en film då eller så...
Hoppas ni andra har en bra kväll! =) Kanske kommer nån bild från gårdagen sen...

Kram!

Tagga, tagga, tagga... :)

Fredag idag och idag blir det fest! :) Jag är grymt taggad... blev förfest här istället, så fick bli till att städa nu på morgonen, måste ju ha rent när folk ska komma hit.. Sån är jag :) Men eftersom jag inte bor speciellt stort så går det rätt fort...
Hade precis fixat till mig lite och var på väg ner på systemet när jag kollar ut och vad ser jag? regn... varför precis när jag skulle gå? Tråkigt att det ska regna idag, man blir mer pepp när det är sol.. men men, man får låtsas:)
Har suttit och funderat på vad man ska ta och införtära i drick väg idag... känner att jag skulle vilja ha nått annorlunda, men vad är det egentligen? Goda drinkar skulle inte vara helt fel, men pengarna till det finns tyvärr inte riktigt.. kanske blir lite kir? får se får se.. :)
Syster kommer hit vid halv 5, då blir det mat och lite vin.. Sen fix och taggning :) Blir utgång ikväll...
Känner på mig att det kommer bli en bra kväll ikväll :)
Nej, får nog ta och trotsa regnet och gå ner på stan ändå...

Kram!

Onsdag...

Idag har det varit ett riktigt fin dag, för en gångs skull.. känns som det var ett tag sen man såg solen nu...
Har gjort lite olika grejer idag.. Sålt böcker och skickat iväg böcker, har lagt ut min kurslitteratur på blocket och än så länge har jag fått två såld :)
Sen när jag kom hem, tog jag filt, korsord och bok med mig ner till parken här nedanför och låg där sen och stekte i solen några timmar, riktigt skönt kan jag säga :)
Annars har det inte hänt så mycket mer idag faktiskt...
Var i Valbo igår med syster.. hon shoppa loss och jag tittade på, hehe.. (så är det när csn aldrig kan betala ut pengarna).. men köpte ett par skort på H.M i alla fall och ett par shorts på rea till Tommy :) och den traditionella räkmackan :) men den var en trevlig dag :) Är ju lite roligt att leta kläder till andra ibland också faktiskt..
På fredag blir det fest och utgång med syster och några till, ska bli trevligt :)

För ett år sen, den här dagen, var jag vid högskolan nu på nollning.. Första dagen på högskolan.. Inte klokt vad fort det har gått! Nu är det några andra som är där på sin första dag och nollning.. Ett helt år har gått sen det var jag, bara hoppas det resterande 2,5åren går lika fort :) men det tror jag nog.. tiden nuförtiden har en tendens att gå sååå fort.. antingen är det för att man blir äldre eller så är det så att tiden har ökat takten nuförtin.. jag vet inte ja, men nått är det... Man hinner ju inte ens med ibland!

Jaja.. ska kanske se film eller nått nu, får se =)

Kram!

En vecka kvar då...

Varit dåligt på uppdateringsfronten här ett tag nu, jag vet... har helt enkelt inte haft ork eller lust och faktiskt inte riktigt vetat vad jag ska skriva om...
Vad har jag gjort sen sist då? hmm.. var ju till Furuvik på torsdagen med T och lill T, en riktigt mysig dag :)













Sen på fredagen var det kräftskiva hemma i Hedesunda, väldigt gott :) Älskar kräftor och räkor, kan äta hur mycket som helst.. Kanske blir en liten till kräftskiva om man har tur :)
Men det var också en trevligt kväll :)















I lördags åkte jag och Tommy (som han vill kallas istället för T, hehe) ner på Marinfestivalen, men vi kom precis när alla båtarna precis hade åkt ut.. Var bara Gerda som låg inne.. så var inte så lyckat så vi åkte hem rätt fort igen.. Gjorde kycklingfile med potatisklyftor till mat och kolla sen bara på film och hade det bra =)
I söndags åkte vi ner till Marinfestivalen igen för att se när alla båtarna lämnade Gävle och det vill jag påstå var lite mer att se än i lördags.. Riktigt fina båtar var vissa.. Det var lite roligt :) Åkte sen hem och stekte fläsk karre med färskpotatis och sallad.. Riktigt gott :) Blev sen film igen...
Annars har det inte hänt speciellt mycket faktiskt...

Idag har jag hunnit med att gå till pappas jobb och hämta en rakapparat, ska raka håret på Tommy när han kommer... MEN.. inte helrakat såklart utan han får kvar en centimeter och lite till på huvudet..
Sen har jag också gjort ändringarna som skulle göras på arbetet på sommarkursen och skickat in det igen.. Hoppas hon nöjer sig med det där nu och att jag får godkänt på det nu.. Orkar inte göra om nånting mer igen...

Min rubrik kanske ni undrar vad som menas med... Jag har en vecka kvar på mitt "sommarlov" sen börjar skolan igen :) jag har ingen ångest alls faktiskt utan tycker det ska bli lite skönt att börja igen och få igång vanliga vardagen igen.. (Så säger jag nu, men efter en vecka i skolan säger jag nog helt tvärtom, hehe)...
Tyvärr kommer Maria till Ön just precis den veckan så jag missar tyvärr henne :( om jag inte åker ut nån eftermiddag efter skolan.. får se.. beror på hur mycket man får och göra på en gång...
Nu ska jag kanske ta och beställa nån kurslitteratur... i alla fall nån bok som man skulle ha till starten...
Det är nog det värsta med att plugga.. att man måste köpa ALL kurslitteratur själv och dom är inte direkt snälla och tar litteratur i normal prisklass.. nej nej.. alla böcker måste ju ligga runt 200-600 strecket.. För vi studenter är ju såååå rika *ironi ironi* (för er som inte förstod)... Jaja ingen idé och gnälla utan bara le och se glad ut och betala och bli fattig.. som tur är är det bara i augusti och januari man behöver köpa böcker..
Jaja nog om det...

Ha en fortsatt trevligt dag :)

Kram!

Furuvik...

Där har jag varit idag med T och lill T :) Var ett bra tag sen man var där, var kanske där när jag var 11-12år senast.. Såg inte alls ut som då, inte så konstigt kanske =)
Gick först runt och kollade på alla djuren och åkte nån båt (flodfärd i amazonas, de ni;), hehe)... Sen gick vi ut mot havet och satte oss där på en häll och åt lunch som vi hade tagit med oss, mysigt =)
Sen blev det dags för karuseller... men jag måste säga att dom har minskat ner på detta.. Har för mig att det var många fler karuseller där när man själv var små, eller är jag helt ute och cyklar då?? tyckte det kändes så i alla fall... Tyvärr har jag inte lill T nått dom där heliga centimetrarna på 125cm än (vet själv hur jobbigt det där var när man var liten)... Men några karuseller kunde hon åka och dom som inte för småa följde jag också med i :)
Haft en jättebra och mysig dag helt enkelt!=) Har knäppt lite kort, men har inte orkar lagt in dom på datorn än... är helt slut..
Efter furuvik åkte vi hem till mig och åt tacos och sen när T och lill T hade åkt diska jag och dammsög lite, tog ut sista krafterna som fanns kvar :P
Men det kommer nån bild sen kanske, hehe :)

Imorn blir det kräftskiva i Hedesunda :) Ska bli sååå underbart gott kan jag tala om! Älskar kräftor och räkor... skaldjur är underbart gott :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer... Är egentligen trött, slut och irriterad... men känner ett lugn som börja falla över mig nu så kanske är på väg bort=) Vet egentligen inte varför jag är irriterad, men det har nog att göra med tröttheten att göra...

Jaja.. men ha en bra kväll! =)

Kram!

Redovisning...

Ja då var det dags då att gå till skolan och redovisa det här j*vla arbetet... jag vill inte... vet knappt vad jag ska säga.. och såg att det är en person som skrivit om samma sak som mig och hon ska också redovisa idag.. kul att sitta och jämföra sig med henne då och tänk om hon redovisar före mig och säger allting som jag tänkte säga...??
åhhh jag hatar sånt här... speciellt med den här kursen när folk är så grymt seriösa..
Äh jag ställer mig där och säger det jag tänkte säga och sen om det går på 5 eller 10 min struntar jag i... då har jag gjort det i alla fall =)
Aja.. det hjälper inte hur mycket jag gnäller, om några minuter kommer jag ändå vara på väg till skolan.. och sen när jag väl är där så måste jag göra det.. jag kan inte komma undan det helt enkelt..

Sen kl 6 ska jag träffa en tjej uppe på Brynäs och köpa en bok av henne... känns jobbigt att gå så långt...

Gud vad jag gnälller!!!!!!!!

Sova? trodde jag ja...

Precis när jag skulle gå och sova börjar jag känna en stark doft... det luktade rök.. kollade runt i hela min lägenhet om det var nått.. Börja få lite små panik när stanken bara blir värre och värre.. Hör att det börjar röra på sig ute i trappen, dörrar smälls igen och det springs i trappen.. Paniken börjar växa ännu mer när det helt plötsligt plingar på dörren..
Öppnar dörren på en gång och möts av en tjock rök som slår emot en... En mamma med dotter står där och säger att vi måste gå ut för det är nån rök här.. Så springer ner för trappen tillsammans med dom... i sov t-shirt och shorts..
Nere på gatan står hela min trappuppgång och några fler och tittar sig omkring... jag har nu förstått att det brinner nånstans... Tre brandbilar med blåljus kommer åkande och springer runt till andra sidan mot ingången där... efter ett tag kommer även en polisbil med blåljus..
Det enda vi ser när vi står där är en cykelkorg med glödande och rökande papper i... allt sånt här stohej för en brinnande cykelkorg!?
Det visar sig till slut i alla fall att en kille som bor längs ner i min trappuppgång hade tappat en tändsticka i hela hans pappersinsamling och när han försökte släcka det bolma hela lägenheten upp och när han sen öppna dörren steg röken uppåt.. Det är i alla fall så som folket nere på gatan sa...
Polisen stod och prata med han som bodde där och brandmännen drog in nån grej i lägenheten och höll på ett tag...
Jag kan säga att under den här tiden hann jag tänka massa med saker... ont i magen, panik, rädd...
Och även fast brandmännen sa åt oss att det var helt lugnt att gå tillbaka in igen, känner jag mig nervös för att gå och lägga mig nu.. Jag hade önskat att T var här nu och att jag inte var ensam..
Det luktar så illa här, luktar stark, stickande rök...
Men jag är väldigt tacksam och glad att ha så snälla grannar som plingar på hos en, en trygghet =)

Nu ska jag försöka ta modet till mig att gå och lägga mig igen.. i den här lukten..

Step up...

Det var så filmen hette som jag sökte namnet på förut och jag hade rätt att det fanns en tvåa också...
Första filmen tycker jag är så grymt bra och jag kan bara säga att jag är lika kär i tvåan! :) Har alldeles nyss sett den och den var grym helt enkelt =)



Jag skulle kunna se den igen nu på en gång... grymt bra film måste jag säga! så den rekommenderar jag absolut! =)
Men självklart måste man gilla såna där filmer, dans filmer alltså.. men det är så häftigt att se =) jag är i extas!! hehe :)
Gillar man såna filmer såååå se den här! :) det går inte att inte ryckas med i musiken..

Såhär lycklig och i extas ska jag nu gå och sova!

Kram!

Home again =)

Då var man hemma hos sig själv igen då.. Har haft två bra dagar i Hedesunda =)
Jag är så glad att jag har fått träffa Maria, saknar henne nu :( skulle ju ha varit fler dagar...
Men nu lova vi varann att skärpa till oss på riktigt den här gången och börja höra och ses mer och jag SKA hålla min del av avtalet =)


                                          Söt gumman :)

Nu är man tillbaka i staden igen då och den där jäkla redovisningen börjar närma sig :S usch jag vill inte.. har min redovisning på onsdag.. försöker att inte tänka på det utan bara låta det hända... Vet ungefär vad jag ska säga.. men alla andra där är ju sååå seriösa och det är inte jag.. hehe..
Nu tänkte jag ta och kolla på en film innan det är läggdags =)

Ha en bra kväll!

Kram!


Måndag...

Ja, vad ska man säga? Idag vaknade man till spöregn.. suck.. men man kan ju hoppas att det skiner upp lite senare, ser lite ljust ut i alla fall...
Har i alla fall bestämt mig för att stanna i Hedesunda idag... inte för att det är fint väder utan för att kunna umgås med Maria en dag till =) så, så får det bli... Blir buss på eftermiddagen/kvällen istället.. har ju ändå inget att göra hemma så.. och dit kommer ju jag ändå ikväll..
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost och göra mig klar.. Funderar på att kanske gå och kolla om det finns lite blåbär nånstans sen, det är gott :) Få se om jag får med mig nån..

Kram!

Härlig dag =)

Åkte ut med 12 bussen idag till Hedesunda och la mig direkt och sola när jag kom fram, helt underbart! =)
En annan riktigt rolig sak var att träffa Maria igen :) vad jag har saknat henne och vad mycket vi har och prata om=) En konstig sak med oss är att även fast vi inte har träffats på ett år så känns det ändå som igår när vi väl träffas.. de kallar jag en riktig vänskap=) och även fast vi kommer säga att vi nu måste börja ses mer igen och höras så kommer det nog ändå inte bli så... men göra ett försök kan man i alla fall! :) skulle vara väldigt kul att få tillbaka den gamla tiden med Maria och Josefine, heeeeelt galen och sååå rolig! :) Vi har så många minnen som man skrattar så man gråter när man pratar om.. det kan räcka med att bara säga ett ord så förstår vi båda två på en gång vad vi menar och börjar gapskratta.. det är så härligt :) Man blir samtidigt lite deppig när man tänker tillbaka, för då känner man verkligen hur mycket man saknar den tiden och hur mycket man skulle vilja ha tillbaka den tiden... men det är ju så, tiderna förändras och går vidare..
Men jag har bestämt mig nu, jag SKA bli bättre på att höra av mig och även ge förslag på att träffas mer!:) det är ändå bara 1,5timme bort...

Nu har jag tänkte och ta och sova, är väldigt trött.. känns att man tappade några timmar i natt... Jag har beslutångest hur jag ska göra imorn.. stanna kvar till eftermiddagen/kvällen och åka buss in... eller... åka imorn bitti halv 11 och åka bil in... det beror lite på vädret tror jag faktiskt.. men samtidigt vore det väldigt kul att få en till dag med Maria, så det lutar nog åt att jag stannar till eftermiddagen/kvällen och åker bussen in.. Men får se =)
Nej nu ska jag sova i alla fall.. Godnatt på er!

Kram!

Söndag...

Då har man vaknat då och blivit människa igen :) Hade trevligt igår.. Blev förfest här hos mig, sen krogen och avslutning på subway, en trevlig kväll =) Knäppte några kort, men vet inte hur dom blev... hinner inte kolla nu heller...
Bestämde mig nu på morgonen att ta en tripp ut till Hedesunda.. jättefint väder och jag har ingenting att göra så då kan jag lika gärna åka dit och lägga mig och pressa i solen =)
Plus att Maria är där just nu och det var ju inte igår precis man träffa henne.. så det blir kul :)

Ska ta en dusch nu.. bussen går om en timme typ...

Kram!

Grattis syster och bror!! :)

Idag fyller mina syskon de mindre år, hela 18 år fyller dom! :) Inte klokt egentligen, men så är det och jag tycker att det är jättebra! =)
Om någon timme sådär kommer T och lill T och hämtar mig.. Åka till Hedesunda på kalas med smörgåstårta och grejer, mums! :) blir kanske ett litet bad också med lill T...
Senare blir det att åka in till staden igen och göra oss i ordning här hemma hos mig, förfest och sen krogen! :) om de är nån som känner att dom vill haka på så hör av er bara! =)

Nu ska jag ta och fortsätta och göra mig klar här...

Kram!



                                            Födelsedagsbarn 1 :)


                                         Födelsedagsbarn 2 :)


                              Och här har vi dom tillsammans :)

Fredag

Då var det helg igen då... Fast känns inte som nån större skillnad från de andra dagarna när man är ledig varenda dag =) men det är helg i alla fall..
Idag har jag litegrann som ska göras...
♦ systemet + lite andra ärenden
♦ stor städa (om man kan kalla det så i min lilla lya, hehe)
♦ tvätta 16-19
♦ göra ordning den tvättande tvätten + stryka

Det var väl det... helt enkelt lite vuxen sysslor som ska göras idag, men så är det när man bor själv... Skulle väldigt gärna ha velat gått och lagt mig nånstans i nån park eller så och stekt idag, är ju inte helt fel väder ute.. men jag tror faktiskt inte att jag kommer hinna det före 4... Så jag får helt enkelt må dåligt över det och strunta i det, kanske lite bra för mina uppbrända axlar också...
Imorn fyller Jonas och Caroline 18år :) inte klokt vad tiden går fort och vad stora dom har blivit :P hehe.. men jag tycker det ska bli jättekul att få en syster som är 18 =)
Så imorn blir det först att åka ut till Hedesunda och äta smörgåstårta och annat gott =) sen blir det förfest hemma här hos mig och sen krogen, premiären för dom.. ska bli roligt :) Är ju dels därför jag måste tvätta och städa idag... Varför man nu städar innan man ska ha fest?? kommer ju ändå vara lika skitigt dagen efter, men det är nånting som gör att jag måste ha fint när det ska komma folk.. lite hyfs sådär =)

Nej om man kanske ska göra sig lite klar då och börja dagen...
Ha en bra dag! =)

Kram!

Fired up...

Blev till att titta på en film nu kvällen... Fired up hette den, en till sån här teen-movie film :)



Men den var rätt bra faktiskt och lite rolig=) lättsam film att bara sitta och slötitta på när man inte har nått annat för sig...
Annars har jag bara tagit det lugnt nu ikväll, tröttheten är stor.. känns som jag inte fått sova på hur länge som helst fast jag har det.. konstigt det där...
Nu blir de till att gå och sova i alla fall...
Godnatt!

Kram!

Bad och sommaryra =)

Fick en trevlig överraskningen när vi kom upp till läkerolen vid 11... Yran öppnade inte förrän 14! BRA att dom har informerat sååå mycket om det... men men...
Vi åkte till Strömsbro/Testebo badet (vet faktiskt inte vilket det var) och badade och solade först, jag och lill T medan T åkte och jobbade i några timmar...
Sen när han kom tillbaka vid halv 4 åkte vi upp till sommaryran igen... Det var väl okej, men inte mer.. går ju inte att jämföras med cityfesten precis.. men det var ju lite marknad och några karuseller och lotterier och matstånd.. ett öltält och en scen.. Fanns ungefär 3 karuseller lill T kunde åka.. så någon karusell blev det för henne och mig :)
Sen blev det en langos också, sååå gott :)
Haft en bra dag... är väldigt trött nu... blir nog till att titta på nån film nu och bara slappa..

Kram!

Torsdag

Idag blir det att åka upp till läkerolen först och kolla vad sommaryran är för nått.. Har ju lill T med oss så blir nog till att ta lite lotter och åka karusell :)
Sen är ju vädret mer än kanon idag så jag röstar på att åka nånstans och bada och sola sen.. annars kommer nog jag få nå fel, men jag tror nog det blir så.. får se vart bara :)
Nu ska jag göra mig lite klar innan T och lill T kommer...

Ha en bra dag allihopa i solen! :)

Kram!

Nu så...

Nu har bilderna kommit in på datorn och jag tänkte bjuda på några...

Börjar med att visa lite utsikt från stället vid bodde på och även den söta ingången :)

    





Skansendagen med lite djur och sånt och aquarium:

      

    



Skansen djur:)

   

 

Allsången:


Nej, det regnade verkligen inte, men ett väldigt bra solskydd :)

   


Synd att mamma misslyckades såå med bilden, men rätt nöjd ändå, hehe:)

   

   

 

Inköpen:

   


Sådär.. då har ni fått sett lite i alla fall =) Nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket...
Imorn ska jag och T och lill T åka och kolla vad sommaryran är för nånting och troligtvis åka lite karusell :) efter det blir det nog till att åka och bada nånstans.. ska bli bra väder har jag hört så då blir det nog så :)

Godnatt!

Kram!

Hemma igen =)

Då var man hemma igen efter 3 dagar i huvudstaden med mamma och syster... Bodde på söder och hade fått höra att det var 5min ner på stan därifrån... ja visst, 5 min blev 40-45min för oss.. hehe.. antingen gick vi en väldigt fel väg eller så mena personen som sa så att man skulle springa ner på stan.. Nått av dom tror jag på :)
I måndags blev det shopping hela dagen... kunde knappt gå när vi skulle gå hem.. hela kroppen värkte och tröttheten var enorm... Men några inköp blev det i alla fall =) Ett linne, bh, och två par skor.. bilder kommer =)

Tisdagen tog vi djurgårdsfärjan över till djurgården.. Där gick vi först på aquarium och sen gick vi in på Skansen.. Gick runt där inne ett tag och tittade på djuren... Otroligt varmt kan jag tala om.. Efter ett tag gav vi upp, mest p.g.a. att jag knappt kunde gå för att jag hade så ont i höften, har aldrig haft så ont förr... Så då gick vi och satte oss på en bänk vid allsången, kom rätt långt fram när vi var i sån bra tid.. På den där bänken satt vi sen från 14:00 till 21:30 :)... men pauser när man gick och fyllde på vatten och så.. Timmarna gick rätt fort ändå måste jag säga och det var lätt värt väntan :)
Allsångskvällen var jätterolig! :) och ful som man är gick jag fram till Anders Lundin och mamma fick knäppa ett kort på oss tillsammans, hehe :)
Men en jätte bra kväll helt enkelt! :)

Imorse vakna vi, gjorde oss klara, packa ihop alla saker, åt frukost... och sen gick vi till stationen och låste in väskorna i ett skåp där... Gick sen på stan ett litet tag till.. satt oss på en uteservering och åt glass och kollade på folk :)
Klockan rullade på och vi gick sen till station och åt och satt och kolla på lite folk där oxå... Halv 7 gick tåget tillbaka hem till Gävle.. Så vid 8 var jag här hemma igen!:)

Har inte orkat lagt in bilderna på datorn än.. ska göra det sen.. och då kommer det lite bilder! :)
Men jag har haft 3 jättebra dagar helt enkelt!

Kram!

Såååå trött......

Jag somna nog inte förrän vid 12 igår... Klockan är nu kvart i 4, jag är sååå trött.. känns som grus i ögonen...
Men snart åker vi :) det är värt det..
Bara hoppas man orkar med en heldags shopping.... Äh bara och bita ihop det =)

Nu: Påklädning, kamma håret, åka...

Ha de bra!

Kram!

Sovdags...

Det är precis det de är nu... känns inte bra att gå och lägga sig såhär tidigt egentligen, är ju fortfarande ljust ute! men men, en natt kan man ju stå ut :P plus att mitt alarm står på 03:50.. usch.. det är inte mänskligt! hehe.. men gratis resa, ska inte gnälla =) Får sova i bilen och troligtvis kanske sova en stund när vi kommer fram till lägenheten, klockan är nog bara 6-halv 7 då så.. och stan öppnar ju inte förrän 10 ;)
Det ska bli såå mysigt att åka iväg :) Mamma, syster och jag är det om jag inte sagt det förr... Ha lite mor och dotter dagar =) Imorn blir det till att shoppa hela dagen lång och sen äta nånstans... På tisdag blir det först aquarium (undervatten akvarium museeum typ), sen gå och titta runt på skansen, äta nått och sen på kvällen blir det att gå på allsången =) Så ni som tittar imorn på allsången kan ju titta lite extra noga, man vet aldrig vem som kan dyka upp i rutan ;)
Sen på onsdag blir det att strosa runt i Gamla stan, kanske en liten till sväng på stan, äta nått och sen ta oss till station och åka med tåget som går 18:30 tillbaka till Gävle..
Är säker på att det kommer bli 3 härliga dagar! :)
Har kameran med såklart, så visar lite bilder sen när jag kommer hem igen! =)

Ha det så bra allihopa så hörs vi igen på onsdag! :)

Kram!

Söndag...

Hade satt alarmet på 8 imorse, för att vara kunna vara någorlunda trött ikväll vid sådär 10.. får se om det lyckas :)
Så gick upp och klädde på mig och gick ut och gick.. Blev lite mer än en timme idag, kom in nyss.. Skönt att gå på morgonen då inte folk har hunnit ut än och inte bilarna heller, kan man gå i raskt takt hela tiden utan att behöva sakta ner..
Ska ta en dusch nu och sen äta lite frukost och packa i ordning det sista.. Vid 12 kommer syster och Jens och hämtar mig, får skjuts ut till Hedesunda.. alltid bra och snällt :) skönt och slippa bussen..

Nu: Dusch... Sen: Frukost...

Ha en bra dag allihopa! :)

Kram!

Filmkväll nr 2...

Har nu haft ännu en filmkväll för mig själv... men jag är inte deppad för det, varit skönt med två kvällar göra ingenting och kolla på film med mig själv :)
Så om någon vill ha nått filmtips så kan jag säga att första filmen jag såg hette Incendiary.



Jag tyckte den var riktigt bra, men väldigt sorglig.. speciellt för mig som gråter för ingenting så man kan säga att jag satt och böla riktigt till den här filmen.. En bra och sorglig film..
Handlar om en familjen (mamma, pappa och deras son på 4 år)... Pappan och sonen dör i ett bombattentat på en fotbollsarena och sen får man följa hur mamman i familjen tar sig vidare i sin sorg..
Som sagt, är man känslig och känner för att gråta lite så se denna! :)

Efter att ha sett den där sorgliga filmen kände jag att jag behövde nått enkelt och lättsamt och absolut inge sorglig film att se för att bli på bättre humör och kunna tänka på nått annat, så då fick det självklart bli en riktigt teen-movie, Another cinderella story =)



Handlar om ungefär samma sak som den första, men enligt mig ett litet snäpp sämre.. Gillar den första bättre..
Men den här var också bra.. Mer dans och mindre kärlek i denna =) Så ett plus för dansen.. gillar såna filmer..
Men vill man ha nått lättsamt och roande att se på så ska man se denna =)
Appropå dans film.. har suttit och funderat länge nu på en film som jag tycker är så grymt bra och som är en dansfilm, men kan inte komma på vad den heter.. Har för mig att dom gjorde en tvåa av den också, men att den var dåligare och inte ens samma skådespelare i... Men vad heter filmen jag tänker på? Om nån förstår vad jag menar får ni gärna säga till.. =)

Nu är det dags för sängen... har bestämt att ställa klockan imorn faktiskt så att man är trött imorn kväll eftersom man ska upp 4 på måndag morgon... känns som det kommer bli tufft.. men man får tänka på att man sparar in lite slantar.. hehe =)

Nu: Godnatt!

Kram!

Att göra listan nästan fixad...

Jag tror jag är rätt duktig idag faktiskt och kommer fullfölja min att göra lista som jag satt upp imorse =)
Pluggandet är klart, strykningen är gjord och kom precis hem igen nu efter en 60min promenad, väldigt skönt var det att få komma ut och röra på sig.. Så det enda som återstår nu är att packa =)
Men först ska jag ta en dusch nu och laga nånting att äta.. tror det blir kyckling wok idag faktiskt =)

Skriver väl någon filmrecension ikväll igen, har två filmer jag har tänkt att se senare =)

Nu: Dusch!

Kram!


Klar! =)

Då var jag helt klar med hemtentan och arbetet som skulle göras nu på sommarkursen, skickade precis in allt nu! känns såå skönt ska ni veta! =) slipper jag sitta och tänka på det där och ha det i bakhuvudet att jag måste göra det... Så nu håller vi tummarna att jag får godkänt på det också.. skulle ju ljuga om jag sa att det här var det bästa jag har gjort nån gång :P kanske inte tagit det så allvarligt.. men ett godkänt måste man ju ha i alla fall.. men E räcker gott och väl för mig! såå snälla snälla snälla, ge mig ett E... Nu har jag bara den hemska redovisningen kvar.. suck.. men orkar inte tänka på det, vet ungefär vad jag kan säga och man får ju bara prata i max 10 minuter så..

Men nu kan jag åka till Stockholm och bara njuta.. och bara njuta också av det sista veckorna innan vanliga skolan börjar igen..

Så då var en punkt borta från min att göra lista idag.. nu till nästa: Stryka!

Lördag...

Var det lördag då... dagarna närmar sig :) trodde de skulle vara klarblå himmel och sol idag, men ack så fel jag hade.. ser snarare ut som om det kommer börja regna vilken sekund som helst...
men egentligen gör det inte mig så mycket eftersom jag mest kommer vara inne idag...
Ska kanske försöka ta mig ut på en promenad också senare...

Annars är dagens göra:

♦ stryka tvätten från igår
♦ packa
♦ plugga (bli klar med sommaruppgifterna)
♦ promenad

Låter väl som en rolig dag? haha.. inte direkt.. men saker som måste göras även fast dom inte är roliga..
Nu ska jag ta och äta lite frukost..

Kram!


Film nr 2...

Det blev till att se en film till... Såg Mammut (jag vet, jag är lite efter, men har inte sett den förrän nu)...



Riktigt djup film med ett bra budskap... en film som man måste tänka ett steg längre när man ser.. och riktigt sorlig på slutet.. har suttit här och bölat för mig själv nu så det svider i ögonen... Jag är känslig, hehe =)
Men jag tycker den var riktigt bra, men som sagt ingen lättsam film.. utan det är själv budskapet i filmen som gjorde den så bra..

Nu värker ögonen och klockan rinner iväg så nu säger jag nog godnatt och sovgott till allihopa! =)

Kram!

RSS 2.0