Länge länge sen...

Var VÄLDIGT länge sen jag var in här nu och skrev nått och jag kan faktiskt erkänna att jag inte saknat det heller.. jag är en mer bloggläsare än bloggskrivare, men jag ska försöka göra ett nytt försök att börja skriva lite nu, men det blir bara när jag själv känner för det :)

Har kommit igång med träningen igen efter ett onödigt sommaruppehåll, men känns jättebra nu :) känner att bas orken, styrkan och konditionen börjar komma i form nu igen :) Den här gången ska jag inte släppa det utan... Det var Belgien som förstörde det förra gången, motivationen försvann när jag kom hem därifrån..
Men nu är jag mer bestämd och vet vad jag vill :) vill inte gå och må dåligt över mig själv längre och bara klaga.. Sluta klaga och gör nått åt saken istället! och det är vad jag ska göra nu :)

Sommaren kom och gick och nu är vi inne på hösten igen och det är bara ca 3månader till jul :) Imorse när jag vakna hade jag (okej, det är inte friskt) men världens julkänslor.. fick sån lust att börja julpyssla, sånt man gör (eller som jag, caroline och mamma gör, hehe) helgerna och dagarna innan jul :) Jag älskar verkligen sommaren, skulle kunna ha sommar jämt, men när den väl är över så måste man försöka inse det och se fram emot nästa mysiga årstid som är julen :) För efter julen går vi mot sommaren igen :)

Jaja, nu har jag skrivit några rader här igen :) tror ingen kommer märka det ens, hehe.. för jag har nog inga läsare alls kvar.. men då har jag skrivit för mig själv i alla fall :)

Kram på er!

RSS 2.0